20/2-09

Så här såg de ut i Fredags....

  
  
  

De va det. Ciao

Utmanad

Jag har blivit s.k. utmanad av ingen mindre än Frida Erica Einarsson :)

Regler:
Det här är svårare än du tror.
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn,
Alla svar måste vara riktiga, inga hitta på ord.
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar på samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon har gjort.
Du får heller inte skriva samma svar på två gånger eller skriva ditt eget namn som svar.
Lycka till!



1. Vad heter du?: Therese
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tand
3. Flicknamn: Tina
4. Pojknamn: Tomas
5. Yrke: Trollkarl
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Trosa
8. Mat: Tunnbrödrulle
9. Sak i badrummet: Tandborste
10. Plats/stad: Tallin
11. En orsak att vara sen: Tappat nyckeln
12. Något man skriker: Tamme fan
13. Film: The curious case of Benjamin Button
14.Något man dricker: Tranbärssaft
15. Band: Twisted Sisters
16. Djur: tyrannosaurus rex
17. Gatunamn: Torggatan
18. Bil: Thunbergs bil
19. Sång: The winner takes it all

Jag utmanar:
Jenny J
Emelie NL
Mikal W
Maria B
Sandra S

Ta en hel dag med bara plugg..

Hallå där!
Dagarna går hemskt fort mina vänner och snart är det helg igen. Fan, man hinner ju knappt nåt i veckorna känns det som.

Idag åkte jag till CFL kl 8 och mötte upp Madde. Så vi pluggade och pluggade fram tills klockan blev 14 då allt äntligen var klart. Såå inninordens skönt att ha alla inlämningsuppgifter som ska va inne snart inskickade. Annars sitter man ju i sista sekunden och slänger ihop nåt men jag tyckte de funka skit bra att ta en hel dag då man skriver alltihop. Så de gör jag gärna om :)

Vi hade ett seminarie igår och då tog jag på mig att sammanställa vår diskusion och sedan skicka in den. Så nu är den ur världen, och nu kan jag bara slappna av under de kommande seminarierna. Woho..

Nu ska jag sova. hej da


Emo

Ååh, all den här jävla uppståndelse för att ett vuxet par äntligen bestämmt sig för att byta ringar. Och om inte de är nog så är de ju 1½ år kvar till altaret. Herregud! Om det hade varit i sommar bröllopet skulle äga rum hade jag inte sagt nåt. Men va fan , de är ju en evighet tills dess....

Sen tyckte jag så synd om Daniel när han fick sitta där brevid Vikkan och bara flina och se glad ut och knappt säga ett ord.
Fast när jag tänker efter så vore de kanske ganska skönt, om karlarna höll käft ett tag och lät oss kvinnor(?) sköta allt prat..
Hmm, de tål att tänkas på...


För övrigt så känner jag att jag har ganska så stor chans att jag kan få gå på de där bröllopet.
Jag menar, jag har ju för fan gått på samma gymnasium som Westling i tre år. Dock inte samtidigt, men endå...


Nog om de...

Devin har klippt sin pälsmössa idag och han vart såå fin, pojken min.
Han blev nog lite fundersam varför kvinnan som "plågat" honom i hela 10 minuer,  sprutade grön spray i håret på honom..




Kan man kalla Devin för "emo" nu när han är grön i håret? 
Emo-Devin...




När vi kom hem badade vi bort all färg så en vart inte långvarig. För de är tamme fan de fulaste jag vet när ungarna har tusen färger i håret.


Nu ska jag sova. Imorgon blir det plugg på CFL.
Ciao


1½ års-kontroll

Tjoho.

Oj, så lugnt jag tog de i lördags när jag kom hem. Det var värre på fredagen därimot, då tog jag inte det lugnt. Det som är så roligt är att det dyker upp bilder lite titt som tätt som jag knappt kommer ihåg. Hahah..

Sen sov jag och Nina på samma luftmadrass också och så fort jag rörde mig vakna hon och de gånger hon reste sig så åkte jag ner på golvet. Så de krävdes att vi skulle ballansera upp den där luftmadrassen med två fat ass och sen när vi gjort de fick ingen av oss röra på sig :)


Igår va Micke och Anna här för ett parti TP och lite fika. En mycket trevlig söndagskväll helt enkelt..

