Hallelåja

Jahaa, de kanske va dax att skriva några rader här igen då.

Hellvete va fort julen har gått. Gick på två röda så va de slut. Man springer i affärer som en skållad råtta i månader i förväg för vadå...att de ska va över på 2 min?? Inteee så roligt...

Åkte iaf ner till Sandviken och till min familj för att fira jul. Säger som såhär ja: Varför bryta ett vinnande koncept??:)
Känns inte som riktigt som en "riktig" jul om jag inte är hemma med mamma och pappa:) hahah, jaa, jag vet , jag är 5 år fortfarande....hmm.
Vi va iaf hos Rogers familj dagen före. Och de gick ju kanon bra. Blir nog så nästa år också:P Om vi inte vinner på lotto och åker till Thailand över jul vill säga :P hahah

I går va jag och Devin ner till Gävle för att träffa mina gamla klasskamrater från Film/TV. De va verkligen på tiden. Hade tok mycket att prata om och de va verlkligen skit roligt att träffa Sandra O, Sandra B och Nina igen. Mååste verkligen träffas igen snart:)

Idag vart de panik shopping på stan. Jag lämnade både karl och barn hemma så jag fick springa i lugn och ro i affärer och såklart till "förfriskningsaffären" som fagerlund så fint säger de . Och jag kan ju tala om att jag va ju definitivt inte ensam om att vara törstig....
Sen på eftermiddagen/kvällen va vi till Rogers släkt i Trönö och åt mat.

Nyårsafton ska vi tillbringa med mina/våra vänner i Sandviken.
Va ingen här uppe som va speciellt intresserad av att styra upp nån tillställning så vi åker ner igen. Men vi åker hem dagen efter. Sen är de slutåkt till Sandviken på ett tag. Hahah, så säger jag jämt till mamma när jag åker och likt fan står jag där i hallen veckan efter igen... :) Men nu är de verkligen slutåkt....på ett tag....

Min käre bror Henrik och min käre vän Fia är galna och köpte "Astrid Lindgrens kappsäcken" med alla hennes filmer åt Devin i Julklapp. Helt underbart bra:) Nu kommer Devin ha filmer att kolla på tills han blir 18 år för fan :)
Aahw. De är så underbart:) Undra vilken som är gladast. Mor eller Son? :)


Så jävla gott är de inte med mat.... :)


Julafton..
 ....resten av korten va kolsvart....

Agnes och Devin


God Jul


God Jul!!

Önskar
Fam. Gruvman/Tång





































Fy fan vilken tönt man är....:)


















Torsdag

Inte många dagar kvar till jul nu eller:) Guud va mysigt...

Har fått lite julstämmning här hemma också. satt upp granen och klädde den igår alldeles själv. Och jag ska då säga att belysningen är då inte att leka med när man är själv:)
Roger vart så imponerad när han kom hem idag :) Va ju de som va meningen:)

Maria, jag och gossarna va till Madde och Lilly igår och åt tomtegröt och julmacka och prata en massa. Mycket trevligt..

Idag har jag och Devin bara legat i soffan och myst och väntat till roggan kom hem :) Eller vi va en sväng till von Lidl och handla också men de säger man inte till nån :) Hahahahah

Imorgon blir de fika med andra madde:) va ju så längeseen nuuuu...:)

Pojkarna våra:) (Devin ser ut som en påskkärring med dom där blommiga kinderna) :)


........

Då va de tisdag igen då. hmm, tiden går så fort..

Lördagen spenderade vi hemma hos Sara och Fredrik. Anna och Mathias va också där. Åt plankstek och delade ut julklappar åt ungarna. Devin fick en "learning puppy" av Agnes som han älskar:) Så jag och Roger hinner väl få nå psykbryt på den där nallen innan Devin ens har blivit 6 mån:)
Men de va en mycket trevlig kväll iaf...

Söndagen va de kalas här för pappa 25åringen:) Så de va folk här hela dagen. Devin va gnällig som satan på kvällen så jag gav han en supp och sen sov han till 05.40 på måndagsmorgonen:) Sen somna han som vanligt om efter han fått mat och sov då till 07.30. Dom gör nog förbannat ont dom där tänderna tro ja..

Igår va Sara här hela förmiddagen. Sen tog vi en vända på stan och sen en promenad till hennes svärmors jobb och fika lite där sen åkte jag och Devin hem.
På kvällen efter Devin lagt sig tog jag mitt förnuft till fånga och satt upp julgardiner i köket. Så nu vart de lite jul här hemma också:)


Idag har jag varit hos Maria på förmiddan. Vi skulle egentligen på öppna men vi orka inte så vi va kvar hos henne ist:) Sen köpte jag en sallad på Furan och åkte hem och la Devin i vagnen så jag fick äta i lugn och ro. Och nu sover han än:) Så skönt så..:P
Ska iväg till Roger´s mamma ikväll för hon fyller år. Blir nog inte kvar så väldans länge skulle jag tro...

