Fika...

Gud va dagarna rullar på fort. Snart är väl junior 1 år...

Iaf, i tisdags va vi hem till Maria och Ante och deras lilla Milo som är 6 dagar äldre än Devin. Fikade och prata en massa:) Mycket trevligt...

igår va vi till BVC och vägde och mätte Devin. Han hade växt åt alla håll och kanter:) 3900 väger han nu och är 54,5 lång. "Meen nu lär han väl lugna ner sig på längden" va de enda mamma sa när jag berätta hur lång han va:) Och de är an sant. Han är snart längre än mig :)
Sen på kvällen va rogers mamma och pappa och kusiner här och hälsa på.  De blev fika då också :)

Och idag har jag och Devin varit ner på stan och käka lunch med Anna och Melvin och Sara och Agnes. Så de vart barnvagns race på stan idag :) så mysigt så...
Men de är ju så förbannat kallt ute så man vill ju bara in till värmen när man väl gett sig ut.

Så nu sitter jag här och ska snart vila lite och kolla på friidrotten. Meen som vanligt så vaknar väl gossen när jag väl lagt mig ner...

Han är fortfarande förkyld och jääkligt bökig på nätterna. hmm, undra hur länge de här håller i sig...

Annars så gör vi inte så mycket mer än och fikar:)

Devin vs. Milo
     

Trötta pöjkar..
image51


Förkyld

Jag är så enormt förkyld. Helt sjukt. Smällde till igår på dagen bara sen nös jag hela dagen och vart täppt och hostan vart ännu värre.
Så nu har jag sovit hela eftermiddagen brevid Devin som fortfarande sover:) Han står sig nog länge på ersättning:)

Är fan skit skönt och ha börjat med flaska. Men jag ska fortfarande amma lite. Typ på nätterna och lite innan han får flaska :) Pojken min lär ju växa och bli tjockis juu. Kan ju inte se ut som en lång speta eller:)

Nyss knackade roger på dörren och innan jag hann öppna så va han borta. Men utanför stod micron som jag har tjatat om i hundra år:) Den fina,  "för" dyra micron som passar till vårt kök :) Älsklingen är så snäll och köper den åt mig..

Nej nu ska jag nog väcka gossen så han får lite mat. Sen ska vi iväg och handla.

Ha de såå bra, Kram kram

Mycket nu...

I veckan har de varit fullt upp. Tisdags var Erica, Fia och Sandra upp hit och hälsa på. Mycket trevligt och mycket prata:)
Sen på onsdagen åkte jag hem till sandviken. Roger jobbar endå i Gävle så då vart de lämpligt och vara där några dagar. Sen på torsdagen va de fika med alla tjejjer med ungar:) Riktigt roligt och träffa hela gänget. Bara Johansson som fattades då men henne träffar man ju så ofta endå;) haha nej då...
Fredagen va jag och Devin med Fagerlund till Valbo. Shoppade lite och fika.
Och idag, lördag har Fagerlund, johansson, angelica, jag och Devin varit till Lager 157 och shoppat. Såå idag har vi åkt runt i hela mellersta sverige känns de som. Dalarna, gästrikland och tillslut Hälsingland där vi befinner oss nu :)

De är fan alltid lite jobbigt att åka från sandviken :) Och mamma... :)
Meeeen jag ska nog övertala Roger om att flytta:) Faaan den som ger sig ... :P

Nu ska jag gå och natta gossen lite. Han sover nästan hela nätter fortfarande:) Såå skönt..

   
   

Sandviken

I helgen har vi varit till Sandviken och hälsat på släkt och vänner. Mycket trevligt.
Devin kanske håller på och får ögoninflamation men ögat har faktiskt blivit mycket bättre från igår till idag så de kanske inte blir nå mer...får iaf hoppas de. Tycker ju så synd om älsklingen..

Idag va vi ner på strömmingsleken och gick nån vända där. Träffa lite folk, prata en massa, köpte en dricka, köpte en lott sen åkte vi hem :) Han sov heeela tiden i vagnen. Trots allt väsen...

ikväll blir de bara lugnt, imorgon med. Sen på tisdag kommer Erica upp och hälsar på oss. Och då på förmiddagen kanske vi ska knäppa kort till tidningen. Men som vanligt kan vi ju inte komma överens om vi ska va med eller om bara Devin ska va med:) Hahah. Jag vill INTE va med på kort. :)  Men de visar sig...

Nu vaknar pöjken så nu är de bäst mjölk kossan går :) Hahaha

Morfar och Devin 
Angelica och Elias, Elin oh Linnéa
 Cicki kom och träffa Devin innan hon åker till USA
MIna älsklingar...                                

