Lite bilder..

Så här ser de ut ofta när Devin åker bil
     (hellvetes jävla möss-jävel)
                Mycket bättre såhär... 
Vi åkte till Agnes

De är som de är...

Ok. va till hudik igår på efterkontrollen. De va ingen gynundersökning utan vi skulle bara gå igenom förlossningen. De gick ju som de gick. Jag bröt ihop efter ett tag när hon berätta hur allt gick till och varför och dittan och dattan.
Hon sa att de inte vart vanligt akut snitt utan de vart URAKUT snitt. Därför dom sövde mig. Hon hade bara gjort 2 sådana ingrepp på hela året och såklart skulle jag va en av dom. Så där fick jag min förklaring varför jag vart sövd.
Och jag fick veta bättre varför också. Och de va för att hon (läkarn) misstänkte att moderkakan satt lös och kunde lossna, och att de va därför hjärtljuden sjönk. Och om den skulle lossna kunde bäbisen förblöda. Hon sa också att om jag skulle ha försökt på vanligt väg hade jag fått lega med krystvärkar i säkert 2 timmar och de skulle Devin aldrig ha orkat.
Jag frågade även varför dom vägra titta hur mkt öppen jag var och de kunna hon inte svara på. De stog i min journal att när dom kom för första gången och titta hur mkt öppen jag var (när jag larma och sa att jag vela krysta) var jag öppen 9cm. Och de va då dom fick bråttom och sätta skalpelektrod på devins huvud för att kolla hjärtljuden. , då va dom redan nere på 100-110. Så man kan ju fundera att om dom hade haft lite koll och kanske satt sån en stund tidigare, hade jag då kanske hunnit fått ett vanligt snitt ??!!
Sen sa hon att jag absolut behövde prata med någon om de här så därför skulle jag få gå till nån aurora eller va hon sa. Så jag får väl hem en tid snart. Ska bli riktigt skönt och få prata. De är så mkt som far omkring i huvudet på mig.

Vet inte varför jag är ledsen heller. Om de är för att jag inte fick uppleva de som alla säger är så underbart när bäbisen kommer upp på bröstet direkt eller om de är för att jag fick reda på att Devin mådde så dåligt och vi va nära på att förlora han i magen?!?!
Ja, jag vet inte ja.

Lär försöka och inte tänka på de så mkt..

Min lilla prins

Igår va vi till Maria och Milo och åt lunch och fikade lite. Och pratade och pratade:)
Sen på kvällningen va vi väl bara hemma.

Idag har ligan varit på öppna förskolan. Både Devin och Milo sov nästan hela tiden :) Men de va trevligt som fan att träffa lite andra mammor oså med sina stora bäbisar:)
Sen va vi ner på stan och mötte upp misan. Sen fika vi lite på furan och gick i lite affärer sen gick vi hemmåt.

Nu sitter jag här och Roger sitter i soffan med Devin. Dom är lite tjatiga dom här timmarna innan han ska sova. Han är lite bökig vill säga:) hahah. Min lilla prins.

Han har äntligen börjar flina och skiner upp som en sol på morgon när man lutar sig över han i spjälsängen:) De är så mysigt så...

Till helgen ska vi hem till sandviken igen. Alltså, jag hade inte tänkt och åka hem. Men hur lätt är de då när alla ska festa:) Då lär man ju bara hem. För de va ju så förbannat längesen vi festa allihop. Jobbar inte den ena så är man gravid och är man inte de så har folk ingen barnvakt och är de inte de så har man inge pengar. :) men nu äntligen verkar de funka för allihopa så då kan jag ju inte banga... :) Ska bli så jävla kul iaf.

Imorgon ska jag på efterkontroll i Hudik. Jag gruvar mig som fan . Jag hatar verkligen gyn-undersöknignar. Ååååh...
Hoppas jag får prata med nån om förlossningen imorgon också, eller att jag åtminstone får en tid så jag får göra de.
Lixom, de är helt sjukt. Grinar man när man tittar på "sjukhuset" är de ju nåt som är fel menar jag...??
Äh, de blir nog bra om jag får tala om för dom vilka idioter de är som jobbar på de där stället.

Näe nu lär jag göra nå annat. So long...

     Leker med babygymet hemma
 
               Kompisen Milo :)
            
  ......också våran ostkrok då :) 
            

Veckan som varit

Ok. nu har man fått skäll för att man uppdaterar här så sällan:) Så nu lär jag fasiken bättra mig...:)

Måndag: Kommer fan inte ihåg va vi gjorde...

