Snart är det över...

Hallu!

Vi har haft en kanon jul hemma i Sandviken med släkt och vänner. Känns skönt att julen äntligen är över fakiskt. Jag längtar nästan lite tills man är tillbaka i någolunda rutiner igen:)
Men först ska vi åka upp till Funäsdalen och fira nyår och det ska bli oerhört roligt. Vi ska åka skoter och utförsåkning:) Faan va kul de ska bli:)
Vi åker på måndag och kommer hem på fredag iaf...

Jo, jag har ju äntligen köpt mig ett par superfina slalomskidor med ett par super pjäxor till:) Det tyckte jag att jag va värd...
Hahah

Idag är jag och Devin själv hela dagen. Roger är på nån fest som skulle pågå hela långa dagen. Inte mig emot, då jag och Devin har aft en jätte mysig dag :)  Vi har nyss ätit färsk pasta med min special pasta sås till:)
Och nu sitter Devin här brevid mig i soffan med sin nya supersöta godisskål som han fått i julklapp. Och i den har har lysmelk och chips stjärnor. Det är ju trots allt lördag :)

Nej nu ska jag leka vidare.

Ciao

Sover på soffan..

Jaha, nu vart det ovanligt tyst från soffan och jag förmodar att Roger, ännu en gång,  har slagit igen sina blå framför tv:n.

Det roliga i det här är att när jag vet att han sover i soffan , så går jag bara och lägger mig. Jag skiter i att släcka lysen,tv och att göra Devins välling för natten. För jag tycker det är så sjukt roligt att se Roger så fundersam och vilsen när han vaknar upp i soffan och kl är 3 på natten och han undrar vad som har hänt. Så då får han släcka och göra välling:)

Haha, jag gör de inte för att vara elak utan jag tycker de är så sjukt kul bara:)

Nu ska jag smyga in och lägga mig och hoppas att han inte vaknar:) Annars förstörs ju det roliga...














Ok, jag nös nu några gånger och han vakna inte.Så han verkar sova djupt ..

Ciao

Tentamen

Hej hej.

Äntligen är tentan avklarad och första terminen likaså. Skönt som fan.
Men ärligt talat så känner jag att tentan inte alls gick nå bra. Så nu kan man bara hoppas att jag har fel.
men jag får väl göra om den då om det skulle vara så...

Jag, Nina och Alex satte oss iaf på Brända igår efter tentan och tog oss några drinkar. Satt där i bra många timmar innan vi va tvungen att ta oss hemåt:) Mycket trevligt iaf. Jag förmodar att det kommer bli flera gånger:)

Vi åker ner till Sandviken även denna helg eftersom mamma och pappa kommer hem imorgon bitti. Men idag ska jag hinna träffa min kusin och hennes barn och kanske byta lite julklappar:)

Ciao

Dagens schema

Hej på er!

Äntligen så är min kursportfölj klar och vi va ner och lämna in de i tisdags. Riktigt skönt att ha de ur världen.
Sen hade vi ett examinernde semenarium igår också som gick ganska bra tro ja. Och nu är detbara tentan som vi ska ha imorgon kvar på denna termin. Hur skönt låter inte de??!!

Idag så har Josse och hennes lilla Matilde varit här och fikat. Jätte trevligt att träffas, va ett bra tag sen.
Och nu snart, efter att Devin har vaknat så ska vi åka till Jenny och henns kids och skvallra lite:)
Senare i eftermiddag ska vi åka ut till Trönö för Roger´s mamma fyller år idag.

Mn lär lksom passa på att träffa så många som möjligt när man är ledig och inte behöver stanna hemma för att plugga hela dagen:)

I helgen bär det av till Sandviken igen. Mamma och pappa kommer ju hem på söndag så då lär man ju vaa där så dom får träffa Devin. Det är ju nästan 3 veckor sen dom träffa han :)

Nej nu ska jag plocka undan lite. Tjaaa

Bilder!Bilder!Bilder!Bilder!

Det var ett tag sen ja la ut lite bilder, så först kommer lite bilder från den helgen vi va på Buspalatset med Alve och hans mamma och pappa.

 
  
 

Också har ju pappa Roger fyllt år och det skulle firas med stort kalas..

 

Sen vart det luciafirande på dagis...

