Dagis...

Fan, de är så svårt de där med förskolan tycker jag. Devin är inne på sin tredje vecka och han har typ gått 3-4 dagar i veckan. Han har varit ledig varje fredag och då blir de ju automatiskt att han får långhelg. Och sen den här veckan har han gått från 8.45-15 och de tycker jag är helt okay tider.

Men imorgon är jag ledig och då vill jag ju såklart ha devvan också hemma. Och på torsdag vela Devins morfar komma upp och hämta han och ta med han till Sandviken för han vela gå på parkbadet med han på fredag. Så de skrev jag ju upp ; Onsdag ledigt, torsdag 6.45-15 och fredag ledigt.
Och när jag skrev upp de så hörde man på fröken på dagis att "ja, Devin har ju inte börjat vant sig med allt och alla än" bla bla bla och att han är lite orolig med sovningen osv...

Och för de första så får jag såå sjukt dåligt samvete av att han behöver vara där så länge vissa dagar och nu efter jag pratat med dom på förskolan så börjar jag få dåligt samvete att han är där så osamanhängande tider/dagar.

För jag menar, det känns ju helt värdelöst att ha han på dagis fast jag är ledig bara för att han ska vänja sig osv...
Dom kan ju glömma att han ska behöva vara där när han kan va hemma och mysa med mig ist:).


Det blir ju så när man går i skolan att man pluggar olika tider varje dag hela veckorna och då blir de jävligt "hattigt" både för mig och för Devin. Men de finns inte så mycket jag kan göra.
Och Roger drar ju inte direkt sitt strå till stacken med hämtining och lämning på dagis. Han åker liksom 6 på morgonen och kommer hem 17 på eftermiddagen. Men de rår ju inte han för precis.
Så de finns inte så mycket att göra tycker ja...



Men imorgon ska vi mysa runt hela dagen och åka först på öppna förskolan på förmiddagen och sen ska vi luncha med Jenny och Viggan:)
Och imorgon kväll ska jag på Me&I-party hos Jessica också. Ska bli skoj att se lite nya kläder:)


Så ligger de till just nu...

Han har trasslat in sig i armarna..

Roger ligger just nu och sover i soffan. Jag funderar på att ta fram Devins djur-synt och dra av en hög truddilutt så han vaknar till liv.



Han ser inte ens ut att ligga skönt. Han verkar ha slagit knut på sina långa spet armar:)
Undra om han kommer loss därifrån?!?


Vilken helg de varit

Ja, den har verkligen varit super trevlig.

De börja iaf med att vi va ledig i fredags så då tog jag med mig min kära son upp till Hudik för lite shopping. Vi gick runt och kika lite, käkade lunch och bara mös i de fina vädret:) Så mysigt så.
Sen på kvällen va de dags för "klassfest" hos Carro. Vi va ut och åt först och sen gick vi upp till Carro. Det va heemskt roligt lär jag säga. Vi drack mycket goa drinkar och lyssna på gamla, hemskt gamla skivor :) Hahaha.
Sen gick vi ut på krogen. Jag, Madde och Oscar gick på JH men sen gick jag och madde över till Mousquet för där va de nakna karlar som dansa. Och de mina vänner va hemskt intressant. Vi visste inte om vi skulle skratta eller gråta. De va alltså chippendales där och de va nå speciellt lär jag erkänna...
Sen tog jag (håll i hatten) bussen hem :) Hahahahahaha...

