Sommarplåga?Kan detta vara årets sommarplåga? Enligt T.Gruvman är de det...

Modell för en dag...

Har någon mer än jag lagt märke till att alla, eller nästan alla, har varit och fotograferats hos "the studio". Eller som dom också brukar säga; "jag ska åka ner till stockholm och vara modell för en dag"

Aja...kul för dom liksom. Men har ni sett bilderna??? Den där jävla spegelbilden som alla lägger som profilbild på facebook. Jag skrattar så jävligt varje gång jag ser någon som har en sån. Jag menar, dom är ju inte ensam om att ha tagit en sån bild liksom..
Ååh, det är så roligt. Sen står dom ju i precis likadana poser alla som åker dit också. Det är ju så kul.
Men det roligaste måste ju vara att människorna ser ju inte ut som dom gör på bilderna.
Fast jag tror att, om man åker dit och tar sånna kort så är de ju precis det man vill. Man vill inte se ut som man gör "i verkligheten". Man vill nog vara nån annan för en dag. Typ en modell ;)

Ja det är lite festligt i vilket fall...


#1

Jag och Devin sitter och tittar på Wild Kids och jag önskar att jag vore 10 år igen. Jag önskar att det hade funnits något program som Wild Kids när jag var liten. Dom är sånna sjuka tävlingsmänniskor alla barn i detta program. Det är galet va dom grinar , skriker och svär när de förlorar en liten tävling.
Åååh, jag hade passat in där så bra som liten :) Tävlingsmänniskan #1...Therese Gruvman


Genus

Idag började kursen som jag ska läsa i sommar. Religion och film. Det kommer nog bli en lugn och skön sommar...förhoppningsvis.

Men när jag satt där idag i den stora föreläsningssalen så insåg jag en sak.
Jag hade en kille bredvid mig och en tjej framför mig. Båda två satt och ritade i sina block under tiden som läraren föreläste. Tjejen framför ritade saker som tex blommor, ögon, stjärnor och hjärtan. jag tittade då på killen bredvid mig som också höll på att rita i sitt block. Han ritade gubbar. Gubbar med olika ansiktsuttryck, fula gubbar, fina gubbar, monster gubbar osv.

Hur uppenbart är det inte? Killar ritar fortfarande monster när de "kladdritar" och flickor ritar "blomrankor" osv. Precis på samma sätt som barn ritar. Man tror ju att detta enbart är något som sker när barnen är små. Men jag insåg idag att det fortfarande pågår....i vuxen ålder...
Ganska cool upptäckt lär jag säga :)

Genus, genus, genus.....GENUS

älskar, älskar inte...

Det är inte alltid så lätt som man önskar. Det är förbannat svårt nästan hela jävla tiden...
Imorgon kommer min största kärlek i hela världen hem. Jag hörde att han hade fått fisk idag, så snacka om att han kommer vara stolt imorgon när han kommer hem :)

Angelica fyller 25 år

Idag fyller Angelica 25 år och jag, Johansson och Fagerlund ska åka dit och fira stintan.

Om mindre än ett år är jag också 25. Fan va gammal man blir. Synd att kvinnor bara blir fulare med åren annars hade jag sett fram emot det.
Killar däremot, blir bara snyggare och snyggare... Jävligt orättvist lär jag säga.

Hmm, undra hur Eric Saade kommer se ut om 10 år. Han som är så jäkla snygg redan nu.... Går det åt andra hållet för killar som är snygg vid ung ålder? Att de bara blir fulare och fulare? Det ska faktiskt bli spännande att se....

Jag har, som ni hör inte så mycket för mig idag. Ska åka till bolaget och sen till Erica med Johansson snart iaf. Dags att göra sig klar.

Ciao

Ordbajsarn har gjort det igen....

Om man säger att man hatar en människa och anser att människan i fråga är huuur jävla äcklig som hellst, och att man inte ens skulle kunna ta i den människan med tång. "Hon är den vidrigaste människan som finns" är också också ett exempel på en kommentar som sagts om människan i fråga.
Sedan visar det sig att denna ordbajsare sitter tättintill och med armarna omkring den "vidrigaste människan som finns" under fester...

Har man då rätt som vän att ifrågasätta detta? Enligt mig är det här sån jäkla dubbelmoral. Eller har jag helt fel? Inte ska väl ordbajsarn bli sur bara för att man ifrågasätter det här?Hugger som en kobra

Åååh, jag känner mig som en kobra idag. Jag vill hugga på allt folk säger och gör :) Fan vilken härlig känsla...
Jag vill ifrågasätta, pika och ge dom jävlarna va dom tål ;) Hahah. Inte för att jag tycker illa om dom eller nåt, utan bara för att jag känner för det idag...

Men jag ska lugna mig. Jag lovar. Lugna mä!!!!


Nu blir det lunch med grabbarna, solning och sedan mys ikväll...

Jo, det var en sak till. Jag tycker det känns lite sisådär att man har folk i sin omgivning som totalt saknar empati för andra människor.
Jag själv är inte guds bästa barn, det vet jag, men vissa saker gör man bara, oavsett om man vill eller inte... Tycker iallafall jag. Men det är ju bara jag det....
Personligen brukar jag kalla det jag syftar på, för att "ställa upp". Ställa upp för en vän lite då och då!!!!!! Tänk på de....Ååååh va roligt det är att googla på ord man har nämnt i bloggen, och sedan ta första bästa bild och publicera i inlägget ;)

Hej på er mina vänner

RSS 2.0