Mitt examensarbete är nu äntligen klart...

JAG ÄR KLAR! JAG ÄR KLAR MED MITT EXAMENSARBETE!! eller, jag ska skicka det till min handledare imorgon så det blir väl förmodligen lite ändringar, men jag har iaf skrivit ett helt exarbete. SJÄLV! Så jävla skönt!!!!!
20 sidor blev det totalt.
.
.
.
Det ska jag nog fira med lite godis ikväll till robinson. Det är jag fan värd!
Tja så länge

snart

Sitter i skolan och ska strax träffa min handledare för sista (och typ första) gången. Jag är lite nervös...

New shoes

Idag har jag, Devin, Fia och Junia varit på Arenan och åkt lite skridskor med barnen, och jävlar va det va roligt. Vet inte riktigt om kidsen tyckte det var lika roligt, meeen så kan det vara ibland. De får iallafall röra på sig och det är det viktigaste.

Nu ligger jag och Devin i sängen och myser och tittar på tv. Jag ska försöka sova en stund så man är pigg tills ikväll då jag ska ut i Gävle och äta middag med några tjejer.
.
.
.
Jag har köpt förbannat snygga skor tills ikväll iaf. Så jävulusiskt snygga!!!!

Gneis!


Letar du efter snygga, fräcka och funktionella vinterkläder för barn?
Gå då in en sväng på Gneis webshop, sen är ditt barn redo för störtlopp!

Step/styrka

Nu ska jag strax åka på Step/styrka. Perfekt en stillasittande dag som denna.
Tjaa så länge!

Gode gud!

Åh gud hjälp mig, vilken jävla söndagsångest jag har! Låt mig vakna upp imorgonbitti utvilad och taggad för att plugga all day long! Jag ber dig....PLEASE!

Så sant så sant...

Underbart!

Man är för dålig!

Ja, idag har jag verkligen varit slö när det gäller pluggningen. Jag orkar bara inte!!! Plötsligt är det så jävla roligt att städa istället. Konstigt hur det kan bli. Men jag ska väl sätta mig nån timme nu innan jag hämtar Devin och skriva lite. Sen ska vi åka till valbo och mysa och shoppa lite.

Underbart med fredag!!!!!!

Robinson 2011

Alltså, vinner inte snyggubben Mats Kemi Robinson 2011, då hoppar jag från balkongen!


Fin fin

Usch, Ashton Kutcher är nästan för snygg i nya Two and a half men...


A piece of art

Devin ritade lite på WB tavlan för någon vecka sedan. "Ett monster som tar mamma och pappa" blev resultatet. Jag tycker det var ett väldigt fint verk från hans sida. Lite, barn-i-skräckfilmer-som-ritar-konstiga-teckningar- feeling, men fint!
.
.

Många bra böcker...

Efter att ha arbetat i 3 timmar på en förskola idag sitter jag nu här igen, på Biblioteket. I pedagogik-rummet. Det är meningen att jag ska plugga men det finns så jävla mycket annat att göra. Exempelvis titta vilka böcker som står på hyllorna. Till och med det är roligare!

Det finns så många böcker som är bra, men dock inte relevant i mitt exarbete som jag vill läsa. Jag sitter just nu och tittar på en bok vi hade i våras. Skarpa lägen heter den och handlar om barn i svåra situationer. Jag längtar tamme fan tillbaka till den tiden i våras. Den var så mycket roligare än det här man håller på med nu!
.
.
Jag hittade även en till bok som verkar bra intressant som jag ska låna hem. Den handlar om barn och stress och vad vi som vuxna kan göra åt det. Den verkar väl nyttig och intressant?! Den borde tamme tusan alla läsa!

MM

I lördags när vi var till Anna och Micke på 30års fest visade Anna mig sitt assnygga armband. Åååh va fint det var! Jag vill jätte jätte gärna ha ett sånt här armband också! Så om någon vänlig själ ser detta - PLEASE, please.....Gud va jag skulle bli glad!

Jobb? Plugga?

Det här jävla x-arbetet man håller på med. Det tar knäcken på mig!!

Idag ringde dom från en förskola och fråga om jag kunde jobba några timmar på eftermiddagen. Självklart VILL jag, men samtidigt känner jag att jag MÅSTE skriva på arbetet. Fan va svårt det är...
Men idag ska jag jobba iaf. Jag tycker det är bra när de ringer och vill att jag ska jobba halvdag. Då hinner jag skriva lite på förmiddagen och sen jobba på eftermiddagen. Perfekt!
Heej så länge

Ny bil?

Jag skulle ju få ta över mammas lilla Peugoet 206 när dom köper en ny bil. Men detta verkar ju aldrig ske så jag lär nog ta och skaffa mig något annat.
Jag sitter och klurar på en sån här bil....
.
Peugeot 206cc.
Tänkte ge mig själv den i för tidig examenspresent. Det tål att tänkas på.....

Förbannade flygplan

Usch va hemskt det är det som hänt i Ryssland. Overkligt!

Inte konstigt att man håller på och svimmar av rädsla när man ska ut och flyga. Olyckor KAN hända...det är tydligt det! 

Jag letade på en gammal bild från Fotbolls-VM 2006 i Tyskland, Dortmund där jag träffade på Stefan Liv.
.
R.I.P

Lilla hjärta....

Mitt hjärta måste ha varit jätte trött idag. Han la sig i min säng runt 19 tiden och tittade på barnkanalen och efter en stund sov han som en stock. Gubben min! Han är en riktig kvällsmänniska i vanliga fall då han gärna är vaken till både 21 och 22 vissa kvällar.Punka på mina easytone....

Ska ta en promenad alldeles strax, eller när telefon har laddat sig lite rättare sagt.

Jag har även fått punka på mina träningsskor vilket stör mig nå så kopiöst. Det pyser/piper lite varje gång jag sätter ner vänsterfoten. Förbannade Easytones! Jag har varit super-supernöjd med min rumpskor tills luften gick ur ena kudden. JAg har en kompis som jobbar på stadium, så jag gick in till henne och pratade om dessa skor idag. Hon sa då att livslängden på ett par easytones var typ 3 månader om man gick ute, i ojämn terräng (om jag inte minns fel, rätta mig isf Erica!). Det är ju heelt värdelöst! Men det är sjukt sköna skor så jag funderar starkt på att köpa ett par nya och bara ha inomus. Kan ju omöjligt slita lika mycket då tycker man......

Feeling good...

Nu ska jag ner och fika på stan med flickorna. Får se hur många vi blir idag..
Sen blir troligtvis Valbo med mamma.

Jag har även varit in och träffat min handledare idag. Nu känns det faktiskt mycket bättre angående x-arbetet. 4 veckor på mig att färdigställa mitt arbete! Det kommer jag klara! Jag SKA klarar det....
Hej

New tattoo....s

Fan va Robinson är bra alltså! Är det bara jag som tycker det?

Imorgon förmiddag ska jag in till HiG och träffa min såkallade handledare till mitt examensarbete. Får se om jag blir nå klokare. Devin åker även upp till Söderhamn i samma vända och blir där tills på måndag. På söndag åker jag också upp för då ska jag gadda mig IGEN! Fan va det kommer bli nice. Jag ska göra två stycken också när jag ändå är där....
Hej hej!!

RSS 2.0