Dr Torres

Känner mig så jävla trött och hängig, undra om jag håller på och bli sjuk. Hoppas fan inte de för hur ska jag orka att va sjuk och ta hand om Devin 24/7?!?

Idag har vi bara varit hemma. Vilat och myst nästan hela dagen. Eller vi va ner på stan och köpte mat åt Devin sen hem igen. Mitt i den underbara middagsvilan jag och Devin hade så plinga de på dörren och in kommer Rogers mor och far. Bara att se glad ut de :) Fram med Saffranslängden och på med kaffe:) kuuul..

Efter dom åkte gick vi ut och gick en vända. Så jävla skönt ute idag tyckte ja. Klarblå himmel och lite halv kallt. Mysigt. Sen stog Devin ute och sov i vagnen någon timme innan alla jävla huliganer på de här stället slutade skolan, då lära jag ta in han för dom väsnades så och Devinen som är sååå lättväckt...

La Devin kl 20 och sen tog jag fram colan och bänkade mig framför tv:n för säsongs avslutningen på Grey´s. Helt galet bra ju, Dr Burke är ett as. Och Callie är ju sååååå fin, jag vill se ut som henne:P hahah.
Lär nog låna nästa säsong av Maria för jag kan nog inte vänta tills de börjar igen :)

Imorgon vet jag inte va vi ska hitta på. Pappa Roger kommer ju hem imorgon. Får se om sonen hans grinar lika mycket som förra veckan när han kom hem. Helt sjukt va ledsen Devin vart när Roger kom hem. Roger vart ju helt förstörd stackar... :)

Hej på dig...

Devin är skit nöjd..
 


Sovdax..
 

Cirkus

Jaaa de vart dallas i lördags iaf:) hahah . sk chefen tittade inte åt mitt håll på hela tiden men jag hörde på omvägar att hon vart sur för jag följde med. Men de går in genom ena örat och ut genom de andra på mig..

Men sen hände de ju lite grejjer så de vart en jävla cirkus. Oj oj oj. Men efter mycket om och men så kom vi tillslut ner på krogen. Jag, johanna, Kristin, Patrik och Linus gick först till DrJekyll and MrHide men de va kö en timme där så då vände vi. Och allvarligt, de lär bara vara i Söderhamn de är en timmes kö till krogen när kl bara är 23. Jesus.
Vi gick vidare till O´learys. Shots och dans och prat. Sen gick vi ut kl 02 och skulle tydligen på efterfest men vi kom inte så långt. De vart dallas på vägen så vi sket i de. Jag tog taxi hem vid 03-03.30 tiden.
Hade kul iaf. Efter allt... Hahahahahahah..

Sen sov jag ganska mycket i söndags tills Sara och fredrik och agnes kom och hälsa på. Då vart de att svulla pizza och sen hyrde jag och roger film på kvällen.

Och nu är jag åter själv här hemma denna vecka.. Får se va jag hittar på till veckan.
Imorgon blir de iaf Öppna sen blir de väl kaffe hos Maria..

 <---------------Här va de muntert:) hahahah

Smakportion

De känns nästan som om jag gör samm samma saker varje vecka:) haha

Va iaf till Maria och Milo igår och drack kaffe och surra som vanligt:) Kolla på "våra bästa år" och retade upp oss på de :) Sen åkte jag och Devin ut till Trönö och hälsa på Sara och Agnes. Anna och Melvin va där också. Så de va mycket trevligt. Vi kännde oss som typ 40 år när vi satt med en varsin unge och drack kaffe:) hahah. Men de va roligt och se alla tre ungarna tillsammans för de är ju ½ år mellan alla typ:) Så nu va de ju bara Devin som inte riktigt hängde med i Melvins och Agnes tempo:) Men vänta några månader ni .... :)

Sen efter de va jag ut till E-center och fika och prata lite med Patrik. Också trevligt. Ser som fan fram emot lördag nu och utgång med ex-jobbet:)

Idag har vi varit på öppna en sväng på middagen. Sen köpte Maria och jag en pizza och dela på till lunch :) Myyycket gott såhär en tisdag. Haha
Sen gav vi pojkarna deras första smakportioner. Med blandat resultat:) hahah. Ingen av dom spydde iaf.Agnes, Devin och Melvin


Devin och Mille äter maaat:)


Helan och Halvan... :)


Angelica..

Tänker på er idag gumman. 

Ta hand om er. Kram


Klot-Evert

Tjennaa, de är jag som är Klot-Evert....               


Gud va fort den här veckan har gått.