Devin har varit på 1½ års-kontroll idag och det gick kanon. Han sa inte ett pip under hela undersökningen och inte ens när han fick spruta. Utan det vart ett damputbrott när vi skulle klä på oss istället då han förstod att vi skulle åka hem och inte gå in på öppna förskolan (det ligger i samma lokaler) och leka och äta pannkakor. Men sen åkte de förbi en traktor så då gick det bra att gå ut helt plötsligt..


Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa "Små barns stigar i omvärlden" som vi ska ha ett seminarie på imorgon.
Fast Devin har sovit länge nu så jag kanske borde väcka han och läsa ikväll istället....

Det blir en sväng till Active när Roger kommer hem också..


Klassfest

Hej hej.

Jag är trött som fan idag men det var iaf super roligt igår på klassfesten. Vi va ut på heartbreak och där va de också skit roligt. Ja, det blev alltså en lyckad kväll med underbara människor:)

Skriver mer sen om det finns tid.

Nu är de Melodifestivalen...






Ciao

Brum brum bilen..

Jätte rolig leksak tyckte Devinen...




Update

Igår va Devin piggare så då va vi en sväng på öppna förskolan. Efter de så åkte jag och Jessica och käka på Mai Thai medans Devin och Signe sov i vagnarna utanför. Mycket trevligt:)

Idag har jag varit i skolan hela dagen och sen åkte vi raka vägen till Active för lite Step. Jag och Nina va ju på Pump igår kväll och det kan jag lova kändes idag. Herreguud vilken träningsverk...

Imorgon förmiddag ska jag uträtta lite ärenden på stan och sen ska jag och Devin bruncha (vilket jävla ord) med Nina. En vända på förfriskningsbutiken ska vi också hinna med.
På eftermiddagen imorgon går ett tåg som ska ta oss ner till Gävle och sedan blir der klassfest hela kvällen/natten lång:) Det ska bli super roligt trots att en del människor inte behagar att komma. Jag tycker att det ska bli skit kul att för en gångs skull gå ut i Gävle.
Jag menar, hur roligt kan det va att gå ut på samma ställe i Söderhamn varenda gång man går ut??

Vi åker tillbaka till Söderhamn runt 12 tiden på lördag.

Så på lördag ska jag bara mysa med min älskade son. Roger ska iväg till Järvsö och åka skidor hela dagen så här hemma blir det lugna gatan:) Melodifestival och lösviktsgodis med andra ord...

Ska man va fin....

Jag har fått en superbra trippeltång av min loverboy. Alltså av Roger...

Eftersom karlar har en tendens att inte lyssna så fick jag självklart en vanlig locktång i julklapp av honom. Fast jag sagt tusen gånger till honom att det är en trippeltång jag vill ha.
Och igår va han äntligen och bytte locktången till en trippeltång hos min frisör Anne.

Den är iallafall kanon bra och det blir verkligen naturliga lockar till skillnad från hur de blir av en vanlig locktång..


BaByliss 2269E Pro Tourmaline Pulse Triple Barrel Waver



Freebirthing - förlossning på egen hand

Herregud! Var det någon som såg dokumentären på 5:an alldeles nyss?????

Freebirthing - förlossning på egen hand
" Brittisk dokumentär från 2008. Allt fler kvinnor i USA och Storbritannien väljer att föda sina barn utan smärtstillande medel, utan barnmorska och utan medicinskt understöd. Anhängarna hävdar att det alltid var meningen att vi skulle föda så, medan läkarvetenskapen menar att det medför stora risker både för mamman och bebisen. Claire har dåliga erfarenheter från sin första förlossning och har bestämt sig för att bara ha sin flickvän på plats när hennes andra barn föds. Heather har valt bort all hjälp från sjukvården och har inte ens gjort ett ultraljud under graviditeten. Och så möter vi Laura som är en av pionjärerna inom så kallad Freebirthing och som menar att en förlossning kan vara helt smärtfri och nästan som en orgasm."

