Fest ikväll i Sandviken

Det är långt ifrån varje dag som mina vänner i Sandviken och jag festar. Så därför måste man ju ta vara på de tillfällen då hela gänget kan vara med. Så nu är den dagen inne och de ska bli så otroligt roligt. Vi ska sjunga singstar, lyssna på E-type och äta kina mat, och självklart så blir de lite drinkar:)

Så jag och min nyfunna vän Nina tar tåget ner till Gävle kl 15 idag och där väntar mamma som tar oss till Sandviken. Sen ska vi till Fia runt 17.30. Det ska börjas i tid idag..

Devin ska vara med Roger här hemma och de kommer nog gå bra. Det är så jävla sällan som Roger är med Devin själv så jag hoppas dom kommer hitta på nå roligt och inte bara sitta här hemma...

Jag hittade lite gamla bilder när jag var i Sandviken sist....

Halva gänget på min 20-årsfest...


Kos 2003



Hej på er!

Bättre sent än aldrig..

Jag ska försöka skriva lite kort om Vemdalen.

Torsdagen: Jag åkte ner till Tönnebro med Devin på middagen, där pappa skulle möta oss. Vid kl 4 åkte vi mot Vemdalen. Jag och Ann drack öl, åt godis och tittade på Sex and the city filmen i baksätet hela vägen upp.

När vi kom upp så packade vi in i stugorna. Vi drack några öl och surrade. Sen va de kväller:)

Fredag: Upp tidigt och käka frukost. Första jägern tog vi i samband med frukosten. Satte sedan på oss skidorna alldeles utanför dörren och sen åkte vi ner till backen. Killarna hade Jäger och Mintu med sig så de vart ju en sån varje gång man satt i liften. Roger vart såkart ganska så rund under fötterna innan lunch och han va då livsfarlig i backen. Jag tvinga han att dricka vatten ist för öl till lunchen för att han överhuvudtaget skulle kunna fortsätta åka. Så efter över en timmes lunch så va de full fart i backen igen. Men helt ärligt så är de livsfarligt att vara lite berusad och åka skidor.

En person som vi hade med oss tappa kontrollen och ramla så han blödde näsblod och fick en fläskläpp. Alltså, såhär efteråt kan man skratta åt de för de såg så jävla roligt ut när jag åkte före han också kom han i jordens fart rätt fram på sidan av mig. Det såg så jävla roligt ut:) han hade typ ena benet i luften, andra i backen och armarna rätt ut. Också världens fart rätt fram och helt utan kontroll. Ja ,ni kan ju tänka er själv:) Hahah

Sen va de afterski..

Sen på kvällen samlades alla i våran stuga och käkade tacos. Jag var inte i toppform utan jag mådde illa och hade ont i magen. Det berodde nog mest på att jag hade druckit under hela dagen och att kroppen var helt slut sen på kvällen..

Lördag: Upp tidigt, käka lite frukost och gruva oss för att vi skulle ut i kräksnö ovädret som var utanför. Vi åkte till backen och där vart det inte allt för många åk för det blåste stormvindar. När man var uppe på toppen så vart det frost på glasögonen och då är de inte roligt att åka kan jag lova. Vi käka lunch och sen åkte vi hem till stugorna och tog det lugnt.

På kvällen åt vi middag på Skalet. Sen drack vi drinkar och dansade hela kvällen och halva natten. Tog en taxi hem och då hängde några med till vår stuga för efterfest. Drack lite rosé och hade nån quiz och plötsligt var kl halv 5 och alla hade gått och lagt sig förutom jag och Koffe. Vi gjorde lite varma mackor och surrade och sen när klockan var 5.30 kände vi att de va dags att gå och lägga oss.

Söndagen: Vakna runt halv 9 och fick panik då vi fick reda på att vi skulle va ute ur studan en timme innan vi hade tänkt. Så det var bara att bita ihop upp och städa. Mådde inte som en kung direkt...

Sen åkte vi hem...

Mamma och pappa hade kommit upp till oss, så dom va här med Devin när vi kom hem. Så skönt att se hjärtat igen :)

   
  
  

Jag hade inte så mycket bilder men jag ska försöka få tag på några mer :)

Nu ska jag väcka Roger så jag får vila en stund för ikväll lär jag va i toppform. Jag återkommer. Heeej!