Jag spenderade halva lördagen i sängen för att sedan bli skjutsad till tåget som gick till Gävle. Fagerlund kom och hämta mig på station och sen åkte vi och käka på Ikea innan jag åkte hem och gjorde mig iordning för Sandras inflyttningsfest.
Vart en del öl där och sen tog vi taxi ner på stan och gick på Eight Ball.
Herregud, vilket ställe alltså. Vilka människor!?!?!?!? Hahah

Sen tog vi taxi och en varsin påse sibylla mat hem:)

Så alltså en vääldigt trevlig och välbehövlig helg. Jag är sjuuukt utvilad efter den här helgen:)


 
Jävla röda bön-jävlar...hahah
  

  



Idag därmot har vi pluggat på våran fältstudie. Idag tyckte jag att vi fick mer gjort än vanligt:)

Sen åkte jag och hämta Devvan på dagis och sen åkte vi till Maria och Milo och hälsa på. De va ju såå längesen sist så vi hade mycket att prata om:) Milo och Devin är ju så rolig tillsammans. Grinar den ena så grinar den andra 2 sek senare också springer dom efter varandra runt runt i lägenheten:) Haha


Imorgon är de plugg igen. Eller plugg kanske va och ta i, vi ska iaf sitta där imorgon också och prata:)


Hej på er..


Bilder!Bilder!Bilder!

Nu kommer de lite bilder kära läsare..

Devin vill såklart hjälpa pappa när han donar ute
 
 

Badning...
 

Devvan kvälls-myser i sin nya stol :)
 


Och så här såg de ut idag i skolan..
 
  

Mitt lilla hjärta har såå långt hår, så jag va tvungen att sätta upp de en stund:P
 
Hahahah




Tjipp!!


Jävla idol-hellvete

Men va va de som hände????? Såg ni va som hände???? Alexander åkte ur idol. De va de jävligaste..

Alltså, va tänker dom när dom tar med den lilla blonda saken som inte kan sjunga för fem öre. Sen ser man ju inte om de är en tjej eller kille heller.
Näe, men Alexander tar dom inte vidare. Kul då..?




Men Andreas Carlsson blir nog bara snyggare och snyggare..
..och vilket flin han har alltså.. Jisses..






Nu ska jag duscha sen sängen. Jag kanske hinner lägga in nån bild från dagen också..vi får se...

Snart är de helg

Vi har fältstudier just nu och är då på hemmplan halva den här veckan och mån-ons nästa vecka. Mycket mycket skönt lär jag säga.

Imorgon ska min stora kille knäppa sitt första "klasskort" :) Jag har testat olika skjortor och dylikt på han innan de va läggdax. Jag tror seriöst att han tycker de är roligt att testa kläder:) Han sa inte ett ljud medans jag tog av och tog på han olika kläder:) Hahah

Jag är så förbannat trött på karln min också så någon av er får gärna köpa han av mig. Han kom hem från jobbet 17.05 idag och åkte iväg och skulle spela nå jävla lajv spel när kl va 17.50. Och imorgon kommer han väl hem samma tid och åker iväg runt 18 tiden för då ska han minsann spela innebandy.
Men när ska jag hinna göra nåt på kvällarna då? Jag skulle vela åka och simma eller nåt någon kväll i veckan. Nej. de enda jag hinner med är att sola 15 min innan jag lär åka hem igen.

Men i helgen ska jag ha roligt iaf:) På fredag ska vi söderhamnare ha klassfest hos Carro P och sen på lördag ska jag ner till sandviken (alldeles själv) på Sandra och Dannes inflyttningsfest. Och sen blir de nog krogen. Mycket folk ute i sandviken i helgen har jag hört:P
Jag och Erica är en av dom iaf..


God natt på er

En elefant balanserade...

Ja nu ni mina vänner ska ni få se nått som ni kanske inte tror är sant.

De här har vi för oss på våra lektioner..



Fattar ni att hälften av klassen ska bli senare lärare?? Högstadiet och Gymnasiet!!!!!




Det lär även tilläggas att de här utspelade sig förra tisdag eftermiddag och då hade jag åkt hem för dagen eftersom jag var förkyld. Men seriöst så vet jag inte om jag missade så mycket?!?!? :)

Hahahahah

HIG - vilken cirkus

Mamma, pappa, barn

Just nu sitter jag och kollar på "Mamma, pappa, barn" med Torkel Petersson på SVT1.
Jag får alldeles ont i magen när jag kollar på den filmen. Jag har typ sett den tusen gånger men den är fortfarande lika jävlig att se. Alltså på ett bra sätt. Den är bra. Hemskt bra.
Men lite jobbig..
Och sorglig..