Tisdag: Jag och Devin va hem till Maria och Milo på förmiddagen och drack lite kaffe och surra lite.
Sen skulle mamma och fia komma så då åkte jag och träffa dom nere på stan, köpte varsin sallad och sen åkte vi hem till oss. Kollade på fotbollen och drack kaffe hela eftermiddagen. Sen åkte dom hem vid typ 18 tiden..

                                            Devin med kompisen Milo
 

                                            Mormor, Devin och tant Fia
                                                  


Ondags: Städa tro ja jag gjorde. Komemr fan inte ihåg då heller:) Hahah

Torsdags: Åkte jag och Devin hem till Mormor och morfar i sandviken. Träffade Morbror och åt lunch med han, sen va vi upp till gammelmormor och prata.

Fredags: Lunch med Fagerlund, Sandra, Elin och Linnéa på Napoleon. Fika efter de. Sen va jag och Devin till tremänningen Nilla och Emma och hälsa på. Och sen senare på kvällen lämna jag Devin hos mormor och morfar också åkte jag ut till årsunda och kolla in Fagerlund och peppe´s nya hus. De blir nog alla tiders när de är klart:)

Lördags: Åkte vi tillbaka hem till South port. Roggan lagade mat åt mig sen hade vi hyrt nya Beck så då vart de mys med film och godis:)

Glömde ju kamerahellvete hemma i helgen så de vart inga kort knäppta...Skääärpning....

Vilken cirkus

Ja, igår va de då första gången jag drack sen i oktober förra året typ.
Gick ju kanon bra, vart precis lagomt stöfull:)
Meeen de hända ju vissa konstigheter endå. Jag söp bort mobilen någon gång under kvällen. Sen fick jag för mig att mobilen kaaanske låg i sminkväskan som jag hade i väskan. Jahaa, vipps så låg allt smink på golvet. Foundation över hela benen och skorna:) haha tur att de va alldeles innan jag skulle gå hem.
Men jag hittade inte mobilen så den är fortfarande spårlöst försvunnen. Inte såå kul...
Men hade roligt som fan iaf. Herregud ja :)


Imorse mådde man ju mindre bra. Göken skrek som alldrig förr imorse vid 7 tyckte ja :) "geeee han maaaat" fick jag ur mig till roggan. Sen fick Devin mat och vart tyst och sov fram till 11 tiden. Så skönt så...

Så idag har vi bara slappat framför tv:n. Och så blir de nog resten av kvällen å...

Morsan och Devin
              

Emma, johanna och patrik
             

SAIK

Helg igen då. Så skönt och ha roggan hemma hela dagarna så man får lite avlastning. :) Inatt vakna Devin vid ca 03 tiden och åt och sen va han vaken och inte kunde somna om försn kl var 04.30. Men sen så sov han enda tills kvart i 9 så de kanske är värt att han är uppe nån timme på natten för att sen sova enda tills 9. :)

Ska ut till Roger´s mor och far och äta en snabbis. Sen ska roger prov-skjuta och jag åker fortare än kvikt till sara och agnes då:)   hahah.

Sen ikväll blir de fest. Ska till Patrik vid 6 tiden. Får se om de blir pannkaka av allt när man inte har druckit på så länge. Och jag är ju inte den som är den och tar de lugnt:) Hahah

Får se om vi åker hem till sandviken och tar farväl av cicki imorgon. Får se hur jag mår:)

Jag lär bara säga att Devin har börjat tagit nappen nu. Sooom jag har tjatat och tjatat med den där nappen. Också en dag testa jag med SAIK-nappen som är tok för stor än . Men tamme tusan , tror ni inte pojken tar den då.
Riktig Saik:are...............................:)


Slappdag

Idag blir de en slapp dag. Tror inte jag går utanför dörren innan roger kommer hem. Är ju så jävla grått och trökigt ute så va fan ska man ut och ränna för:)  Ska va hemma och kolla på fotboll och mysa med Junior ist:)
Just nu sover han iaf.
Han sover jätte bra varje natt och vaknar typ samma tider varenda natt. Skit skönt.
Vi lägger han ca 21 tiden, sen sover han till 03.30-04 också är han vaken och äter och donar i en halvtimme-45 min sen somnar han om och vaknar igen vid 07-07.30 tiden. Äter igen och sen så kollar vi lite på nyhetsmorgon i sängen och sen snoozar vi om till typ 9 tiden. Sen går vi upp och kollar på "våra bästa år" och efter de börjar dagen :) Hahah

Igår va vi ut till Sara och Agnes hela dagen. Va ute och gick oså..

