Helgen har varit...

...stressig.

Fredagen började med att det var kortknäppning på öppna förskolan. Jag och Devin åkte dit runt halv 10 så vi fick tid relativt snabbt för fotografering. Mindre bra är väl att Devin vägrar dra på smilbanden nu för tiden och ser ut som den argaste av dom argaste hårdrockarna man någonsin kan skåda så fort man tar fram en kamera. Men fotografen var skicklig så förhoppningsvis vart det något bra kort som går att använda:)

Efter de va vi på CFL och käka lunch med Roger och hans kollegor. Sen åkte vi hem en sväng så Devin fick sova lite middag och sen tog vi oss ner på stan igen och heja på Nina och Carro (som med all sannolikhet sitter med en paraplydrink i handen i Nueva Estockolmo nu). Tog en vända på bolaget och i lite affärer och sen åkte vi hem och bakade pepparkakor. Devin älskar verkligen att baka. Han la sina fina små degbitar på plåten också grädda vi dom sen, och dom vart sååå fin så:)

Sen på kvällen va de ju fest hos Rogers chef och hans fru. Mycket trevlig:)

Lördagen började med en liten sovmorgon. Åkte sen ner till Valbo runt 10.30 tiden. Men där kunna man ju inte koncentrera sig när man hade fått ett samtal av Fia som fått barn 45 min innan hon ringde :) Så där gick vi runt snabbt och sen åkte vi vidare till Sandviken där i egentligen skulle hejja av mamma och pappa som skulle ha åkt till Thailand idag. Men som det ser ut så får dom vänta några dagar. Mamma va måttligt road och det kan jag förstå.
Lär ju suga död balle att inte få åka när man har planerat de i nästan ett år också helt plötsligt blir de inte av. Men förhoppningsvis kommer dom iväg till veckan ist.

Mamma blinka ju med sina rådjursögon att jag och Devin skulle sova kvar (för roger stressa ju så hemskt och skulle hem på fest) så då vart vi kvar över natten..

Och idag, söndag så tog vi det bara lugnt på förmiddagen och hipp som happ så grina och skrev Devin som en galning och det var ingeting som dög åt han. Han vela inte sova, inte äta, inte gå, inte ligga. INGENTING! Vi visste inte alls va de va med han men jag kände att han va lite varm men tillslut så vart han lite lugnare. Men självklart så tar sig pojken åt ena örat och när jag tröck där så skrek han.
Men som sagt så vart han lugn precis lagom till när tåget skulle gå. Så han sov hela vägen hem också tog jag febern på han när vi kom hem och då steg den till 39.5 direkt.
Så han har varit jätte slö och inte gjort mycket väsen av sig alls ikväll också har han hållt sig över örat nästan hela tiden.

Så jag får se hur han är i natt och imorgon bitti, annars lär jag nog åka upp som dom får titta i örat på han. Lill gubben:(

Så de har hänt denna helg. Kul va? :)


Men nu till det bästa..








..Roger åker till Stockholm och jobbar hela  nästa veckan :) Hahahahahah.
Helt seriöst så ska de faktiskt bli skönt. Vi måste va ifrån varandra mer än en dag annars går vi varandra på nerverna snart.
Så kom gärna och hälsa på mig under den här veckan :)






Tjipp


Äntligen är han här..

ÄNTLIGEN!!!!!

Efter 2½ vecka över tiden kom äntligen en långhårig gosse ut till denna värld:) Så otroligt efterlängtad av oss alla men extra efterlängtad är nog lilla Arvid av mamma Sofia och pappa Peter.

Stort gratiis till er båda


Utkast: Tuddiloo!! Vi ...

Tuddiloo!!

Vi har ikväll varit till Rogers chef Magnus och hans fruga Åsa. OTROLIGT trevligt är det enda jag kan säga.
Sofia och Micke hade styrt upp allt så otroligt bra med en tipsrunda, musiktävling och mat så allt vart mycket roligare.

Jag och Anders P va i samma team och vi kamma nästan mattan med alla utom Frisör Ann och Bulan. Vi kom alltså tvåa. Jag är mycket nöjd med våran insatts.

Detta var bara en liten uppvärmning inför Vemdalen i januari ska ni veta.

Se upp i

Bilder!Bilder!Bilder!

Lite bilder från öppna förskolan förra veckan..

Devin och polaren Viggo kockar och sjunger tillsammans:)
  
  

Om Jenny kan se sur ut..


...så måste Devin visa att han är ännu surare:)


Också bjuder jag på lite andra kort också bara för att ni är så förbannat snälla och orkar läsa min blogg:)

  
  


Tack för mig..