Buffen

Jag och Devie åkte ner till Gävle i torsdags för att hälsa på min bror och hans fjälla Fia på BB. Dom har ju som ni redan vet fått en liten flicka:) Fasters lilla Junnis:) Junia ska flickebarnet heta men för mig är hon bara en "Junnis" :)

Lilla junnis är så söt och hemskt lik mamma Fia:)


Iaf, va till skolan i fredags för en ganska bra men helt onödig föreläsning. Sen åkte jag tillbaka till sandviken och bara tog de lugnt.

I lördags kom ju Henrik och Fia hem från BB så då va vi ju såklart dit en sväng och lukta lite på Junnis:)
Då hade jag ju redan hunnit med en vända i Valbo och på Owes och även hämtat en bakfull roggan på station i Gävle. Han hade varit på kryssning med jobbet.
Han va kanon full redan på torsdagkväll när båten skulle gå och ringde mig lite senare på kvällen och sa att han käkat musslor på BUFFEN. Alltså inte buffén utan BUFFEN.  Herregud...

Idag kom Fia och Peter och hälsa på och senare kom även Louise som va hemma från Göteborg över helgen. Myycket trevligt att träffas:)
Sen åkte vi hem.
Och nu har jag bytt klädsel på en stolsdyna i köket och orkar fan inte byta nån mer idag. Hahah, ser hemskt ut nu men va faaaen...

Imorgon ska Devin på dagis (prisa guuuuud) och leka av sig. Han har varit som en huligan hela helgen och rivit och slitit i allt hans små nävar har nått.
Mamma och pappa tyckte nog att de va hemskt skönt att vi åkte därifrån idag. Med tanke på att vi varit där enda sen i torsdags:) hahah

Jag börjar kl 10 imorgon och slutar 12. Känns inte så hemskt lockande att åka ner. Meeeen jag måste...

Hej


Brand

Igår va ju jag och Jenny och pojkarna och käka lunch på furan. Hahah vilket Dallas alltså. Läs mer här. (jag orkar inte srkiva och jenny hade skrivit de så klockrent) :)
Hahah

 Igår va i upp på BB och träffa Fia och Henriks bäbis:) sååååå söt ju:)

Idag ska jag till skolan en sväng på eftermiddagen. De va nån information vi skulle på. Så Fagerlundskan ska ha Devvan idag :) Fram tills mormor slutar jobbet...

Nej nu sitter Devin här och piper så nu lär jag dra. Heeejda


Grattis Grattis Grattis Grattis

Flaggan i topp, det blev en utan snopp. Hahah

Min käre bror har blivit pappa inatt:) Och jag faster:)

Grattis grattis Fia och Henrik till jäntan:)

Idol

Fan, va bra nya Idol-juryn är alltså.
Och hur snygg är inte Andreas då??? Fan, va han är snygg....



De här året tar dom verkligen fram folk som har röster och inte bara utseende som alla år innan.

Lyssna bara på den här sköningens röst. Helt sinnesjukt bra!!!






Utvilad..

Meeeen guuud va skönt de va att sova. Jag somna kl 9 och vakna 11.30 som en ny människa. Visst är jag snorig och hostig än men jag är piggare i huvudet lixom :)

Ska åka och hämta Devin snart sen ska vi förbi Maria en sväng och hämta Devin´s snuttis som han glömde där förra veckan. Efter de ska vi åka och handla och sen ska jag hem och laga paj.




MEN sen ikväll lär jag verkligen ta tag i den där uppgiften jag har att göra. Får nog ta hjälp av Roger om han mot förmodan fattar något av den...


Hej så länge...

Har ni hört de förut?

Hoj hoj.

Jag ligger just nu i sängen och kollar på "The Voice". Jag bestämmde mig för att vara hemma från skolan idag för jag är så förbannat förkyld. Luftvägarna är helt igentäppt (känns de som) och jag hostar galet mycket.
Helt ärligt så tror jag att jag är sjuk mer än jag är frisk på ett år. Så jävla drygt...

