L Y C K A

Jag finner inga ord

I'll bring you home my baby I will


Snart helg

Imorgon kl 16 tar jag helg. Helg till onsdag dessutom! Förbannat skönt ska det bli iallfall...

new car

Jag har skaffat mig en ny bil! Jag känner att nu när jag inte har så långt kvar av utbildningen kan jag göra mig råd med en ny bil. 

Det blev en liten Hyundai i10


Sjuk

Det kunna man ju ge sig fan på att man skulle gå och bli sjuk nu. Förkyld, ont i halsen, svårt att andas, ont i magen och ryggen när jag hostar. Fan också!

Nu ska jag lägga mig och titta på lite serier. Tjaa

I survived...

Jag överlevde dagen! Fan va skönt det känns att detta äntligen är över. Det gick riktigt bra dessutom. När det väl kom till kritan så var jag inte ett dugg nervös. Vilket gjorde att jag fick fram det jag vela säga på ett klart och tydligt sätt.
'
Nu har jag en kurs som heter "IT som resurs för lärande" och "Barn och ungdomar i behov av särskilt stöd" kvar bara. Båda kurserna är på 7,5 hp. De kurserna ska faktiskt bli intressanta att läsa.
'
Ja, som ni kanske märker så blir det mycket skolprat just nu och det beror till stor del på att jag inte gör så mycket annat än att plugga just för tillfället. Drygt, jag vet. Men så är det.
'
Nu ska ska jag lägga mig och titta på Sons of Anarchy. Vilken jävla guldserie det är!!

galen!!!

Men alltså, nu tror jag tamme fan att jag blir galen på blogg.se. Varför i hela friden centreras texten jag skrev i förra inlägget? Helt otroligt! Så Cicki, jag centrerar alltså inte med flit! Det är blogg.se´s fel!!

Imorgon är det ventilering av våra examensarbeten...

Hujedamej!
Imorgon ska jag till skolan på första gången på typ 7 veckor. Det är imorgon jag går upp med mitt examenarbete för ventilering. Herregud va sjukt det låter! Dagen som man har gruvat sig för är här. IMORGON! Jag är förbannat nervös lär jag erkänna.
'
För er som inte vet vad en ventilering är kan jag säga att det är det tillfälle man får visa upp sitt examensarbete. Man har blivit tilldelad en opponent på sitt arbete som har läst och granskat det. Sedan ska opponenten, under ventileringstillfället komma med konstruktiv kritik på mitt arbete. Vi ska alltså sitta och diskutera mitt arbete och jag ska kunna försvara det jag skrivit.
Jag ska även vara opponent imorgon på ett arbete som jag läst. Där känner jag mig ganska förberedd då jag vet vilka frågor jag ska ställa till respondenten. Däremot är jag väääldigt nervös vilka frågor opponenten ska ställa till mig. Ja, det vill ja knappt tänka på! Usch....
Nu ska jag lägga mig bredvid min fina son och läsa igenom arbeterna en gång till. Sen ska jag försöka sova. Om det går....
'
Vad skulle jag göra utan mitt fina hjärta?

Föräldramöte

Ikväll var jag på föräldramöte på Devins förskola. Det var faktiskt riktigt givande idag. En sak som stör mig nå kopiöst är det att vi var 11 personer där, som representerade 8 barn! Förstår ni hur lite det är?? 11 föräldrar! Helt sjukt lite. Kan verkligen inte förstå varför inte fler föräldrar tar sig tid och går på föräldramöten när de för en gång skull ges tillfälle?! Är man inte nå intresserad av vad sitt barn gör på dagarna eller?
Detta är för mig helt obegripligt!! Okompetenta människor som enbart ser förskolan som barnpassning...
.
.
.
Så, nu har jag fått ur mig det också....
Nu ska jag sova. Hörs då!

RSS 2.0