Förkylda

Men jag kan inte förstå hur en människa kan ha så förbannat mycket snor i näsan. Vart kommer allt jävla snor ifrån?????

Jag blir galen på de här förkylningarna snart. Det går bara runt, runt..
Just nu är jag och Roger dödsförkylda och Devin är snäppet piggare än oss. Men herregud va tjatigt de är..


Nu ska jag ta en promenad och hämta Devvan på dagis.


Mustasch, 081121

Här kommer några av dom få korten som vart någolunda bra från Mustasch i fredags.

 

 
 

Och sen har vi ju dom här korten också då. Halva linsskydddet är kvar men va fan gör de:P

 

Jag bjussar på en av de bästa låtarna också...



Meeeen visst är han för jävla snygg, Ralf? Jag skulle kunna offra högra benet för en timme med han:) Hahah

Mycket plugg

Jag lär bara skriva ett kort inlägg innan jag lägger mig och sover för natten.
Helgen var kanon lyckad (skriver mer om den i ett senare inlägg). Jag tappade bort lite saker men va tusan gör de :P De va de värt...

Anders och Birgitta va här ikväll och fikade och surra lite. Mycket trevligt :)

Jag har suttit med mitt förbannade arbete om barns och ungas utveckling nu hela kvällen och jag vart precis klar. Alltså, det är sjukt att man bara kan få sån skriv torka en stund och sen en stund senare så flyter allt på. Sen går de tillbaka till torkan och tyvärr gick inte den över så jag skickade in den med NOLL engemang till slut. Jävligt pissigt..

Näe, nu får de räcka. Nu ska jag lägga mig och läsa sidan 32-141 i boken Motorik, lek och lärande. Hur jävla kul låter de????? Jag är så less.
Jag vill läsa Hänt Extra!!!


Mustasch

Oj oj oj vilken överaskning jag fått idag.

Rawger har ju sagt i flera veckors tid att vi lär tvungen åka ner till Sandviken i helgen för han ska minsan dit och kakla en hiss. Och jag kommer ihåg att när han först sa det där om hissen fråga jag han om dom verkligen ska ha kakel i en hiss, det låter ju konstigt. Men han sa att de va inge konsigt med de.
OK , sa jag och inte tänkte nå mer på de.

Iaf, så sa han att jag skulle få en överaskning på fredag. Och som jag har väntat på denna överasskning:)
Och idag ringde han från jobbet och sa att jag skulle titta i hans jackficka.
Och i där låg det två biljetter till Mustasch som spelar på Harrys i Falun ikväll. Så han har bokat hotell och allting tills ikväll:)

Han är för söt ibland min Rawger:)


Nu lär det packas. Roger har varit tydlig hela veckan med att vi ska DIREKT åka när han slutar jobbet och att jag absolut måste ha packat klart tills dess. Jag har inte brytt mig i va han har sagt så nu har jag skaplig panik:)

Men gud så roligt det ska blir :) woohoo

Heeej

Snögubbe

Jag har hittat en superfin Snögubbe-dräkt åt Devin som jag funderar på om han ska ha när dom ska ha luciatåg på hans förskola.

Men då är frågan om man kan va snögubbe i ett luciatåg eller ser det konstig ut???? :)


Pirater

Jag tycker bara att det är så jävla coolt att det fortfarande finns pirater.





Och snälla, låt mig tro att dom har svärd och slänger sig mellan skeppen och att dom för guds skull är lika snygga som Captain Jack Sparrow..




Världens vackraste Devin

 

Ja, han är så fin min pojk..

Devin är sjuk

Min lilla bäbis är sjuk. Han har haft feber av och till sen i lördags.
Jag vet inte de är för fel på honom för han är varken förkyld eller nånting men jag anar att de är tänderna för han är alldeles blodröd och svälld på tandköttet både upp och nere också har de ju kommit 4 tänder på bara några dagar så de måste vara de.
Men endå 4 dagar har han haft feber och de vet jag inte om man har när man får tänder.
Efter dom här tänderna tror jag inte han får nå mer tänder. Då är nog alla uppe. Tror jag iaf:) hahah

Det är så jobbigt att se Devin såhär fär han är verkligen inte sig lik. Han somnar bara han lägger sig ner och han vill inte leka själv utan bara sitta i knät. Han vägrar även att äta utan han vill bara dricka. Gröt går att få i han ibland men inte nå annat.
Sen vaknar han ju typ en gång i halvtimmen och grinar så han har fått sovit med oss några nätter nu vilket han har vägrat förut.