Jag och Devin har myst framför tv:n en stund nu på morgon och sen gick vi till dagis
Jag får riktigt dåligt samvete när han är på dagis när jag bara är hemma. Men jag behöver verkligen vila och plugga lite och han tycker nog de är roligare att vara där ist för här hemma med mig :) Han ska va ledig imorgon och på fredag så då kanske de är bra att han får leka av sig lite idag:)
Ska hämta han kl 14  iaf...

Ska försöka vila lite nu, sen ska jag plugga lite..

hej

Kalla kvällar

Idag va de första "riktiga" dagen för Devin på dagis:) Jag åkte dit med han 06.50 och han vart sååå glad när han kom dit. Han sprang direkt till leksakerna och börja dona med dom :)
Sen gick ju jag då och han sprang faktiskt efter mig och ropa "mamma, mamma" när jag skulle gå. Men han vart inte ledsen eller hysterisk eller nåt utan de gick så bra :)

Sen hämta Roger han kl 14. Så de va en lagom dag idag för pojken :)
Sen hade han ju såklart ramlat ute på gården och skrapat upp näsan så han har lite skrubbsår där. Men de är nog sånt man får ta tro ja :) Bara de läker tills de är "klassfoto" den 23:e :) Hahahahahahahahahahaha

Jag har iaf jordens drygaste hosta. Och inte blev de bättre av att vi va ute och hade rörelsemoment idag på eftermiddagen. Från kl 13-16.30. Och de va ju inte sommarvärme ute direkt...
Efter de gick jag, Madde, Carro och Alex en vända på stan innan tåget skulle gå. Och de där jävla tåget kan man bryta ihop på. De va ju såklart inställt så istället fick vi sätta oss på en buss hem. Tar ju lite längre tid men jag somna innan Hagsta och vakna i Ljusne såååå....för mig gick de ganska bra lär jag säga:P

De va de. Är så förbannat fryssen nu så jag ska plocka undan lite sen ska jag ta en långdusch...


Hejda


Jävla restuppgifts-hellvete

Jag säger då de ja. Herregud alltså.
Man får en bauta restuppgift om man är frånvarande från en lektion. Alltså de är sjukt svåra restuppgifter ska jag tala om.
Jag fattar ingeting.
Antingen är de jag som är jävligt dum bara eller så är de kanske galet svåra uppgifter.


Ska iaf ta tag i min restuppgift från i onsdags imorgon tro ja. Eller i övermorgon :) Hur va de med den där diciplinen då??





Usch stackars Devin. Han ligger och hostar och hostar hela tiden. Han har säkert vakna 5 gånger efter vi la han ikväll för han hostar och drömmer och vette tusan allt.
Fasiken...


Helgen är redan slut..

Hej hej!

Helt sinnesjukt va fort helgerna går alltså. Jag hinner inte med någonting känns de som.
Sen håller jag på att bli förkyld igen också. Eller jag har svårt att andas och lite snorig så de är väl nåt på gång tänker jag Devin är också jätte snorig och hostig men annars är han lika pigg som vanligt. Men känner jag dagisfröknarna rätt så hinnar han väl inte mer än dit imorgon så skickar dom hem han igen eftersom han är snorig. 
Känns inte som om de är de är de bästa läget att vara hemma men sjukt barn nu. Missar så himla mycket i skolan då. Men skulle han sjuk så är de klart att jag blir hemma med han :)

Igårkväll kom Micke och Anna hit. Lika trevligt som vanligt. Vi käka lite tacos och spela buzz enda fram till kl va typ 01. Sen kunna jag såklart inte somna så kl va väl lite efter 02 innan jag somna och sen vakna Devin 06.30.
Jag är skapligt trött nu iaf. Roger väckte jag alldeles nyss så nu tänkte jag lägga mig och vila nån timme så får dom två gå ut och leka lite:) 

Senare i eftermiddag ska vi till Agnes på 4-årskalas:) Så roligt så. Sen blir de mat hos Rogers mamma och pappa.