Rullat upp på rullar..

Jag titta nyss in i vårat linneskåp för att lägga tillbaka ett lakan. Jag ser då i ögonvrån nån sorts rulle som sticker ut. Jag fatta först inte va de va men sen såg jag att de var mina juldukar som nån hade rullat upp på någon slags rulle.
Jag, i min tur, skulle då absolut inte rulla upp dukarna på rullar utan jag skulle bara vika dom typ tusen gånger, kasta in de i garderoben och sen inte tänka på att jag då kommer få stryka dom i 12 timmar när dom ska fram tills nästa jul..

Då är det alltså Roger som har skapat den där rullen av en gammal skvaller tidning och sen har han rullat upp dom där två dukarna på den. Och allt de gjorde han utan att jag ens har bett honom om det.

Jag tror nog allt att det gömmer sig en liten kärring bakom hans, så kallad manliga ytre...:) Haha
Det var i vilket fall väldigt snällt av han :)


Ok, de va de de

Hej på er!

Idag har vi haft heldag i skolan. Det gick super fort och det är skit kul :)
Imorgon är jag ledig och då ska jag och Devin på öppna förskolan och leka och sen ska vi nog ner på stan och uträtta lite ärenden:)

Jag och Nina har varit och svettas på Active idag. Det gick kanon bra och de va också skit kul. Så jävla skönt att ha nån med som man kan surra med, så tiden går lite fortare menar ja :)

Jag hittar ju inte den där jävla kamerasladden heller så jag kan inte lägga över nå bilder än. Typiskt!

Nu kanske man ska lägga sig och titta på nåt OTH avsnitt. hmm..


Boring

Sorry, men det kommer inte upp nå bilder i detta inlägg heller. Jag har inte lagt över de från kameran än. Men imorgon lovar ja...kanske...

Fan, jag är så tråkig. Jag har ingeting att skriva!!!


Hej hej







Imrgon kör vi gång Nina:)

Home

Hej hej.

Helgen har kanske gått hur fort som hellst. Det känns nästan inte ens att man har varit borta.

Jag hade tänkt och skriva lite mer om resan senare. Troligtvis imorgon för jag är så trött så jag ser dubbelt just nu. Jag och Koffe va vaken längst i vår stuga inatt och gick och la oss 05.30. Heeelt sjukt. Sen gick vi upp kl 9 för då lära vi städa. Så ni kanske har överseende med att det inte blir nå bilder och dylikt just nu :)

Det va sååå roligt att se Devin idag. Jag tror tamme fan att han har växt alltså:)
Han va så trött efter denna helg han också så han har vi lagt för natten nu.
Men nu blir det lite mat framför teven. Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på OTH :)

Heeej

Hej hej

Hej hej så länge!!!


Devin

Igår var som sagt första dagen på nya kursen och med nya klassen. Mycket trevliga lärare och en himla bra klass verkar det ha blivit iaf. Så jag är mer än nöjd:)

Devin sitter just nu och kollar på tåget thomas och myser framför teven. Min lilla gubbe. Hur ska de gå när jag ska va ifrån han så många dagar?
Man är jävligt kaxig när man bestämmer att han ska vara borta några dagar men när det väl börjar dra ihop sig och det är dags för han att åka så känner jag att gråten kommer närmar och närmare...

Usch ja. Det är ju just avskedsögonblicket som är det jobbigaste tycker jag.
Sen tro jag att helgen kommer gå jätte fort också, och vi snart är hemma och får kramas med han igen :)

Vi åker till Vemdalen runt 16 tiden men först ska jag ner till Tönnebro med Devin där pappa väntar..

Nu ska jag packa...


Misstag av mig..

Ok, mina vänner, jag hade fel.
Jag, Therese Guvman kan faktisk ha fel.
Jag har tröttnat på "Circus" låten och hittat en ännu bättre låt, dock av samma artist men mycket mycket bättre. Om det går vill säga..

Britney Spears - If U Seek Amy



Bra film

Meeen jag döör va bra "The curious case of Benjamin Button" var. Herrejävlar alltså.
Jag grät så tårarna forsade och jag blev alldeles blöt om halsen där i slutet. Ja, de är inte sant va bra de va.