Blir de inte bättre imorgon får dom kolla upp han..

Nu ska vi göra ett försök med maten igen då..Tjaaa


Söndag

Hola

Idag har varit en lugn dag. Vi åkte en sväng och fika och träffade Sofia och Micke L på bowlingen. Men Devin va inte tip top så vi åkte hem efter någon timme.
Hans feber steg igen mot kvällen och han vägra äta mat. Nyponsoppa va typ de enda jag fick i han.
Och nu sover han. Men vaknar kanske en gång i kvarten och grinar. Stackarn...:(

Igår va ju Anna och Micke W till oss och käkade och drack:) Det va så skönt att sitta och prata medans killarna lagade maten :) Sen spelade vi lite kort också och de va ju inte igår lär jag erkänna. Men roligt va de iaf:)
Nu ser jag fram emot nyår då vi åker till Funäs med dom. Då ska det åkas skoter och troligtvis lite skidor:) Gud så kul.

Och sen ska vi ju till fjälls v 4 också med Rogers jobb. Och dåååå kan jag lova att de blir roligt. Herrejösses vilket drag det ska bli:)

Ja så ser det ut. Hej på er.

Ciao

De va tider de :)

Lär bara länka till Maria. Hon har ju lagt upp några bilder på våra pojkar nu och då:)

Faan, de va tider de när man låg och kika på Våra bästa år i Marias soffa och drack kaffe medans pojkarna sov brevid:)



Milo och Devin


The Lion King

Men undra om folk förstår hur bra The Lion King är. Den är ju sjuuukt underbart bra om man ser original versionen och på engelska såklart med all original musik:) Första scenerna där när alla djuren kommer till klippan är ju helt fenomenal..

Nu är min första VFU period över och de här två veckorna har gått sjukt fort. Inte hunnit med ett skvatt känner ja. Men annars har det väl varit helt ok tycker ja. Barnen är ju såå underbara. Dom kommer jag verkligen sakna..

Men nu är de tillbaka till skolan som gäller. Visserligen har vi inte så mycket kvar innan jul men det känns lite tugnt med alla examinerande seminarier vi har kvar. Dom gör mig verkligen nervös...
Men jag är faktiskt ganska taggad endå lär jag säga..:)

Idag va det tänkt att vi skulle på badhuset men Devin verkar ha lite feber och är inte alls speciellt pigg så vi håller oss inomhus idag. Och än så länge har vi bara hunnit med att se Lejon kungen men jag tippar på att efter lunch blir det nog mera filmer:)

Nej nu ska Roger snart få åka iväg och köpa lite thai. Undra va man ska hitta på för gott åt Devvan då och om han behagar att äta idag:( Stackars lillhjärta..


God dag...

Svea eller Nova Star

Nu har jag lite svårt att bestämma mig om jag ska köpa en Svea eller Nova Star mössa åt Devvan. Mössor kanske är de absolut roligaste som går att köpa åt en unge. Herregud alltså.
Men jag menar, en svea mössa har fan var och varannan unge nu för tiden men å andra sidan så är dom ju snygg. En NS mössa har färre men är dom verkligen lika snygg? :)
Jaja, i vilket fall lär jag ha en mössa som passar nya overallen:) Så en röd blir nog bra ska ni se..

Sen är jag sugen på ett par NS byxor också. "Denim raw red" heter modellen som jag kikat på. Åh, så svårt att bestämma mig..

Nåväl, imorgon ska vi kika på radon-huset iaf:) hahah.

Annars rullar dagarna på och det är redan 13 November imorgon. Och då är det dagen då min kära vän och vapendragare Sofia Fagerlund har BF för sin lilla biff. Så vi får se om ungen behagar att kika ut i tid eller om vi alla ska vänta ihjäl oss av nyfikenhet:)
Spännande  är det iaf..

Nej nu är de Grey´s, men först ska jag göra en varsin chai latte åt Rawger och mig.

Kramen

I love Hudiksvall

Meeeeen guuuud. Jag har letat med både hjärta och själ efter en AS-SNYGG McKinley overall åt Devin.
Vi va ju i Sandviken i helgen och då hitta jag den underbart fina overallen. Men som vanligt så fanns det inga storlekar som passade. Så han på intersport har idag ringt till intersports huvudkontor. Men även då vart jag besviken för dom skulle inte få in nå mer sådana overaller. Så han, killen på intersport ringde både till Valbos och Gävles butiker för att kolla om storleken fanns där. Såklart fanns den inte där heller.

