Molbegreppet

Imorgon ska vi sammanställa olika aspekter av ett examensarbete. Det examensarbete vi ska ha läst handlar om "Molbegreppet i kemiläroböcker". Visst låter det roligt?

Jag har en regel för mig själv som säger att jag aldrig ska plugga på kvällstid om det inte är absolut jävla nödvändigt. Under dessa tre år som jag har pluggat så har jag lyckas ganska bra med att hålla denna regel. Men idag känner jag att jag iaf måste läsa lite, lite, pyttelite i det där arbetet. Det är 40 sidor långt och det finns inte en chans att jag kan utföra uppgiften om jag inte läser lite...

Såå ikväll lär jag tyvärr bryta denna fantastiska regel. Tråkigt men sant!

Hej så länge!


Btw. Jag har iallafall kommit på vad jag ska skriva om i mitt examensarbete. Mer om det någon annan gång....


Mycket nu....

Nu var det ett tag sen igen. Ska försöka bättra mig.

Jag har iallafall haft för jävla mycket att stå i. Bara en massa pluggande. Har lämnat in två stycken examinationsuppgifter den här veckan. Den ena handla om ledarskap och den andra om kränkande särbehandling. Jävligt intressant att skriva om faktiskt...men ändå drygt på nå sätt.

Sen har jag fyllt år också. 25 år faktiskt. Det var trevligt....

Idag kommer Devins farmor, farfar och farbror hit och hälsar på. Ikväll blir det eurovision-final med tjejerna. Jag tippar att Saade kommer sluta på sjätte plats.

Heeej så länge...

RSS 2.0