Motorik, lek och lärande

Fan, jag är så less på att plugga just nu! Jag skulle göra vad som helst för att få börja jobba med barnen istället för att bara läsa om dem. Motorik hit och utveckling dit. Sinnen hit och pedagogik dit....jag kräks!!

Trodde även att denna kurs som jag läser nu skulle innefatta mer "idrott" och inte såå förbannat mycket rörelse. Det är så svårt och så invecklat vissa saker, så man blir ju helt virrig.
Och vi ska inte ens tala om drama. Dramadelen i den här kursen ser jag inte fram emot.....


Gnäll, gnäll och gnäll!!!


Annars så lever jag ett fantastiskt liv och njuter för varje dag. Ser verkligen fram emot vad morgondagen har att ge. Eller?!

Gå och gräva ner mig är vad jag ska göra. Men först lite shopping i valbo!


Så här ligger det till..

Fan va härligt underliga barn är. Från att vara typ dödssjuk tidigt på morgonen går Devin till att bli friskare än friskast nu vid denna tid. Väldigt konstigt lär jag säga! Hur ska man då bete sig som förälder kanske många tänker?
Jo, personligen väljer jag att ta med mig son ut på en lunch på stan. Jag tror att han förblir pigg av en hallonsoda och negerboll på Marran!

Yeehes! That´s it!

Är Idol ett skämt i år?

Men va är det för jävla slakt dom släpat till kvalet på idol i år? Är det ett skämt? Alice t ex, vem fan är hon hon va gör hon där egentligen? Hon har gjort ett enda bra uppträdande under hela idol, och det var första låten hon sjöng. Ikväll fick jag då skåda världshistoriens sämsta framträdande från hennes sida iallafall. Jiises..

Den enda som är något att hänga i tallen i år är ju den där tjommen Weise. Vilken jävla sköning! Han bjuder verkligen på sig själv och just därför kommer han att gå långt. Tro mig!

Hej

Jävlar va dum vissa är...

Ibland, eller ganska ofta är jag arg och irriterad på något. Just nu står detta högst upp på min lista av saker jag irriterar mig på:

1: Folk som gör en sk gastric bypass. Alltså, 30 % av alla som gör dessa operationer nu för tiden är ju inte ens superöverviktiga! Då är ju för fan en annan fetare. Jag anser att det enbart beror på lathet hos människorna som väljer att genomgå en sådan operation. Dom är helt enkelt för lata och för matglada för att ta tag i saken själv. Ät hälsosammare mat och motionera för fan så ska ni se att ni också går ner i vikt!!!!! Och jag spyr verkligen på kommentarer som "jag har verkligen försökt med allt, men ingeting fungerar". Så fan heller. Då har du inte försökt tillräckligt smartass!

2: Folk som trär på sina barn "namnmössor"! Varför? Varför gör dom så mot sina barn? Vem som helst kan ju komma fram till barnet i fråga och tilltala den vid namn och vipps så känner barnet en trygghet gentemot den personen. Fruktansvärt! Tänk efter alla idioter som skaffar sånna mössor!!!!


Tack och bock!RSS 2.0