Det var de sjukaste jag sett. Hur tusan kan man utsätta sina tidigare barn för att se på när man ska trycka ut ett bauta huvud ur puppa? Jag menar, de måste sätta spår hos de tidigare barnen som tvingas utstå detta, som knappt en vuxen klarar av att se...

Sjukt är va de är...

Hahah



Är det nån som kommer ihåg Emilé Azars bidrag i 2007 års melodifestival?
Hahah jag döör...

Visst fan är de han som åkt fast för misshandel i Sandviken va?

Full fart trots feber..

Devie är lite piggare idag men fortfarande runt 38.5 i feber (om det nu är feber?).
Imorgon lär vi tvunget ut en sväng om han är piggare för man får dån dimpen av att sitta inne med en under stimulerad 1.5 åring...

Idag har vi iaf....vaknat 06.10, kollat på lite barnprogram, kollat på vakna!, ätit frukost, lekt, badat, kollat på Pippi på dom sju haven, han blev så arg på mig en stund för att jag sa nej så han hosta tills han spydde, ätit lunch, sovit i 2½ timme, bakat chokladbollar, gjort en paj till middag, fikat, lekt...

Och nu ska vi äta pajen..

Sen ska jag iväg på Box med Nino :)


Nya glasögon..

Oj, va tydligt jag såg allt helt plötsligt. Nu ser jag tillomed hur Roger ser ut egentligen :) Hahahah...

Ibland är jag så jävla rolig..


Devin var stekhet när jag hämta han från dagis och jätte tyst och hängig när vi va på stan en sväng och när jag kom hem tog jag febern på han och den rusa direkt upp till 39.5 grader.
Sen åt han lite och sen la vi oss i soffan och mös och titta på lilla sportspegeln och sen somna han. PÅ MIG! Det är inte varje dag det händer men idag va han så himla trött så han bara somna. Så då fick han en supp och en flaska välling och sen somna han om i sängen..

Så imorgon är jag hemma från skolan och är hemma med Devin istället. Lill hjärtat mitt.
Så imorgon ska vi titta på pippi, baka chokladbollar, äta glass och vila. Det är ju sånt man ska göra när man är hemma och är sjuk:)


Förskolan

Jag håller på och googlar runt lite till ett grupparbete som vi håller på med och hittar detta..

"Regeringen vill genomföra en satsning för att ytterligare förstärka förskolans pedagogiska uppdrag och införa allmän förskola även från tre års ålder."

Bra va?


Jag hitta även detta om ett förslag som regeringen har..

"Förskollärare och barnskötare ska ges möjlighet att förstärka sin pedagogiska kompetens i samband med att förskolans pedagogiska uppdrag förstärks och målen i förskolans läroplan förtydligas."

Kan de blir bättre?? Vem vill inte ha sitt barn på en förskola där pedagogerna verkligen vet va de sysslar med och att de hänger med i läroplanernas förändringar, och inte står och stampar på samma ställe i 25 år...

Borde de inte vara lika inom vården?

Missförstånd?

Ni kanske missförstod mig?
Men jag menar inte att H.E.A.T är dålig utan tvärt om, dom är alldeles för bra för att vara med i melodifestivalen och DEFENITIVT alldeles för bra för att deras låtar ska spelas på RIX...

Om en timme ska jag och Devin ta tåget hem till Söderhamn igen. Ikväll blir de lugnt med godis och nån film bara.
Och nästa vecka är de stenhård träning som gäller. Eller hur Nina?!

Jag ska hämta mina nya fina glasögon imorgon också. I can´t wait...

H.E.A.T

Undra om H.E.A.T kommer bli ett radioband och fjortisfavoriter nu efter melodifestivalen?
Dom kanske sjunker lika lågt som Takida tillomed?

....I hope not!

Ganska så trött

Jag är så trött, så trött, så trött.

Här får ni en kort resumé av min dag, för jag orkar verkligen inte skriva nå mer just nu..

Öppna förskolan med Devin på förmiddagen, hem för en snabblunch, hämta Nina, vidare til Active, handla, laga mat, bada Devin, leka med Devin, lägga Devin för kvällen. Och nu sitter jag här...

Jag ska också lägga mig för kvällen nu...