Den bör ni se...


Nu ska jag äta lite lunch.


Benjamin Button

Jag tröttnar aldrig på Britney Spears låt "Circus". Den är så jävla bra!

Förkylningen har tagit om och nu är jag ännu en gång jätte sjuk. Jag blir snart galen. Det känns som jag varit förkyld, eller åtminstone snorig ända sedan jag fick Devin.....typ.

Jaja. Idag blir det lugna gatan. Jag ska käka alvedon och kika på film. Först ut blir "The curious case of Benjamin Button" och sen har Fagerlund övertalat mig att se alla avsnitt av "One tree hill", så jag lär väl börja med första säsongen idag tänkte ja :)

Hörs då.

Dop dags

Idag har Fia, Peppe och deras lilla Arvid varit här och hälsat på. Vi tog en vända på stan, en lunch och sen åkte vi hem hit och fikade. Mycket mysigt.

Jag har tänkt på en sak. Att typ varje gång jag och Fia  pratar med varandra i telefon så pratar vi recept, mat och vad vi har ätit eller ska äta osv. Vi byter liksom recept med varandra. Man skulle kunna tro att vi är 50 år...:) Hahah

Aja, skit samma.
såhär såg det ut idag..


Lägg märke till Devin´s "flygiga" hår:) Det är helt omöjligt att få ner de..Hahah


Check it out. Min pojk bär Burberry..
 
..och han bär de galant:)


Vi ska på Junia´s dop imorgon. I Kungsgården.
Så vi åker imorgon middag ungefär och kommer hem imorgon kväll..


Ciao

Mycket nu

Fan , de är mycket på gång nu.

Vemdalen, fest i Sandviken, klassfest, casino cosmopol stockholm, tattoo-kryssning, sweden rock?...

Och mer blir de kanske också:)

Mustasch i P3

MUSTASCH i P3

NU!

15 januari

Hoj.

Fan va jag har sovit idag. Jag har typ gått upp halv 6 varje dag hur länge som hellst (känns det som) och idag såg jag mn chans att sova. Så Devin vakna runt 7 idag och runt 8 gick jag med honom till dagis. Sen gick jag tillbaka hem och la mig och sov fram tills 12.20.
Jag är för dååålig som lämnar Devin på dagis fast jag är ledig, men, i swear, det var bara idag:)
Jag tror att han har det rolgare där några timmar än med en trött mamma här hemma...

Så jag ska gå och hämta Devvan snart och sen ska vi åka till Maria oh Milo. Jag har längtat hela veckan efter att träffa dom, eftersom det va så otroligt längesedan vi sågs sist:) Så det ska bli skit kul..

Hörs en då..

Tjipp!!!


Vårkläder

Ja, som ni kanske märker så lever jag fortfarande och våran redovisning gick galant idag. Jag såg att folk vart lite rörda:P
Men det är iaf mycket skönt att detta nu är över. Nu ska jag slappa fram tills nästa onsdag..

Devin, min vackra prins är världens snällaste pojk. Visst, har han fått ett skapligt humör han också men utöver de så är han otroligt snäll och han lyssnar och förstår verkligen om man pratar med han. Mammas älskling..

Jag sitter och tittar lite på vårkläder åt Devin just nu och det finns mycket fint ska ni veta:) Till exempel så har ju PO.P mycket fina ytterkläder. Meeeen, i´m stuck på de plagg som naturkompaniet har och speciellt Nanook´s micro fleece jacka. Devin hade en sån när han vara runt halvåret och den var verklgen super mysig..

Vi får se va jag bestämmer mig för men mycket fina vårkläder kommer han då att få :P

Nu ska jag sova. Heeej då


Hus

Hmm. Jag funderar så det knakar just nu.

Vi har pratat om ett hus som vi var och titta på för nån månad sen och kommit fram till att det kanske inte vore så tokigt att köpa det.
Meeen, då är det ju de att det är så sjukt mycket rust så det är inte sant. Men bara läget på huset gör att det kan vara värt det endå...

Svårt det där. Det är typ världens bästa läge på huset men hur mycket rust orkar man egentligen med?

