Rosa, blått eller mittemellan

Jag och Devin satt och prata lite här alldeles nyss om vilka färger som var fina....

D - "Pojkar, de tycker om blå, svart och röd färg"
T - " Jaha, men va tycker flickor om för färger då?"
D - "Dom tycker om rosa, gul och lite brun"
T - "Nämem, vem är det som säger det?"
D - "Det är pappa som säger det!"
5 sekunder senare...
D - "Han lär mig ALLT!!!"


Efter detta lilla samtal var jag tvungen och ringa Rogga och fråga va tusan det var han lärde sin son. Och sjääääälvklart stämde det inte enligt honom. Det får jag verkligen hoppas för jag förstår mig inte riktigt på föräldrar som ska banka in sånt jävla skit i sina barn! Flickor behöver inte bära rosa kläder, och pojkar behöver inte alltid bära blått. Bryt lite mot normerna, det dör ingen av.....
Hej så länge

Snåla grannar

Hej på er!
Eftersom grannen har bestämt sig för att inte dela med sig utav sitt internet nå mer har jag blivit tvungen att skaffa ett eget. Jävligt snålt av Dlink (grannen) lär jag säga, att inte dela med sig nå mer.
Så nu kanske, kanske jag kan blogga lite mer. Vifårse!
Nu ska jag äta lunch, sen åka till en förskola och utföra en observation....
Hej så länge!

Gummistövlar från Wildflower

JAg har letat länge efter ett par fräna gummistövlar som jag kan ha när jag är ute och jobbar. Så idag har jag ÄNTLIGEN inhandlat ett par! Jag har stått och tittat på dessa i typ ett halvår, och idag slog jag till. Hade en jävla tur att de var 50% rea också. Underbart!

Skitsida!!!

Ni får ursäkta mina styckeindelningar (som knappt existerar!!), men det är inte jag som gör det. Det är blogg.se jävla skitsida som inte funkar som den ska!
Fan va irriterande!!!!

Fan.jävla.skit.helvete

Varför är jag så jävla trött hela tiden? Jag sover typ 7-8 timmar varje natt och ändå känner jag mig inte utvilad? Fattar inte varför det är så. Jag vaknar ju iofs ganska många gånger på nätterna så det kanske beror på det. Men...ja, det är iaf skit jobbigt...
Jag har iaf börjat med mitt examensarbete nu. Usch va tufft det kommer bli de kommande veckorna. Förstår inte hur jag ska klara det här egentligen. Men allt brukar ju lösa sig tillslut så det är ta mig fan DET som håller mitt mod uppe just nu. På något jävla sätt måste de fixa sig!!!


Jobbigt och skriva arbetet själv också, men det är sånt man får ta när man verkligen vill skriva om något som man brinner för.
Nu ska jag sluta gnälla och gå och lägga mig istället. 21.09....en torsdag...herregud!

Mitt allt!

Mitt hjärta fyller 4 år idag!
Mammas stora kille!

RSS 2.0