Imorgon ska jag träffa Madde på CFL för lite plugg och sen ska jag och Devin åka ner till Sandviken imorgon eftermiddag, sen ska jag försöka hinna med att träffa alla i helgen....


Tjipp!

Take a walk down memory lane...

Dom går ganska så fort helgerna tycker jag...

Fredag: Devins farmor vela att han skulle sova där så vi passa på och gå utoch äta med några av Roger´s jobbarkompisar. Det vart fördrinkar hos Sofia och Micke, mat på O´learys och en massa massa drinkar och shots på JH resten av kvällen. Mycket trevlig kväll..

Lördag: Devin kom hem ungefär vid lunchtid. Sen tog vi de bara lugnt. Tittade på melodifestivalen på kvällen. ÄNTLIGEN är kalaset igång igen. Så jävla bra att det är Mede som håller i de och inte den där törra tråkiga Luuk...

Söndag: Insnöad och jävlig. Har bara varit hemma och kollat på teve, bakat, lagat mat och lekt.

Imorgon så ska vi äntligen träffa Maria och Milo igen. Det blir långt mellan gångerna. Men det ska bli så roligt att träffa dom imorgon:)


Milo och Devin








Take a walk down memory lane...


   
  
  

Devin blev 1 ½ år idag  Grattis mitt hjärta...


Sjuk?

Devin håller på att bli sjuk tror jag. Han snorar och nyser om vartannat. Också är han lite slö och det är defenitivt inte likt honom.

Vi får se hur det är imorgon med han. Men jag hoppas att han är pigg i veckan för då måste jag verkligen plugga och behöver ha han på dagis åtminstone nån timme. Men som tur är så har vi inläsningsvecka och behöver då inte åka ner till Gävle på hela veckan så skulle han blir riktigt sjuk så får han självklart vara hemma med mig så får jag plugga på kvällen/natten istället:)

Mitt fina hjärta..
 



Nej, nu ska jag lägga mig och titta på One Tree Hill...

Volbeat

Men duuuu....

Hur bra är inte Volbeat egentligen? Dom är sjukt bra...






Åååh, dom är sååå bra..

Dagens outfit

Devin´s vår outfit..

 


Skinnjacka: H&M
T-shirt: Me&I
Jeans: Cheap Monday

Ja, de va precis de jag vela få fram med hela detta inlägg. Att vi har införskaffat oss ett par fräcka black/ice jeans från Cheap Monday åt Devin idag efter skolan.

Min son är så jävla snygg så man skulle kunna bli kär i han. Och kolla bara in vilka moves han gör då, lite lagomt avslappnad, sådär..


onsdag idag...snart fredag..

Köpte två tröjor åt Devin på Me&I partyt i måndags. Finns ju såå mycket fint där...

Jag har fortfarande lite problem med att välja ut de rätta bågarna. Jag var till synsam igår och bytte ut de fem som jag hade lånat hem. Jag låna då hem fyra nya och har nu nästan fastnat för ett par Fendi bågar. Dom är skit snygg.
Vifåse...

Idag drog vi oss i sängen och runt halv 10 åkte vi in till öppna förskolan. Alltid lika trevligt att träffas och prata lite:)

Nu vakna Devin så nu sa jag leka med han.

Heeej
 

Me&I

Åååh, va de är svårt att välja glasögon. Har jätte många fina bågar med mig hem och nu kan ja ju såkalrt inte bestämma mig för vilka som är snyggast...

Ska åka och hämta upp Nina nu snart och sen ska vi på Active och efter de ska jag hämta upp Jenny för då ska vi på Me&I hos Jessica.
Mycket trevlig kväll med andra ord.

Hörs då. Kram hej

Nya bågar

Imorgon ska jag till synsam och köpa mig ett par nya brillor. Ska bli sååå kul att leta efter ett par snygga bågar.
Devin hade ju sönder mina när vi va i Funäs över nyår. Han drog högra bågen långt åt vänster och vänster båge långt åt höger och sen va de klart. Dags för ett par nya alltså....

Nu ska jag väl gå och lägga mig med den där trökfrans man bor med. Ibland blir jag så less alltså....

Men tack och lov så har han sina ljusa stunder också:)

RSS 2.0