Heeej daaaa...

Lördag:



Söndag:


Måndag:


Myser med pappa:

Första tanden...

I måndags åkte vi ner till Hufvudstaden för att träffa Erica och julshoppa lite. Kom hem med några påsar men endå känns de som jag har tok mycket kvar att köpa..

Tisdags så va de öppna förskolan, sen "days of our lives" hos Maria. Sen begav jag mig till Sandviken.
Va kvar där tills torsdag eftermiddag.

Jag, mamma och Devie satt uppe och mös på torsdags morgonen och åt lussekatt och drack kaffe och kolla på lucia. Mysigt mysigt..
Sen åt vi lunch med fagerlund och sen åkte jag och hämta Emma på dagis och sen upp till mormor där Emma skulle Lussa:) Emma som lucia, Nilla som Julnissa, och Devin som pepparkaka:) Så sööta så...

Idag har vi varit på Lucia firande på öppna. Massa ungaaaaar.... :) Sen efter de åt vi lunch på furan och handla lite sen åkte vi hem och sov en timme allihopa:)

Imorgon ska vi till Sara, Fredrik och Agnes och äta lite. Lite julklapps byte för kidsen också..

Åååh, visst ja, vår lilla prins har fått sin första tand. Såå roligt. men oooj va ont de lär göra för stackarn. Inte undra på att han har sovit dåligt på sistone:) men nu är iaf en tand påväg nere och den bredvid snart lika så får vi hoppas... Åååh, älsklings Devin...Mammas hjärta...

Ciao...

Tand påväg...


Lucia firande..


Tove, Milo och en trött Devin på öppnaförskolans lucia firande..

  

Christian och Mia kom på besök..


...och så lite på devin för ovanlighetens skull.. hahah




Gode Gud

Nu ber vi till alla gudar där uppe att Amanda INTE vinner idol..

Marie, Maria, Marie :)

Badanka

Tja Tja.

I fredags va vi på julshowen på hällåsen. Åt årets första julbord, drack en massa jävla white russian och redbull vodka lyssnade på uppträdande. Sen tog vi taxi ner på stan och gick ut på Jekyll and Hide. Där va de trevligt också.. :) hahah. Alltså, de är helt sjukt att visa killar har bättre taktkänsla än tjejer! De va roligt att se..

Lördagen åkte vi ner till sandviken och hämta junior som varit hos mormor och morfar. Va på lördagskvällen ut och käkade med gänget hemma. De va riktigt roligt. De lär göras om. Blir så jävla sällan man träffas alla sådär men de ska vi ändra på :)

Söndagen va vi på julskyltning i viken sen på eftermiddan åkte vi hem till Southport igen. Gjorde advent här hemma på en kvart för sen skulle vi få besök av Rogers kompis och hans tjej som va på besök från Skövde. Så då vart dom kvar hela kvällen nästan och sen gick vi och la oss..

Måndags va jag, Devin och Sara och åt lunch på stan , sen hämta Sara Agnes och vi åkte ut till E-center och handla lite. Dom åkte sen hem och jag åkte upp till Maria för en kopp och sen tillbaka till E-center där de va ännu mera fika med Johanna och Patrik :) Så de vart lite skitsnack sen åkte vi hem för Rogers mamma och pappa skulle ju som vanligt komma. Stressade hem och bjöd dom på fika sen åkte dom och äntligen kunna jag bada Devin och ta de lite lugnt:)

Dagarna går fort när man har nåt att göra... :)

Tisdag idag och vi har varit till Maria, Jenny och Milo och kollat på "våra bästa år" och surrat bara.

Imorgon kl 10 ska jag på efterkontroll (?) och kl 10.15 ska jag till bvc med Devin. Tur att de är dörrarna mittemot varandra annars hade de blivit stressigt...
Unda va dom kommer säga om våran lilla goaste tjockis denna gång då...hmmm :(
Kl 15 imorgon ska vi till Madde i föräldragruppen. Vi tyckte de va så långt mellan gångerna vi hade träffar så vi styrde upp egna:) Ska bli roligt...

Nej nu ska jag lägga mig tro ja. Devin sover så jävla sugit nu för tiden så jag får ta vara på dom få timmar jag får sova..

Hej daaaaaa......

Våran underbara älsklings tjockís..


Jäkla unge å suga på tummen (och fingret) :)


Devin vill titta på sina händer ist för att sova....kuuul


Badanka.....:)


RSS 2.0