Lång helg

Det har kännts som om den här helgen har varit hur lång som helst. Kanske kan bero på att roger va ledig på fredagen också så att de känndes som helg då:)

Iaf, i fredags så va vi på baby massage. Skit roligt ju :) Fast de va bara jag och Maria som massera våra gossar dom andra satt och titta på. hmm. Men kul va de , längtar tills torsdag då de är igen :)
Glömde knäppa nå kort då...

Lördags så va vi till Maria och Ante och åt tacos och spela spel. Faan va kul de va :) hahah ja herregud.
Devin va lite bökig och och grina och höll på.. Meeen...

Ante och Jenny         Maria och Misan      Rokkan och Ante     Maria och Devin
   
Varför blir man jämt osams när man spelar alfapet?


Söndags så va vi ner till gävle och införskaffade oss nya mobiler. Roger skulle såklart inte ha någon från början men så lätt övertalad som han är så kom han hem med en ny också. Min nya är iaf skit snygg:) haha men jag fattar typ ingenting av den :) hahah
Sen åkte vi vidare på 5-års kalas i Sandviken. Emma fyllde år.
Men innan de va jag och Devie och hälsa på bästa barndomskompisen Louise som va på hembesök från Göteborg i några dagar..Mycket trevligt. Synd att tiden går så fort bara:)

Emma, Nilla och en trött Devin på Emma´s 5års kalasOch idag Måndag. Vaad ska vi hitta på idag då? :)
Så jävla pissigt väder så man vill ju knappt gå ut.
Devin vakna kl 7 i morse och vela då iiinte somna om. Så vi har lekt lite och sen så vart han så trött så vid 9 tiden la jag han i vagnen här utanför så nu sover prinsen :) Han sover skit bra i vagnen. Jäävligt skönt..

Imorgon ska vi på öppna.
Såå är de...

Oj då, nu va de ett tag sen igen:) Faan, jag skulle ju bättra mig.

Ganska mycket som hänt sen sist.
Roger har börjat jobba uppe i Östersund på veckorna. Eller de va första veckan den här veckan:) Så jag fick kalla fötter och åkte hem till mamma i måndags:) Tog devin och pick och pack och åkte hem:) haha
Sen i onsdags bestämmde jag mig för att bli vuxen och åkte tillbaka hem till Söderhamn:)
Väl hemma åkte jag till Maria och co och drack kaffe och betala till Julshowen som vi ska på i slutet av november. Mycket trevligt..

Inatt har Devin bökat som fan , Han vakna första gången vid 01 snåret. De har han alldrig gjort nångång. Men han åt och somna om och sov till 04.30, åt och somna om till 06.30. Seeen vela han inte sova försn 8 och då sov han till halv 11. En annan lära ju upp kl 10 och kolla på våra bästa år:) De är ju sjukt spännande nu. :)

Idag har jag och Devin följt med Maria, Jenny, Misan och alla ungarna til badhuset. Devin och milo älskade och bada:) Gjorde inte ett ljud i från sig på hela tiden dom va i vattnet. Sen när vi gick upp ur vattnet så somna båda två direkt nästan:) Haha ,dom är för söt..

Nu är roger hemma iaf och han ska väl laga nå god mat till oss snart. Äter ju så sent vi varenda dag..

Imorgon ska vi på baby massage. Guuud va kuuul...

Morfar och Devie        Fika med Fia och Sandra
            

Kaffe hos kompisen Milo    
Maria, Jenny och Milo


Powernap i mamma och pappas säng
 

Bad-grabbar
   


....också lite mer Devin
  


15:e Oktober

Helgen har varit lugn.

Roger har hållt på med jakten hela jävla helgen så jag och devin har varit själv på dagarna.

I lördagskväll mötte jag upp Patrik också va vi upp en sväng till Johanna som fyllde 20 år. Jag som har lite ansvar va ju nykter då. Men de va värre med dom andra:) Och herregud va mkt folk de va alltså. jisses. Men kul va de . träffa mycket nya människor..

Idag så va jag hemma på förmiddagen för jag skulle se Day´s of our lifes. Meeen va seg draget de är alltså. Men de är bara och fortsätta kolla de får se va som händer:)
Sen tog jag vagnen och Devin och åkte in till stan. Parkera där och sen tog jag en promenad ut till e-center. Gick lite i affärer och sen va jag och drack kaffe och surra lite på jobbet. Alltid lika kul när inte chefen är där:)

Imorgon ska vi till öppna förskolan igen. Va ju två veckor sen nu så de ska bli roligt.
Onsdag ska Jag och roger (kanske sara och fredrik) till hudik och shoppa så då lämnar vi av Devin hos Farmor (?) :)
Torsdag lär jag tvunget ta mig upp till johanna och hennes nya lägenhet:) Jag har ju lovat henne i flera dagar att komma upp och fika men de har inte blivit av :) Men på torsdag så...

