Ses om två veckor då...

Imorgon drar vi! Två veckor med sol, bad och gratis drinkar. Det kan fan inte bli bättre...
Ciao!

Metallica i Göteborg

Vi var ju till Gothenburg i början av Juli och tittade på Metallica. Det var en väldigt jäsig resa. Fan va skönt det var. Fint hotell, fotboll, trevlig dag på Liseberg, god mat, sol och tillslut Metallica! Världens bästa band!
Dom gjorde oss inte besvikna. Fan va dom öste!
Tack och hej

??????

Meeeeen varför i hela friden kan man inte dela upp texten jag skriver i stycken???????

4 år och redan....

kung på att göra mamma ledsen. Han vet precis vad han ska säga och göra för att jag ska ta åt mig, och antingen bli ledsen eller arg.
Detta fenomen är ju så facinerande på ett sätt. Alltså, ungen är 4 år och vet precis vilka knappar han ska trycka på för att få de resultat han är ute efter. Sjukt att barn redan i så tidig ålder begriper det här.
En återkommande kommentar här hemma är bland annat: "När jag är hos pappa kommer jag sakna dig så häääär lite" också visar har med tummen och pekfingret hur jävla lite han kommer att sakna mig! Tänk er då att han kör med detta konstant när han inte får som han vill, eller när vi har en diskussion som inte går hans väg.
Kanske låter töntigt att man tar åt sig men det blir bra knäckande i längden kan jag berätta...

Jag är för dålig!

Jag tittade av ren slump i mitt och Devins pass igår och insåg ganska direkt att mitt hade gått ut. Förra månaden!!!! Panik! Måste ha ett passhelvete tills den 16e ju!

Jag trodde självklart att det skulle ta 1 månad att få passet (som det gjorde förut), men jag har nu hört mig för och det ska inte ta så fasligt lång tid. Typ 5 arbetsdagar eller nåt bara.
Så idag tar jag med mig junior och drar in till Gävle. Mindre kul i detta fina väder. Men absolut ett måste!!

RSS 2.0