Så nyss ringde jag till Bollnäs butik för att kolla och då hade dom den där men bara i strl 100 och uppåt. Typiskt.
Också ringde jag mitt sista hopp. Hudiksvalls butik. Och där va de kanske jordens trevligaste karl som svara (Ni vet sådär trevlig så man nästan blir lite kär fast man inte har träffat karl fan ) :)

-Jaa vi har bara en storlek kvar för dom här har gått åt som smör, säger han.
åh tack ochhej tänker jag inte en chans att dom har Devins storlek kvar.
-Det är storlek 90 vi har kvar..

Lägg undan den så kommer jag direkt imorgon:)

Tänk att en sån liten grej kan göra en såå glad:)

Nya och gamla bilder

Det va så längesedan jag la ut lite kort och nu hade jag bara några kort på lager så de fick bli dom denna gång.
Men jag lovar, jag ska bli bättre och knäppa massa kort i veckan :)

Bilder på lilla söta Junnis.


(notera den fina flugsvamps-tunika hon har på sig. Den är så underbart fin) :)

 

Välkommen hem fika för Cicki ute i Årsunda:)

Cicki, Devie, (Elias & Angelica där bak) jag, Linnéa och Elin





Lite Turkiet-08 bilder bara för att..

  


...jag längtar såå sjukt mycket utomlands nu.
Jag känner att jag inte har nånting att se fram emot så jag måste nog boka en resa snart.


Rawger är som en kärring

Roger är fan som en kärring han. Jag blir galen.

Han går runt här och hostar och hostar. Ni vet sån där dryg jävla hosta som kräver att man hostar typ 111 gånger innan de slutligen lossnar i halsen.
Jag tycker därimot att han fjomp-hostar för han tar inte i ordentligen säger ja. Men han lyssnar inte på mig.

Och nyss hörde jag hur de pep i micron och då frågar jag om han ska äta igen. Men inte då. Han värmer honungsvatten sa han. HONUNGSVATTEN????!?!!?!?
Vilken jävla kärring han är :) Honungsvatten!! Herregud.

Sen lära han ju bara tillägga att de gör sååååå ont när han hostar.

Ja, de finns nog ingen som har haft så ont som Rawger har just nu....


Dödens död

Men nu var de längesedan hörrni!!

Mycket har hänt sen sist. Eller så kanske inte.
Jag står och trampar i samma jävla lägenhet än. Jag sitter i samma hörn i soffan som förut och..ja, allt är som vanligt.
Inte för att de va tre år sen jag skrev sist, men endå. Det händer liksom inte så mycket.

Jag har börjat min VFU nu iaf. Jag är på gnäll Klossdammens förskola:)  Ja, om man säääjjer såhär: Jag är inte säker att jag vill att Devin ska flyttas över dit nu.
Han har de nog kanon bra på Nymåla förskola. Där är det lugnt och skönt och inte lika stressigt som de är på Klossdammen.
Alltså, de är inte barnen det är fel på. Dom är världens sötaste men de är viss personal alltså. Jag kan inte begripa mig på dom.
Varför ens vara förskollärare när man bara ska gnälla på allt och alla?!?

Min handledare är supersnäll iaf och det är huvudsaken.

Nog om det.

Jag håller på för fullt med en utredande text som ska vara inne imorgon vid midnatt. Det tar tid vill jag lova, men jag ska nog hinna klart i tid. Yes, det ska jag :)


Ja, annars då?!

Vi ska försöka köpa ett hus på Ringvägen nästa vecka som är fullt med radon. Vi kommer att dö dödens död av alla gifter. Hahah.
Men va gör de? Vi får flytta iallafall :)



Ciao

Grattis till Matilde

Grattis Josse och Pelle till er lilla tjej Matilde som äntligen har kommit :)


Jag är hängig som tusan..

Fan, jag är inge pigg. Inge pigg alls. Jag är hängig som fan med en jävulsk huvudvärk.
Sen är jag även så trött hela tiden och orkar knappt nånting.

Jag och Devin tog oss iaf till stan idag på eftermiddagen för att kolla när Roger spelade korp innebandy.
Jag va helt slut efter de lär jag tillägga. Jag har legat som ett slakt här i soffan resten av kvällen.

Nej, nu måste jag bli bättre. VFU på måndag. Kul?!?!? Tycker nog mest att de ska bli jobbigt. Jag borde tycka att de ska bli kul men..jag vet inte.

Nu ska jag ta några alvedon och ett glas vatten och sen ska jag sova. Jag ska få sovmorgon imorgon.
PRISA GUUUUD!!!!!

Ciao

RSS 2.0