Och imorgon börjar allvaret igen:) 

Äntligen helg

Den här veckan har gått så jävla fort. Förstår inte riktigt...

Ïgår hade vi en föreläsning som va ganska intressant lär jag erkänna och sen hade vi då Drama. Herremingud va de är drygt alltså..
Va hemma runt 17 sen va de bara hem och leka lite med Devin innan han skulle lägga sig..

Idag fick jag sovmorgon. 08.30 blev jag väckt:)
Sen så skicka jag iväg Roggan och Devin så jag fick storstäda lite för på tisdag kommer dom och värderar våran lägenhet. Så jag tänkte att jag fixar allt de värsta idag så kan jag bara damsuga, torka golv och damma igen på måndagkväll:)
Ska bli intressant i vilket fall..

Ikväll kommer Anna och Mikael hit och ska käka lite tacos och spela buzz:) Jag tror jag vill se "musikmaskinen" ikväll också för om jag inte minns helt fel så tror jag Ralf är med:)

Jaja, nu ska jag duscha sen ska jag iväg och uträtta lite ärenden.

Hejda


Exemplariskt dagisbarn

Devin, Devin, Devin Devin. Han vinka så glatt när vi gick ifrån han idag.
Alltså, hur kul har han haft med mig de här året egentligen? Kanske är jag som haft de roligast? :)

Jaja. I vilket fall så går de hemskt bra med inskolningen och han är ett "exemplarisk dagis-barn som går runt och poar ute på gården för sig själv" fick jag höra när jag hämta han idag :)

Imorgon är de skola som gäller. Föreläsning någon timme på förmiddagen sen dramamoment på eftermiddagen. Jag gruvar mig inför dramat lär jag säga.


Händer väl kanske inte så mycket mer. Väntar och väntar på att bli faster men Henriks bäbis verkar inte vela komma innan jul iaf:) Heheh



Vi va och kolla på ett hus på Klossdammen idag också men de vette fan om de va nåt att ha :) haha näe vi får se...

Dags att sova. Tjaaa

Elite Models

Elite Models.....Här han ni han.

Devin Gruvman:
 Månader: 13 
Längd: +80 cm
Vikt: ca 11 kg


 

....och tänk er va fin han är nu då när vi har trimmat pälsmössan hans:P















Mammas hjärta är världens finaste. Älskar dig såå...


ANTM

Nu börjar kanske världshistoriens bästa tv-program. Americas next top model.

ÄNTLIGEN!!!!!








......och Emelie NL, du talar fan inte om vem som vinner :)

Första dagen på förskolan

Idag har de varit mitt lilla hjärtas första dag på förskolan. Eller de va inskolning mellan 10-11 imorse men endå:)
De gick iaf kanooon bra. Han sket fullständigt i mig och Roger och röjde fram där bland tågbanor och bilar.
Sen hann han träffa sina nya kpmpisar ett litet tag också och han va inte de misnta blyg:)
Jag är så stolt över han. Stor killen min:)

Så hon trodde inte de skulle bli nå problem med resten av inskolningen och som de lät så blir vi nog klar med den den här  veckan eller i början av nästa:)

Idag hade vi Dramaklass som börja kl 13. Vet inte va jag ska säga om de riktigt. Så jag låter de va osagt...
Imorgon har vi bara ett förmiddags pass så vi slutar vid lunch. Niiice:)

Vi har även varit på Wernersson´s kalas idag:) Vi åkte dit och fika och surra lite på kvällingen.


Nu kanske jag ska lägga mig. Fast jag är så jävla sugen på nåt att äta eller dricka.. Fan.
Te blir de nog...de är bra...



Hejdaa


VFU

Vi ska välja våran VFU (verksamhets förlagd utbildning) nu innan den 15e. 3 olika kommuner vi hellst vill vara i och sen är de tydligen upp till nån tjomme att bestämma vart vi ska ha våran VFU under våran utbildning. Visst kan man ge förslag på vart man vill vara men de är tydligen inte säkert att man får vara där.
Så nu när jag väljer Söderhamns kommun i alt1 så kanske jag kan hamna på nån förskola nere i Ljusne? Eller? Någon som vet?

