Träningsstart

Halleluja jesus är här! Det kommer nog bli alla tiders med den där nya kursen. Det kommer förmodligen bli mycket att göra men....äsch, det blir nog roligt ändå :D

Jag har börjat träna på Fitness idag. Det gick kanon bra och det var riktigt kul. Imorgon går jag i skolan hela dagen men på onsdag ska jag dit igen.

Jag hade väl inte så mycket att skriva om egentligen. Sååå...

Hej på er!

Kursstart

Då har jag haft semester från skolan i lite mer än en vecka, men idag är det är det dags igen. Idag starat kursen Naturvetenskap och teknik ur barns perspektiv med ämnesdidaktik, 15hp. Vi kommer dock börja med Fysik/kemi 7,5 hp som ingår i kursen.
Fan va jag hoppas att denna kurs blir rolig och lärorik. Hur ska man annars orka??

Helgen har varit kanon iaf. Vi var ut i lördags och slog klackarna i taket. Bokstavligt talat. Det var rikitgt roligt iaf :)


Kommer jag någonsin bli nöjd, är den frågan som snurrar i mitt huvud just nu. Som det känns nu kommer jag aldrig att bli nöjd. Jag blir galen på mig själv snart!!

Men hjälp mig gud!

Varför kan killar alltid göra som dom vill utan att ens bli ifrågasatt?

Är det ok för en kille att gå från en tjej, till hennes kompis på under 2 veckor (+några "andra" därimellan), utan att någon ens reagerar?
Killar kommer undan med så jävla mycket mer än oss tjejer.
Alltså, tjejerna i fråga då? Va är de för fel på dessa jäntor?? Som tillåter det här? Skulle man inte känna sig som en soptunna när killen i fråga bara kommer och vill få sig ett nyp, när man vet att han nyss varit och doppat den i ens bästa kompis?
Alltså, missförstå mig rätt men vilka jävla idioter det finns!! Skrämmande...


Nån jävla måtta lär det väl finnas, även för killar.

I´m back

Men nu jävlar va det längesen! Jag har haft riktigt mycket i skolan den senaste tiden, och det har tyngt mig nå kopiöst. Men nu är allt inlämnat och klart så nu är de frid och fröjd igen :)

Först och främst har jag helt missat att min vän Christin bloggar på ny blogg (när alla slutar att blogga då börjar hon:P)! Om inte det var nog så bloggar hon en massa fulingar om mig :)
Ett inlägg tillägnar hon mig och min sjuuka fylleångest (som jag förövrigt fick när jag var ut med henne!!!!).
Ja, gå gärna in och läs själv www.christinhernberg.blogspot.com Hon är bra rolig...

Jag har även gaddat mig under denna tid. En dödskalle/tjej på ena överarmen. Första sittningen är klar, och jag ska dit den 28:e för andra sittningen. Den kommer att bli kanon:) Lägger upp bild sen....nångång.

Livet rullar på tycker jag. Jag trivs bra i Sandviken, och Devin likaså. Vi saknar fortfarande många av våra kompisar uppe i Söderhamn, men vi åker upp så ofta vi kan och hälsar på lite :)


Nu ska jag ta mig en smörrrgåss och lite varm oboy. Sen blir det Paradise Hotel :)


Förövrigt så hatar jag karlar idag! Tack tjejer för att ni finns och stöttar mig i mina problem jag har :)

RSS 2.0