Iaf, förra fredan va vi på bandy, Devin älskade att åka runt i vagnen och bara lyssna på massa konstiga ljud och. Så han va vaken nästan hela matchen. Inte ett ljud gav han ifrån sig utan bara låg och stirra:)
Lördagen va vi till Bollnäs och handla lite. Åt förövrigt jordens godaste cheesecake på max. Den va sjuuukt god. Jag tänker på den ibland fortfarande:)
Söndagen va de farsdag och vi va ut och åt på Amidas. Sviin god mat. Mycket bra..

Inte gjort alltförmycket i veckan. Johansson fyllde 22 i tisdags. :) Stor tjejjen då. hahahaha:)

Roger kom hem idag. De tyckte både jag och Devin om.

Imorgon är de Baby-massage igen, sen ska jag fika och skvallra lite med Johanna:)

Jobbet har ju vunnit en tävling i sommras så carlsberg ska bjuda dom som jobbar där på mat och öl oså. Trodde ju såklart att jag skulle få va med också eftersom jag jobbade där nästan hela jävla sommarn. Meeeen så fel jag hade. Suggan tyckte tydligen inte de för "jag hade ju slutat". Men sen om man bara har jobbat där i 2 månader får man följa med. Alltså jag förstår inte för fem öre va jag har gjort mot henne.
Men iaf så kan hon ju glömma att jag tänker stanna hemma bara för att hon inte vill ha mig där. Klart Gruvman ska dit och röra om lite i grytan:) Jag betalar väl min mat och dryck själv ja då, helt klart värt de bara för att se hennes blick när jag gör entré:) Mohahah...

Nuuu är de Labyrint. Såååå bra...Halloween

Förra helgen va de halloween fest på stamvägen. Huuuur jävla roligt som helst. Fan va kul de va. Dom hade styrt upp allt och gjort så fint i lokalen:) Kvällen fortsatte ute på "dr jekyll and mr Hide". Där va de också skit roligt tyckte ja . Ja de va lyckat som fan :)
Devin va i sandviken med sin mormor och morfar:)

http://www.family.se/vi/1028815.htm?ca=5_a <-------Tack så mycket själv:)

Veckan som varit har jag myst med Devin. Han gör fan framsteg varje dag :) Nu har han börja skratta högt och tydligt. Så mysigt så.
Vi va på öppna förskolan på tisdagen sen lära vi ju hem till Maria och kolla på "våra bästa år" kl 1 så då vart man ju fast där hela eftermiddagen ju. :)

Igår åkte jag och Devin till Gävle och mötte upp Pappa och brorsan för lunch på Läkerol Arena. De va inte dumt lär jag säga. :) Mkt gott. Sen fortsatte vi till Sandviken och fikade med Fagerlund och Elin och go Linnéa. Hon bara växer och växer och de är så roligt när hon kryper och ställer sig mot saker oså. Hon går nog fan snart så som hon håller på :) Såå söt så...

Idag va jag och träffa mormor och åt lunch med fagerlund. Gick sen på stan en sväng och köpte Fars-dag present åt Roger. Sånt lär man ju tänka på nu också:) Haha

Imorgon är de Baby massage igen. Sååå kul. ska se till att Devin får mat precis innan så han inte blir gnällig när han lär liga still så länge:)
Sen på kvällen ska vi på bandy. Broberg-Sandviken.
S-A-I-K !!!!!! :)
Jenny                         Ante, polis, och maria :) hahah

(Roger va ju sjukt onykter som vanligt och radera alla andra kort jag knäppte så dom här va de enda som va kvar dagen efter) Kuuuuuuul.....

Tjaaa tjaaa

Mat glad

I veckan har vi för ovanlighetens skull varit hos Maria och Milo :) haha. Druckit kaffe och surrat. Alltid lika trevligt.

Sen igår va Mormor, moster och mamma hit och hälsa på mig och Devie. Mamma sov över så hon åkte hem idag vid lunch ungefär så då åkte jag och junior och hämta upp Milo och maria för vi skulle på baby massagen.
Men som den matglada hjälte vår son är så börja ju han gapskrika preciiis när vi skulle börja massagen så då va de bara och hämta mat och sen så va han nöjd. Han är så förbannat envis också. Undra va han fått de ifrån?!?!? :)


Imorgon är de fotografering på bvc. Då ska vi klä upp pöjkarna och kamma tuppkam oså :) hahah


Nej, nu är de bästa svenska serien ever.....Labyrint.

So long..

Älskar att bada..


Mormor och Devie


Söta Milo i Devin´s mössa:)

Friends

Devin och Misan

Såhär kan man också sova...


RSS 2.0