Va matt jag blir..

Top Model och choklad

Det händer inte så mycket just nu lär jag erkänna. Vi jobbar på i skolan med de sista i vårat temarbete och imorgon är äntligen sista dagen och dags för redovisning. Fy tusan.

Jag och Nina sket i att kolla på de redovisningar som var i dag, för jag vet att de bara kommer göra mig ännu mera nervös och ifrågasättande till vårat arbete.
Så vi gick till nian och käka en sallad och sen åkte vi hem istället:)

När jag kom hem så städa jag hela lägenheten och sedan hämta jag Devin lite tidigare på dagis. Vi åkte sen ut till e-center och fikade med Patrik, Lena och co :)

Roger ska iväg ikväll så det blir lugna gatan här när Devin har somnat. Jag har köpt mörk choklad och vindruvor som jag ska tugga på till Top Model ikväll:)
Top Model och choklad. Kan det bli bättre? :)

Skriver nog imorgon hur redovisningen slutade:)

Kram

Trivial

Idag var det min tur att kliva upp med Devin. Som tur va så vakna han inte för tidigt utan 7.45 tycker jag är ganska skapligt:) Jag tycker det är skönare att gå upp på söndagar för då är det mycket bättre barnprogram på tv:) Haha. Mojje och Mimmi på mallis är ju svin bra :) Sen är ju Ap-tv med Zillah och Totte också kanon bra. Hahah..

Igår var Micke och Anna här och käka tacos. Vi kollade lite på körslaget och sen va det dax för TP. Vi spela trivial varje kväll i Funäs så vi lära återuppta den traditionen:) Fast varje dag kanske blir tjatigt...
Micke vann såklart första omgången men sen tog jag hem den andra. De åkte hem runt 01.30 ungefär..

Visst är det konstigt att man kan alla andras frågor och inte de frågor man själv får?!
 

Idag vet jag inte va de blir. Jag längtar tills Devin ska sova middag så jag också får blunda lite...

Hej på er..


Andas ut

Jaha, då kanske det är dags att skriva lite igen då.

Varit i skolan från 8.30-16 onsdag, torsdag och fredag. Vi håller på med ett tema arbete just nu i kursen estetiska lärprocesser och det känns lite si sådär lär jag erkänna. Själva förberedandet är hur roligt som helst med massa pyssel, musik letande och nya ideér. Meeeeeen, jag gruvar mig lite för redovisningen som ska äga rum inför ca 60 personer. Men som tur är så har det varit ganska många borta under de här dagarna så det kanske bara blir för ca 45-50 personer ist:)
Ja, ni kommer väl se på onsdag kväll om jag har överlevt det hela...

Vi var även och hämtade ut våra kursportföljer igår och HÅLL I HATTEN, så klara jag både tentan och portföljen:) Jag som har haft hjärtvärk hela julen för jag har varit så nervös över tentan. Men nu kan jag äntligen slappna av och koncentrera mig på tema arbetet och den nya kursen som börjar om 1½ vecka...

Imorgon ska vi på fika turne tänkte vi. Kanske vi kommer förbi just dig också...
Hahah

Ciao!



Julen -08 i bilder..

Jag har ju för bövelen glömt att lägga ut bilder från julafton. Så här kommer de..

Våran Saik:are kollar så att pappa skruvar ihop fyrhjulingen rätt..


Här är Devins nya fina leksaker som han fick i julklapp :) En inomhus trike och en fyrhjuling:)
  



Tomten jagar Devin:)


Devin i nya morgonrocken och morgonfötter...
   

Världens sötaste...



Det va ett tag sen, men vi har hunnit med en fika hos polaren Viggo också:)

Dom är ju för söt:)


Funäsdalen

På vägen ner i måndags höll vi på att dö när temperaturen mätte -21 grader i Funäsdalen. Jag trodde jag skulle frysa ihjäl när jag sprang ut från bilen och in i affären för att handla lite. Men som tur va så var det normala minusgrader 2 mil längre bort där vi skulle bo.
Det tog ungefär 5 timmar att åka upp dit och jag tyckte Devin skötte sig exemplariskt:) Jag måste även tacka Devins mormor och morfar för den ultimata julklappen som vi har använt flitigt på både resan dit och hem. Jag talar om en bärbar DVD som Devin älskar...
För nu kan han ju titta på Mora träsk och Tåget Thomas vart han än är :)



 

****************

När vi väl kom fram till stugan möttes vi av Hanna, Erik, Micke och Anna. Dom hade åkt dit dagen innan.
Så första kvällen vart det bara att vi tog det lugnt framför teven med nån öl.

