Halloween

Förra helgen va de halloween fest på stamvägen. Huuuur jävla roligt som helst. Fan va kul de va. Dom hade styrt upp allt och gjort så fint i lokalen:) Kvällen fortsatte ute på "dr jekyll and mr Hide". Där va de också skit roligt tyckte ja . Ja de va lyckat som fan :)
Devin va i sandviken med sin mormor och morfar:)

http://www.family.se/vi/1028815.htm?ca=5_a <-------Tack så mycket själv:)

Veckan som varit har jag myst med Devin. Han gör fan framsteg varje dag :) Nu har han börja skratta högt och tydligt. Så mysigt så.
Vi va på öppna förskolan på tisdagen sen lära vi ju hem till Maria och kolla på "våra bästa år" kl 1 så då vart man ju fast där hela eftermiddagen ju. :)

Igår åkte jag och Devin till Gävle och mötte upp Pappa och brorsan för lunch på Läkerol Arena. De va inte dumt lär jag säga. :) Mkt gott. Sen fortsatte vi till Sandviken och fikade med Fagerlund och Elin och go Linnéa. Hon bara växer och växer och de är så roligt när hon kryper och ställer sig mot saker oså. Hon går nog fan snart så som hon håller på :) Såå söt så...

Idag va jag och träffa mormor och åt lunch med fagerlund. Gick sen på stan en sväng och köpte Fars-dag present åt Roger. Sånt lär man ju tänka på nu också:) Haha

Imorgon är de Baby massage igen. Sååå kul. ska se till att Devin får mat precis innan så han inte blir gnällig när han lär liga still så länge:)
Sen på kvällen ska vi på bandy. Broberg-Sandviken.
S-A-I-K !!!!!! :)




Jenny                         Ante, polis, och maria :) hahah

(Roger va ju sjukt onykter som vanligt och radera alla andra kort jag knäppte så dom här va de enda som va kvar dagen efter) Kuuuuuuul.....

Tjaaa tjaaa

Kommentarer
Postat av: Erica

Sååå stoooor han börjar på att bli! =) får ta och komma upp och hälsa på nån dag nu när man är bilägare igen! Ha en bra helg och hälsa Roger o Devin! Kramen!

2007-11-09 @ 09:56:57
URL: http://ericaeinarsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0