Nu ska jag ge Devin lite mat sen ska roggan och jag kolla på nya "Beck".

Hej på er..

Devin håller på och vrider nacken av sig för han undrar va morsan tog vägen :)
                             

Våran lilla charmis..Nu ska vi ut på promenad..

Hey ho, let´s go

Inte så mycket har hänt sen sist.

Jag och Devin va till Maria och Milo igår och fika lite och kolla på Day´s of our lives:) De är ju gaaalet bra nu ju. Missade avsnittet idag så jag väntar med spänning tills måndag och då kaaanske man får se mördareeeeeen!?!? :) haha. Som mamma-ledig har man inte så hemskt mycket för sig på dagarna:)

Idag mötte jag upp Madde nere på stan. Vi åt och fika lite på Furan sen åkte jag hem för rogers mamma och pappa skulle komma hit. Så då vart de mer kaffedrickande och lite prat sen la vi oss och mös en liten sväng jag och Devin och nu sover han. Jag har fan aldrig ro nå mer och sova på dagarna. Vila kan jag göra, men inte sova...

Ikväll blir de bara mys och Idol..
Hoppas Amanda åker ut. henne tål jag inte. Viiiilken diva...

Hey ho, let´s go...

Kan hålls flaskan själv:P          Sover.....      ....och såhär glad bli jag när jag vaknar
              

Devin´s fina pjucks...

sjuuuk...igen..

Men man är för dålig på och skirva blogg:)

Jag är sjuk igen. Så galet förkyld och de låter som jag har jooordens rökhosta. Men jag va till sickhouse och fick recept på nån super-hostmedicin. Så nu börjar jag bli bättre...
Men de är värre med Devin, han bara nyser och snorar stackarn...

I fredags va brorsan och fia upp och hälsa på och grilla lite med oss och kolla på idol. Mycket trevligt.

Lördags va vi ut till Trönö och åt hos rogers mor och far. Sen vart de fotboll där också. Trönö-Sandviken :) Och sååå klart vann sandviken:)
Vi slog vad också. Att om trönö skulle vinna skulle vi ha Devin´s dop i trönö. Vann Sandviken skulle de bli i sandviken och om de skulel blivit oavgjort skulle de bli i söderhamn.
Så nu blir de i sandviken då.. sååå bra:) Jag hade vägrat i Trönö...hahah.

I måndags åkte jag och Devin till Sandviken och träffa min moster som va där från Gotland. Sen på kvällen satt bara jag och mamma och surra.
Tisdags fyllde fagerlund år:) Grattis grattis. Alla va där med ungarna så de vart lite dagis där en stund:) Men de va så trevligt så:) Man längtar så mycket tills Devin typ kan sitta och är lite mer med när man ser Elias och Linnéa. Dom är ju såå söööt...

Nej nu är de våra bästa år snart :) jisses...

Hårdrocks-göken     Pappa och Devie
 

Yes, yes...

Va ett tag sen igen då:)

what´s new?

De va singstar fesst hos johansson i lördags. Va hur roligt som helst. Tiden gick på tok för fort:) Vi va sen ut på "Garbos". Jaa, jag säger detsamma, Garbooos??? :) haha de va sån jävulsk kö på "marquee" så jag och johansson orka inte stå där. För så jävla roligt är de nog inte där:)

I måndags va jag och Devin till maria och milo och fika nästan hela dagen :) Så trevligt så.

I tisdags gick vi till öppna förskolan igen. Prata lite och drack kaffe. Bara roligt att komma ut och göra nåt...

Och idag har jag och Devin bara varit hemma. Han har varit på grin humör hela dagen och ingenting har dugit. Han har typ sovit 1-2 timmar sen kl 9. Våran matglada hjälte vill bara äta hela tiden. Men de kanske är sånna dagar också, då dom äter mer än vanligt?? Va vet jag..

Ikväll ska jag ta med familjen till Maria och ante för Grey´s anatomy-kväll:) Inte för jag tror att karlarna är så intresserad av de då, men jag och maria är iaf de :) haha. Också blir de lite ost och kex oså. Får bara hoppas att Devin är snäll ikväll annars får jag nå psykbryt.. :)

Lördags:
     Påväg till mormor och morfar

                  Singstar fest


Tisdag:
Devin och Milo på öppna förskolanRSS 2.0