Jag skrev iaf att Devin ska börja på Nymåla förskola och att vi har sökt överflyttning till Kossdammens förskola. Så någon av dom förskolorna kunna ju inte jag välja. Fast de hade varit perfekt att vara på någon av dom. PIssigt..

Nu vart de mycket surr...

Imorgon ska jag och Devvan kllippa oss. Ni ska bara se hur fräsig Devin kommer bli i håret om han vill sitta still vill säga:P
















Bara så ni vet så heter de inte praktik nå mer utan nu är de VFU som gäller. Man får ABSOLUT inte säga praktik!!!

Del 2

Bilder från Gotland

 
  


  



  
  


  

 



Del 3 kommer nog imorgon om jag orkar...


skor skor skor

Skoberget i hallen...



-Therese, nu har jag städat undan alla jävla skor i hallen. Din hylla är överst och min och Devis är nedre. Stöka för fan inte till nu!!!!



Han ska va jäfligt glad att inte alla mina skor står där..


Mycket nu hörrni..

Mycket nu vettni så de blir inte så mycket uppdatering.

Vi har haft korta dagar hela veckan. Lunch på nian och lite shopping i väntan på att tåget ska ta oss hem.
Så igår inhandla jag en skinnjacka och idag blev de ett par jeans åt devvan och lite småsaker som är bra att ha :)
Kommer bli dyrt om vi slutar tidigt hädanefter också :)

Imorgon börjar jag kl 13 men åker härifrån med 10 tåget. Blir nog en macka på subban innan vi börjar :)




Nu håller Rogge på att laga nån special gryta åt oss:) Hahah, ska bli gott?! :)

Nu blir de Idol...wohoo..


Del 1

Jag tror vi får ta och dela upp de här för jag har så mycket kort som jag vill visa:)
Idag, Del ett.

Devin´s stora dag och hans 1års kalas.

Devin får special frukost på 1års dagen:)
 
   



Devin´s 1 årskalas.

Jag gjorde kanske världens finaste tårta åt min lilla prins:)
(jag är så jävla dålig och glömde såklart att knäppa kort på dom andra två tårtorna som va minst lika fin) :P
  
   
   

De va de:)

Bert..

Jaha, ny vecka och nya tag. Jag lär erkänna att måndagar inte är veckans roligaste dag.

Åkte ner till Gävle med 07.09 tåget imorse. Trodde att de skulle bli en jävla lång dag och att vi inte skulle va hemma försn 18 tiden. Men väl där nere fick vi nya tider hux flux. Så efter första lektionen gick vi ner på nian och käka lunch och sen tog vi alla söderhamnare 12.06 tåget hem:) Så de va en kort och skön dag :) Lika blir de imorgon också, halva dagar hela veckan rättare sagt:)

Men sen lär jag säga att vi ska läsa sjuuuuukt mycket litteratur under dom här två kurserna vi har första terminen.
Den enda bok jag har läst ut hela under mina 22år är Berts Betraktelser och då va jag typ 10.
Så där ser ni mitt intresse för svensk litteratur. Men de ska nog ordna sig tro ja:)
De är iaf lite roligt att läsa när man är intresserad av de...

Annars är de inget nytt på tapeten. Devin är hemma med Roggan på dagarna och nästa vecka ska han skolas in på förskola. Verkligen skit tråkigt ska de bli:( Fan att han ska bli såå stor...

Vi letar hus eller dylikt för fullt iaf. Eller iaf jag. Roger har fullt upp med Devis säger han. Herregud.
Jag hänger mig snart på altan om vi tvingas bo kvar här...

Eller kanske inte såå allvarligt men....


Kommer nog bilder från både gotlandsresa och 1årskalas inom en mycket snar framtid...

RSS 2.0