Flyttlasset går idag

Jaha, då var det dags då. Idag flyttar jag och Devin till Sandviken. Det känns skit tråkigt fast endå bra liksom. Konstigt känsla. 
Usch, det är såå sorgligt att packa. Jag tycker det är för jävla jobbigt. Alla minnen och tankar kommer tillbaka på något sätt.

Känns helt underbart att jag och Roger fortfarande är vänner. Jag menar, vi har varit tillsammans i 7 år och det skulle kännas hemskt om vi flyttade isär som ovänner.
Men Roger är en underbar människa och en pappa i världsklass så honom vill man ju inte göra sig osams med. Vi är fortfarande bästa vänner och kommer alltid att vara det oavsett vad...

Känns lite sisådär att lämna mina vänner här uppe. Madde G, Anna & Micke, Johanna, Jenny, Maria, Madde H, Josse, jobbarkompisarna och golv och kakelteknik´s guldgäng, är några utav det fantastiska vänner jag fått här uppe under åren.
Och inte tala om alla vänner Devin fått. Milo+syskon, Viggo+syskon, Lilly+syskon, Maximilian, Matilde, och alla dagiskompisar. Gud va vi kommer sakna er!

Vi är så otroligt glada att vi träffat er och ni är mer än välkommen att hälsa på oss nere i Sandviken;) Mig och Devin slipper ni inte i första taget. Kommer inte ni ner, kommer vi upp! Basånivet... :)

Fast jag kommer nog komma upp hit lite titt som tätt iaf :) Mycket roligare att gå ut på krogen här tycker jag ;)

Vifåse helt enkelt som en klok man skulle ha sagt :)



Ciao!


Vad är det jag gör??

Usch va jobbigt det är när man inser att ens eget barn förstår mer än va man tror. Jag har märkt att Devin helt klart vet att någonting är på gång. Han har sovit riktigt risigt i ca två veckors tid. Han har grinat och vill absolut inte sova själv på nätterna.
Fan, jag tycker så synd om honom. Va fan är det jag gör mot honom egentligen?? Varför utsätter jag honom för det här??

Mitt älskade lilla hjärta. Jag älskar honom så mycket så det gör ont inom mig!
Han är det det absolut bästa jag har!


Dagens låt

Nu var det ett tag sen jag la ut någon låt. Men...jag har lite annat för mig, you know...

Idag har jag valt en riktigt bra låt av Volbeat.

Volbeat - Back to prom



Nu ska jag ut och gå, och lyssna på lite Volbeat. Sen ska jag självklart lyssna på mina fina grabbar från Upplands Väsby också... Hahah



Blandade känslor

Fan! Just nu känns det hur tugnt som hellst. Jag frågar mig själv hela tiden om jag gör rätt som flyttar härifrån. Kommer jag trivas i Sandviken igen? Kommer jag längta tillbaka till Söderhamn? Kommer jag klara mig själv? Kommer jag klara mig ekonomiskt? Hur kommer Devin ta allt det här? Kommer jag ångra mig?

Ja, just nu känns det både bra och dåligt!

Tråkig dag

Jag var på en riktigt bra föreläsning på CFL idag. Det var Pär Johansson från Glada Hudik teatern som föreläste. Han var riktigt bra.

Just nu håller jag på och tvättar i tvättstugan. Det är typ 3 gånger om året jag gör det. Just för att det är såå förbannat tråkigt!

Sen lär jag väl försöka packa lite till ikväll också. Det är också så jävla tråkigt!

Allt är faktiskt tråkigt idag...


Sopsortering

Idag har jag sopsorterat med mina fritidsbarn. Jag hade en naturuppgift och valde då att sopsortera. Fråga mig inte varför, det bara blev så.
Jag googlade på sopsortering igår kväll för att jag ens skulle ha en aning om va det innebär. Hahah, så jävla dåligt insatt är jag alltså....
PINSAMT är det rätta ordet....
Men det gick trots allt bra.



Nu är jag trött...God natt!

Imorgon ska jag på en föreläsning och sen ska jag klippa mig.... Då vet ni!

Idag mår man som man förtjänar...

Åh fy fan. Jag mår som en påse skit idag. Sen har söndagsångesten börjat sätta in också, och det gör ju inte saken bättre...
Usch!

Jag hade iaf super roligt igår :) Skriver mer om det sen när jag orkar...

Jag och Johanna hamna på någon efterfest inatt, så det blev sjukt sent. Vi somna väl runt 6 tiden imorse.
Så idag är man lagomt sliten.

Sen har tjejerna från föräldragruppen varit här och fikat. Barnen lekte och tittade på film och vi pratade :)
Är så oerhört glad att jag träffat Maria och Jenny för dom är helt fantastiska människor och såna otroliga mammor åt sina kids...

Nu ska jag titta på Pippi med Devin sen ska vi äta pizza....

Peppad...

Hej hej hallå!