 

*****************
På tisdagen vaknade vi nästan före Devin. Han var förmodligen trött eftersom han vaknat och bökat och inte vela somna om när vi skulle lägga oss på kvällen.
Jag, Devin, Roger, Micke och Anna kom överens om att vi skulle testa det alpina utbudet. Hanna och Erik vela hellre åka skoter så vi andra tog vår utrusting och begav oss mot backen. Jag och Roger börja åka några åk medans Anna och Micke lekte med Devin. Sen vela Micke åka lite så han tog mina skidor och då gick jag, Anna och Devin och fika lite. Efter fikat var det min och Annas tur att åka. Anna väntar ju barn så det va in läge att åka tusen åk för hennes del så vi åkte ner igen efter några åk och drack varm choklad:) Sen åkte jag och Roger några sista åk innan det var dax att återvända hemåt.

På kvällen var vi ut och käka pizza buffé.

  
  


  



*******************

Onsdag och nyårsafton. Det blåste orkan vindar på natten men när vi vaknade så hade det lugnat ner sig och det var bara lite, lite kräksnöa som var kvar.
Vi beslutade oss för att ta en skotertur så vi lunch tid började vi åka. Jag, Anna och Devin på ena skotern och Micke och Rogga på den andra. Vi hann åka i ungefär 10 min innan Devin somna på skotern. Jag ljuger alltså inte, pojken somna medans vi åkte. Det är ju inte de svagaste ljudet som kommer från en skoter men han somna endå. Han vakna dock när vi stannade en stund för att vila armar och ben och sen så va han vaken och tyckte de va skit roligt att åka :) Lite jobbigt när det guppar så hemskt för hans lilla huvud orkar inte riktigt med hjälmen hur länge som hellst.

På kvällen bjöd Gordon Ramsey (Micke) på mat. Mycket gott. Det vart även en hel del öl, vin, skumpa och min special shot (som jag för övrigt har fått "receptet" på av Sofia och Landell) som var väldigt uppskattad.
Det annordnades också en massa musikquiz:ar som också var roliga.

  
  


  
  
 


******************

Det vart ganska sent som vi la oss men inte brydde sig Devin om de utan han vakna som vanligt runt 07.30 snåret. Så jag var konstigt nog piggast (förmodligen fortfarande full) och fick då den äran att kliva upp med honom. De andra behagade att kliva upp när klockan närmade sig 12 tiden så då fick jag äntligen vila lite till.
Hälften av gänget åkte hem efter de piggnat på sig. Vi andra slappade nästan hela dagen förutom på eftermiddagen då Devvan vart oerhört rastlös av att bara sitta inne, så vi tog en liten kvällstur på skotrarna. Devin tyckte det va lika roligt även denna gång.
Sen tittade jag och Anna på VS fashion show och sedan vart det Trivial fram tills 2 på natten då vi nästan däckade av utmattning. hahah

 


***************
Igår, fredag åkte vi hemmåt. Jag hörde att det var en trafikolycka på den vägen vi åkte på, bara några minuter efter att vi passerat där, och det va absolut inte så konsigt för det var kräksnöa av högsta rang och samtidigt mycket trafik och galna stockholmare som skulle köra om. Jag trodde själv att jag skulle stryka med där några gånger..



Men vi är hemma och nu ser vi fram emot Vemdals resan som kommer bli minst lika rolig:) Då kommer Devin att vara hos mormor och morfar och mysa medans vi sitter på afterskin med en kall lapin i handen :)

Och idag har vi varit och fikat med Sofia och Landell. Trevligt trevligt..

Hej så länge






Jag vet att ni har väntat...

Vi är hemma. Vi lever.

Fyra fantastiska dagar till fjälls är nu över...


Återkommer imorgon, så kika in då istället!


RSS 2.0