Mormor måste blir bra, de bara är så, hur fan ska jag klara mig annars? När man inte kan ringa till henne och prata skit?????


Älsklings Devin


Lördag, söndag

I helgen tacka vi cicki för den här tiden :) 13 månader blir hon borta. De vart lite singstar och massa prat på lördagen då.
Sen på söndagen så kom pappas tvillingsyrra som är blind och hälsa på. Hon vela så gärna känna på Devin. Hon vart så glad så när hon kännde på hans fötter och händer och hans lååånga hår . :) De va kul.

Idag har Johansson vart här uppe och varit barnvakt åt Devin medans morsan skulle göra sig fin i håret:) Klippte mig idag då och imorgon ska jag dit igen och färga och slinga.

Imorgon ska jag, Devin, Maria och Milo till öppna förskolan för första gången :) De ska bli så trevligt så. Fika lite oså :)

Nu ska vi ut till Sara och Fredrik och hälsa på.

Kram kram

Lördags:
    

Söndag:
   


Lill-Göken

Fredag idag igen då. Fan va fort veckorna går.
Imorgon blir lillgöken 1 månad:) De är helt galet ju. De går föör fort....

Idag har jag och Devin varit och fikat med johanna i några timmar. Åkte även hem hit efter de och snacka lite.
Dom hade samlat ihop och köpt ett presentkort på barnenshus från resturangen. Alla va med utom Chefen. Va är de för chef egentligen??!! Hon är slut i huvudet och jag lider verkligen med johanna och patrik som tvingas jobba med henne nästan varje dag...
Dom andra är ju helt underbara där på resturangen.. ååh..

Ikväll blir de bara mys framför tv:n. Men först ska rogers mamma och pappa komma hit och kolla på en sovandes Devin. De verkar ju vara JÄTTE intressant:)

Imorgon ska jag och Devin till Sandviken och hälsa på alla tanter:)

Lill göken va ju med i tidningen här uppe. Vilken fotomodell...


Johanna va här och mös med Devin
 Och Devin va som vanligt tröttare än tröttast  
 

Bilder

Lite nya bilder...



 ibland är jag bara för lik pappa
  

Lugna gatan

De har varit lugna gatan för oss i två dagar nu. Bara varit hemma och myst vi :) Så jävla pissigt väder ju så man vill knappt gå ut.

Har varit tills bvc och vägt och mätt våran biff idag. Så nu har han passerat 4000g sträcket. 4390 vägde han idag.
Biffen våran :)

Imorgon kommer pappa upp hit en sväng sen på eftermiddagen ska vi till Maria och Milo och fika lite.

Nu hoppas jag göken somnar någon timme så jag kan laga lite mat medans...
¨

tjo hej

Alborgen

I helgen va vi ner till Sandviken again :) De är fan nåt varje helg som man ska va med på nere i sandviken :)
Och denna helg va de att vi skulle ett gäng till alborgen och leka lite fångarna på fortet:) Skit roligt, synd att man va så jävulskt förkyld bara och hade så ont i huvudet hela tiden.
Tjejjerna mot killarna körde vi och de sluta 8-8 :) Trodde vi skulle få storstryk ja men jag trodde tydligen för mycket om karlarna:P

Idag har jag vart ner på stan och käka lunch med Madde. Va ett tag sen vi sågs så vi hade myycket att prata om :)
Efter de så åkt vi hem hit en sväng. Sen skjutsa jag hem madde och sen kom Sara och Agnes hit och gjorde mig sällskap. Men nuu är man själv igen.
Jag la Devin i spjälsängen för jag tänkte att han skulle sova lite. Han är så duktig våran lilla gök. De är bara och lägga han i sängen så ligger han och filosoferar och tittar och donar i typ en halv timme sen somnar han :) Utan att göra ett pip ifrån sig :) Lilla hjärtat...

Helgen som kommer lär jag också befinna mig i sandviken för då ska Mia ha 18-års kalas och sen så är de avskedsfest för Cicki. Som åker till USA ett helt år. Och känner man henne rätt så träffar hon väl nån snygg (rik) :P amerikan som hon tillslut gifter sig med så vi alla tjejjer får komma dit och vara brudtärnor på hennes stora expencive-American- wedding:) Oj oj oj vilka drömmar, eller hur Fagerlund :P Hahah

Va ska jag roa mig med nu då när göken sover? :) hmm
städa lite??!!

Hela ligan                   Teamwork                  Johansson
   
Lag 2                           Cicki and the net     Jäävligt snygga :P Cicki och Fia
              


RSS 2.0