 
(jag sa åt Roger att han fick knäppa korten eftersom han va längst och jag såg knappt något. Men när jag ser resultatet på alla kort så va de nog första och sista gången han fick knäppa kort:) )

...sen fira vi hemma hos Fagerlunds i Årsunda.
 
 

God natt med er...

Nick Pitera

Det här är sjukt roligt...



Vilken surprise liksom..

Jag och Alex höll på och dö av skratt när han byter till "tjej-läge". Hahah

Men jag måste även erkänna att han är helt galet fantastisk:)

Grattis..

Jag vet inte om Roger kan förlåta mig för att jag inte skrev att han fyllde år igår. Han va så besviken på mig. Men förklaringen är den att jag hade fullt sjå med att göra en fabulös tårta åt honom:)
Men grattis i efterskott gubben min..:)

Så igår va de fullt ös här hela kvällen. Anna och Micke kom sist och var kvar tills kl va 23.30. Mycket trevligt och mycket prat vart det:)

Kl 14 idag är det Lucia på Nymåla förskola. Ååh, så mysigt:) Lill hjärta ska vara pepparkaka.

Nu ska jag packa för vi drar ner till Sandviken på eftermiddagen..

ciao

Det är mycket nu

Det är sjukt mycket i skolan nu. Jag ljuger inte om jag säger att jag snart får magsår.
HiG måste ju vara världsmästare på att ha dålig planering när det gäller uppgifter. Nu är det alltså tänkt att vi ska skriva klart och lämna in hela kursportföljen tills på tisdag. Sen har vi även en galet stor och konstig seminarieuppgift att göra tills på onsdag.
Fattar inte hur i helvete dom kan lägga alla uppgifter sådär tätt inpå varandra. Och om inte de vore nog så har vi en tenta nästa fredag som då , prisa gud, avslutar denna termin!

Imorgon ska jag plugga hela långa dagen. Kanske kan klämma in en lunch med Nina och Alex men annars ska jag bara plugga.

Tjipp...

Hahaha

Jag små skrattar lite för mig själv varje gång jag ser den nya MQ reklamen då Andreas Wilson sjunger en liten snutt då och då.
Inte visste jag att han hade sadlat om till popstjärna:)

Jag vet inte om jag skrattar för att han är så jävla dålig eller för att han i självaverket kanske är ganska bra?!
 Hahah, men roligt är de i vilket fall..


Mamma Mia...

men håll i hatten vilken överskattad film. Usch och fy va dålig den va..

Den svenska Mamma Mia musikalen som jag såg för nåt år sen va ju aldeles förträffligt bra så jag hade ganska stora förväntningar på filmen.
Så köpte jag den här om dagen och satte mig ner och skulle titta och jag höll på att skämmas ihjäl när jag titta på den så jag var nära att stänga av flera gånger. Så jävla pinsam. Sen har dom ju inga sångröster heller för fem öre.
Alltså, va är de alla tycker är så bra med den??? För jag fattar då inte alls ja...

Åååh, gud, när alla karlar springer där på bryggan med simfötter på sig och trallar, de är ju så frktansvärt töntigt så jag inte vet vart jag ska ta vägen...

Nej, musikaler ska hålla till på teatrar eller dylikt och absolut inte göras till en film för då blir de bara pissigt (förutom Greas då för den är ju suveränt bra).


Ciao


Arbetar..

Vi vart klar med våra disskusions frågor 23.30 igår kväll. Jag, Carro, Klas och Madde satt hemma hos den sistnämnda hela kvällen och försökte få nåt nerskrivet.
Åtta sidor skickade vi in till slut. Hahah. 30 min innan deadline dessutom.
Vi har haft typ en månad på oss med detta men vi har ingen framföhållning alls i våran grupp så självklart gjorde vi allt sista dagen..

Nu ska jag ta och börja med en uppgift som ska va inne imorgon kväll. Det svåraste är ju att börja skriva, resten går ju liksom bara av farten. Men de är de där med att man ska komma sig för att börja skriva...

Hörs senare då!

Mördarfrågan...

Disskusionsfråga till boken "Utvecklingspsykologiska perspektiv på barns uppväxt"

I boken beskrivs konstruktivismen som den dominerande epistemologin idag. Kan det möjligen vara så att enklare former av empirism är viktig för viss förståelse medan konstruktivistiska teorier är viktig för annan förståelse?