Idag har vi varit på olika loppisar. Letat efter diverse saker till min nya lägenhet. Hittade dock inga möbler som föll mig i smaken, så jag åkte därifrån med en lampa bara.
Sen tittade jag på lite skor. Testade tre par boots aktiga skor. Sen fick jag dåligt samvete och jag såg hundralapparna flyga förbi ögonen på mig, så jag ställde tillbaka alla tre par och gick där ifrån fortare än kvickt....
Då gick vi och drack kaffe och åt macka på Waynes.

Nu ska jag ta och duscha lite. Om 1 timme och 50 min ska vi vara på bowlingen. Sen går vi vidare till Landell och sen ner på O´learys...jävlar va nice....

Devin vilar en sväng just nu sen ska han ut till Trönö.

Kanske man ska skaka iordning en drink redan nu så man kommer igång...hmm



Dagens Devin







Vem var idioten?

Snart, väldigt snart slutar min VFU. Då har jag varit där i 6 veckor. Så den 2a November går jag tillbaka till mitt normala liv, bestående av: mer tid med Devin, plugga, äta, fika, och träna.
Det här 7-16 arbetet är ingenting för Gruvman. Haha.
Men helt seriöst. Vem var den idioten som kom på att man skulle arbeta mellan dessa tider? Man hinner ju absolut INGENTING på dagarna. Ska man ens försöka hinna någonting efter kl 16 får man ju stressa ihjäl sig....
Nej...som sagt...det är inget för mig...:)

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund sen ska jag nog sova. Börjar 6.30 imorgon och sen ska jag ner till Ikea med mamma. Där ska det shoppas....as hell!!!!


Snart snart snart

Hej hej hallå!

Jag räknar dagarna tills flyttlasset går. 10 dagar kvar...
Känner mig lite deppig också över att lämna alla här uppe. Usch va ledsen jag blir när jag tänker på det.

På Lördag blir det en toppen dag/kväll/natt då vi ska på "avslutning" med guldgänget. Vi ska bowla på eftermiddagen, dricka fördrinkar hos Micke och Sofia och sen på kvällen ska vi ut och äta middag och dricka ännu mera drinkar. Sen ska vi skaka ass hela natten. Ska bli så fantastiskt roligt!
Lottningen över bowlinglagen är nu klar. Det blev jag och K.Bolinder i samma team:) Jävlar va vi ska vinna....

Golv och Ka(c)kel´s Dream Team

(Rokka, Bolinder, Sofia, Uffe, Landell och Anne)


Nu ska jag sova..

Ciao

Detta behövs....

Jag behöver så mycket tills jag flyttar. Jag blir så nervklen på det här...

  • Köksbord
  • Sängstomme
  • Säng åt Devin
  • TV
  • TV-bänk
  • Rumsbord
  • Matta
  • Hatthylla
  • Leksaksförvaring
  • Speglar
  • Hyllor
  • Badrumsinredning
  • Glas, tallrikar, bestick
  • Lampor
  • ....och ett par nya skor

Om någon har något av de tre första punkterna får ni gärna höra av er :)


Bilder från förra veckan...

Lite bilder från veckorna som varit....

Middag hos Micke, Anna och Maximilian...

  


Sweden Rock kryssningen...



  
(Knäppte ca 5 kort på hela kryssen. Hade så mycket annat för mig)






Förkylningshelvete

Jag skulle äta thaimat nyss. Kände ingen som helst smak så jag gav upp. Nu ska jag vila i soffan hela kvällen....

Förkylningshelvete....

Träna gratis på Active sportsclub i Söderhamn?

Hej mina vänner!

Var och tränade efter jobbet (ja, jag kallar det jobbet för det blir lättast så:) ) och jag sa då upp mitt medlemskap från och med 1 Nov. Jag trodde det skulle bli omöjligt att bara avsluta ett medlemskap sådär just för att man "binder" sig i 12 månader när man startar ett medlemskap. Men hade jag bara ett intyg på att jag skulle flytta så gick det bra. Så jag ska visa hyreskontraktet för dem när jag får tillbaka det, och då slipper jag betala 319:-/mån för ett gymkort som jag inte kommer använda.
Hur grymt är inte det? Världen bästa gym!!! Kan starkt rekomendera Active för er som bor här uppe och funderar på att börja träna. Där finns allt på samma ställe. Jävligt lämpligt!

Såå, nu är det såhär att jag har ju redan betalat för November månad och jag kommer ju inte använda kortet då. Så jag frågade om jag fick skriva över kortet på någon annan under den sista månaden, och det gick toppen bra. Så om det är nog från Söderhamn som läser denna blogg och vill träna gratis på Hälsinglands fräschaste gym under November månad så säg bara till!!! Säg till så fort som möjligt så jag kan meddela Active de...

Sen lär jag ju börja gymma i Sandviken istället. Jag vet bara inte vart. Fitness känns för jävla sunkigt för mig, lika badhuset också. Jag är för cool för Jernvallens gym och sandbacka park´s gym ligger för långt bort. Kanske det där nya fräscha gymmet som är nyöppnat. Det som ligger ungefär vid Hemmakväll. Det kanske vore något för mig? Det verkade bra....så..Vifåse....

