Sommarkurser

Eftersom jag valt att inte arbeta i sommar (orka inte jobba rättare sagt), så bestämde jag mig för att plugga istället. Just nu läser jag Astrid Lindgrens författarskap och Disney Studies- Film, litteratur och fenomen, båda på 7,5 hp.
Dessa kurser läser jag på distans på Linnéuniversitetet.
Ikväll var det en kille från Linnéuniversitetet som ringde och frågade om allt gick bra med sommarkurserna och lärplattformen mm.
Hur fantastiskt är inte det??
Detta är något som aldrig skulle hända på skit HiG. Helt otroligt dålig skola! Funderar ni på att plugga så välj aldrig HiG. Jag råder er ett plugga på distans på annan ort eller att helt enkelt flytta om man har den möjligheten.
Det var bara det. Nu ska jag beställa SOA tischa åt Devvan.
Heeej

30 års-fest

Idag ska jag till Gävle och på Berggrenska för Mickes 30 års-fest. Mia´s micke alltså.
Det ska bli riktigt roligt i vilket fall.
Hörs och ses.
Tja

"Varför ska man gifta sig...

...om man ändå bara ska skilja sig?!"
Härlig kommentar från en väldigt härlig göteborgare...

Vilken fantastisk dag det var igår!!!

Igår fick junior träffa sin stora idol Ralf. Vi träffade på han utanför statt i Söderhamn. Lyckan var total! Vi småpratade lite med Ralf innan han så snällt lyfte upp vår son så vi fick ta kort på dem.Rock´n´roll!!!!!


Anne och Landell greppa tag i Devin och gick till Petter och knäppte ett kort också..
Som sagt så var det en otroligt trevlig kväll igår. Jag umgås nog med Söderhamns underbaraste människor lär jag erkänna. Helt otroligt!

Nu ska jag och Devin bege oss neråt i landet. Hem till Sandviken....

Tjaa då!
Åt helvete

Det går inte så jävla bra nu lär jag erkänna. Trött man blir!
Det är iallafall skönt väder för en rejäl promenad idag. . . .

Analys av ett examensarbete

Goddag!
Vilken jävla jäsig dag det har varit idag. Jag ställde klockan på 8, men sov till kl 10. Åt frukost i lugn och ro och sedan drog jag till biblioteket. Jag har gruvat mig för att göra en uppgift i flera dagar men idag kände jag att det var fan dags att ta tag i den. Det gjorde jag! 1,5 timme tog det att skriva den. Häärligt! Så den var inte så jävla svår som jag föreställt mig...
Idag kommer mitt lilla hjärta hem. Gud så jag saknar honom nu. Är det fortfarande regnfritt när klockan slår 16.30 blr det väl lite fotbollsträning för junior. Sen ska vi bara mysa hela kvällen.
På onsdag drar jag och Devin upp till Söderhamn för då är det skolavslutning där och Mustasch spelar!!! Sen ska vi ut och äta med guldgänget också så det kan inte bli så mycket bättre.
Nu ska jag låna lite böcker och sedan dra mig hemåt. Tjaa då!

Bara för att...

Jag är så jävla bra så bloggar jag väl en dag som denna.
Just nu sitter jag på min balle och dricker några öl med mina vänner. Elin och Sofia J rättare sagt. Alla andra är hemma med sina karlar, är preggad eller är trötta. Skit samma....
Jaja. Härligt som fan i vilket fall.
Jag ska bli bättre på att blogga. Det lovar jag! Jag ska blogga om ingenting! Det är det ni vill veta va?
Puss och kram syns på stan

RSS 2.0