Diskutera likheter och skillnaderna mellan Piaget och Vygotskys teorier.

Langer (1969) skriver i sin kända bok Theories of development att Vygotsky ligger något närmare behaviorismen än Piagets teori. Vad kan det finnas för skäl för ett sådant påstående?



Men snälla, kan någon hjälpa oss med denna fråga?
Våra hjärnor fick kortslutning....

Vi i studiegruppen ska träffas ikväll igen. Jag tror de blir en lång kväll..:)


Buspalatset

Nu ska vi ge de här ett försök då. Vårat internet har pungat ur och funkar bara när de själv vill. Men jag försöker skriva ett inlägg iaf..

Va har hänt sen sist då?! hmm.

Semenariet i ondags gick bra endå. Läraren pratade mest så de va skönt:P haha
I torsdags pluggade jag lite sen hämta jag Devin på dagis och sen åkte vi ner på stan och fikade med Johan och Alex. Så lite prat och fikabröd senare så skulle vi in på biblioteket och låna lite böcker. Det gick ju som det gick. jag fick tag på en av alla hundraelva böcker vi ska ha:) Haha
Sen kom Roger hem på kvällen också.

Igår va jag och Devin på öppna förskolan på förmidagen och sen va Devin och klippte sig på eftermiddagen. Han vart nå helt otroligt söt i håret nu :) Han va såå duktig och satt stilla nästan hela tiden. Jag ska försöka lägga upp nån bild så ni få se makeovern:)
Jag hann med att köpa ett par skor också:P

Och idag så va vi till Buspalatset i Hudik med Jenny, Tompa och Alve och lekte halva dagen. De va så sjukt roligt. Devin och Alve va helt till sig och visste inte alls vart dom skulle börja leka nånstans:) Vi käka lite lunch där och sen lekte vi lite till men sen vart pojkarna trött så då åkte vi hemmåt.
Och nu på eftermiddagen har Fredrik, Maggan, Anders, William och Tilda vart är och fikat- Fredrik försökte även att lösa mysteriet med datorn/internet men utan framgång.

Och ikväll ska jag laga baconlindad kycklingfilé och klyftpotatis och sen ska jag se på dansbandskampen:) Wihoo. Hahah

Skjut mig..

Tisdagar är fan ingen bra plugg dag. Iallafall inte på kvällen för då är de ju både Ugly Betty och Desperate Housewifes. Och sen är ju klockan redan 22.

Åååh jag får lite panik. Vi har ett examinerande seminarium imorgon och jag känner mig inte alls förberedd. Och nu menar jag verkligen de. INTE ALLS FÖRBEREDD!!!
Det knyter sig i magen på mig när jag tänker på de:) haha

Usch ja. Skjut mig, någon!

Jag ska gå och lägga mig strax men jag måste berätta lite om dagen.
Jag vakna kl 8 av att Devin låg bredvid mig så han hade tydligen vaknat inatt också hade jag burit över han utan att jag kommer ihåg de:)
Devin krångla och vela inte sova igårkväll så han va vaken till kl 22 då så när jag klev upp imorse kl 8 så sov han fortfarande. Jag väckte han runt halv 9 också fick han äta lite frukost och sen tog vi en promenad i de vackra(!) vädret till dagis.
Kl 10 träffade jag min studiegrupp på CFL. Vi fick typ noll gjort så vi delade upp uppgifterna också åkte vi hem ist.
Köpte lite thai mat (hej beroende) och sen åkte jag hem och tittade på VBÅ och Oprah. Hämtade Devin lite innan 15 och sen åkte vi och handla.
När vi kom hem så gjorde vi chokladbollar och fika lite. Och resten av kvällen har gått åt till att titta lite på Tåget Tomas, läsa böcker, leka kuragömma:) Jag och Devin har haft sååå mysigt.


Nu hoppas jag lite på att Devin ska vakna och vill sova med mig ist för de är så tomt i sängen när jag sover själv:)

Kram kram

Skratt kungen

Nu ska ni få se min lilla prins i toppform.

 
 
 

Ja, ni kanske förstår mig mer va jag mena att Devin aldrig drar på smilbanden nå mer på kort!?
Men likfan så är han världens sötaste :)

RSS 2.0