:)

Hej då

Nån som vill med?

Jag är sugen på att åka till Sundsvall och Birsta för att shoppa lite. Inte nu till helgen men nästa helg tänkte jag. Shoppa nya skor på Bianco och en massa fint till lägenheten på Ikea. Sen ska jag äta och fika tusen gånger också.... men mest shoppa :) 

Någon som är sugen att ta en roadtrip med Gruvman? :)

Dagens låt

Idag väljer jag en låt från Mustasch nya skiva. Den skivan blir bara bättre och bättre.
Denna låt fastnade jag lite extra för...

Mustasch - Lonely


Dagens låt

Ikväll känner jag för lite Kos -03 nostalgi :)

Kate Ryan - Libertine


Mord i Stugsund

Men usch va hemskt!


Skapligt nära oss!!!! Usch. Nu vågar man sig inte ut efter kl 18 på kvällarna då...Kul!



Lägenhet

Nu har jag fått lägenhet :) Very nice!!!!

Skriver mer sen när jag kommer hem. Nu ska vi på kalas till Fagerlundskan:)

Ciao

Sweden Rock-Kryssning

ÄNTLIGEN!!! Idag är det dax för oss att åka på Sweden Rock-kryssningen. Ni anar inte hur mycket jag sett fram emot denna tripp :) Ska bli så förbannat roligt. Jag ska försöka ta det någolunda lugnt så att det inte slutar som studentkryssningen. Då somnade jag kl 21 efter för många glas vin. Vin ur plastmugg dessutom :)

Men först ska jag titta på en lägenhet i Sandviken. En trea på Storgatan. Sen lunch med Johansson och sen en liten vända på glasbanken så man har nåt att släcka törsten med på bussen ner till stockholm.

Vi hörs när jag kommer hem. Då ska ni få höra om allt:)

Tills dess: Heavy Metal In The Night!

 


Dagens låt

Nu ska det taggas till kryssningen :)
Vi börjar med...


Crashdïet - Riot In Everyone


Vilken skön morgon..

Va skönt det är att inte stressa på morgonen. Nu för tiden går jag upp ca 1½ timme innan jag ska iväg. Då hinner jag äta frukost innan Devin vaknar, sen väcker jag Devin, låter Devin vakna till liv framför TV:n, klä sig och fixa iordning sig, packa Devins väska och min väska, klä på Devin och sen åka iväg till dagis och skola :)

Och idag fick jag till och med lite tid över för att sitta här :) Devin tittar på Tåget Tomas just nu så han får man väl slita från tv:n snart tänker jag.

Idag ska jag iaf ner till Gävle. Som jag längtat!

Nej, bussen går 8.48 så det är kanske bäst att jag drar mig ner mot stan. Måste slänga in Devin på dagis först också ;) Haha

Tjaaaaa


Dagens låt

Idag känner jag mig lite EMO. Då passa Kent bra tyckte jag :)

Kent - Duett


Sweden Rock-Kryssning

Snart, snart, snart ska vi ut med Galaxy och slira. Helvete va det kommer bli roligt! :)

Nu har jag tänkt...

NU, nu vet jag vad jag ska bli när jag blir stor :)

Vilken stjärna!!

Hahahaha, herreguuuud va roligt! Det här är underhållning mina vänner:)


Helgen närmar sig...

Jäklar vilket bra humör jag varit på idag. Känns bra!

Dagen började 06.00. Klädde på Devin sina finaste kläder i form av en Burberry piké och jeans. För idag var det nämligen dags för den årliga dagisfotograferingen :) Ann klippte Devin i förrgår också så han är såå stilig nu så. Det är han ju alltid iofs men han blir extra söt när han är nyklippt :P

Idag på "jobbet" var det lugnt. Vi var på utedag med våran barngrupp på förmiddagen. Vi gick typ till östra berget och letade efter gråsuggor som vi sedan tittade med lupp på. Sen samlade vi massa lönnlöv som vi ska pyssla med imorgon.

Sen var det planering med arbetslaget och efter det AP-träff. Så jag var hemma vid 17.30 idag. Det blir långa dagar kan man säga...

Imorgon börjar jag 06.30. Från och med kl 8, när skolan börjar, ska jag punktmarkera en liten pojk. Jag ska vara med honom hela förmiddagen. Ska faktiskt bli hemskt roligt. Han är så jävla snäll och go mot mig, men kan spåra ur totalt vissa gånger i vissa situationer.
Sen slutar jag kl 13 och då ska jag gymma lite. Efter det ska jag hämta Devin på dagis och åka och handla lite godis. Sen ska vi bara hem och fredagsmysa heeeela långa kvällen :)



Håll tummarna för mig imorgon. Eller för Johansson kanske vi ska säga :) Hon ska agera mina ögon på en lägenhetsvisning imorgon :) hahah


Dagens låt

Mustasch släppte nytt igår och detta är bara en av det fantastiska låtarna som finns på nya plattan...

Mustasch - Heresy Blasphemy


RSS 2.0