Sover gaanska så mycket:)

Igår tog vi vår första vända på stan :) Med nya racer åket. Gick bra de. Han sov hela tiden :)
Han sover ganska mycket pojken våra:) hahah

Fia och Henrik va här igår också. Sen kom Rogers mamma, pappa och brorsa.
Devin skrek som en stucken gris igår när man försökte få han och sova:) De är ju inte roligt och sova när de är så många roliga människor och titta på :)

På fredag ska vi åka till Sandviken (på uppvisnings-turné ) och blir där tills på lördag:) Kanske söndag. De visar sig..

Är de nu man ska få saker gjorda här hemma när gossen sover?? :)

Ha de bra , Heeeej

Stooort tack till alla tjejjer med respektive i sandviken som vi fick den fina "blöj-och annat-Tårtan" av:) Fi fan va fin den va:) Tack så jätte jätte mycket. Ni är för snäll :)

Tårtan Fia och Devin 
Pappa och Devin  Devin kollar på tv
Älsklings gossen

Förlossningsberättelse

För den som är intresserad :P

070808

Klockan 05.45 ligger jag i sängen för jag inte kunna sova. Då hör jag ett klick från magen och vattnet börja sippra. Jag skriker till roger och jag springer in till toa. Sitter där en stund medans roger springer runt som en skållad råtta och vet inte vart han ska ta vägen. Vi ringer till förlossningen och dom tycker vi ska avvakta tills värkarna sätter igång och att vi ska äta en rejäl frukost och försöka vila så mycket som möjligt. Så jag sätter mig och äter och börjar redan då känna av lite värkar. Dom är ganska täta, 3-4 min men varar inte längre än 30 sek varje gång. Så vi går och lägger och oss vilar lite och roger börjar genast dra timmerstockar medans jag ligger och har ont:) klockan går och vi ca 10 tiden är de fortfarande 3 min mellan dom men nu börjar dom hålla i i ca 45 sek.

Kl 11 ringer vi till förlossningen för då är de 3min mellan värkar men då håller dom i sig lite mer än 1 min.

Kl 11.40 kommer vi till Hudik och får då sitta i korridoren och vänta.

Kl 12.00 får vi komma in och göra en ctg-kurva. Värkarn är lika täta som förut men bara starkare och starkare.

I en jävla timme får vi ligga där innan vi får komma in på ett rum. Då kommer de in en bm och frågar va jag vill ha för mat och va jag inte tål att äta osv. MAT???!!! Vem fan tänker på mat nu!!!!??

Jag säger att jag har så förbannat ont i ryggen och hon säger att hon ska hämta en vetekudde åt mig. Hade inte i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att de skulle göra så förbannat ont i ryggen. De va nå helt sjukt alltså. Trodde man skulle känna av värkarna mer på "framsidan" ja.

Värkarna va täta och långa.

De komemr in en bm och jag frågar varför kan dom inte titta hur mycket jag är öppen. Men de kunna dom inte för att eftersom de va vattnet som hade gått så är de inte så bra att först en är där och kollar också sen en annan lite senare pga infektionsrisken.

Men hon förklarar att kl 14 byter de skiftlag där och dååå kan dom kolla hur mkt jag är öppen. Då va kl typ 13.15.

Så jag frågar när fan jag ska få börja använda lustgasen. "jaa, men vill du använda den ska jag tala om hur man gör".

Så jag börjar med den då och värkarna är så jävla täta och gör så förbannat ont. Lustgasen va ju bra och ha till viss del tyckte ja, man koncentrera ju sig på andingen i den där masken när man hade värkar men jag vette fan om den hjälpte så mycket mot smärtan.

Kl 13.40 frågar jag roger hur mycket kl är och undrar när fan de där nya skiftlaget ska komma. Då alldeles efter de får jag ett par rejäla värkar och tillslut känns de som om jag skulle vela krysta. Jag säger åt roger ich larma och då kommer en bm in och jag talar om att de känns som jag vill krysta och att nu lär hon tvunget titta hur mycket jag va öppen.

13.45 kolla hon hur mkt öppen jag var och då va jag öppen 8-9 cm. Sen satte hon nå grej på bäbisens huvud och in kom de fler människor i rummet.

Jag vela krysta i varje värk jag hade nu.

De va folk överallt runt omkring mig kommer jag ihåg och dom säger åt mig att andas i lustgasen.

Sen helt plötsligt hör jag dom prata om sugklocka eller snitt. Och jag säger utan att jag ens vet va dom pratar om att dom får hellre snitta mig än att ta bäbisen med sugklocka. Så sa jag nog bara för jag hade så förbannat ont och vela bara få de överstökat.

Så hipp som happ vart alla jätte stressade och jag mer och mer hysterisk och vifta med armarna och mumla och skrek om vartannat.

Så sen rusar dom iväg med sängen med mig i och roger springande efteråt. Dom springer och springer in hissar och i korridorer och sen hör jag "här får du stanna" och roger stannar där och jag forsätter in i ett rum med säkert 15 st grönklädda människor. Känndes som om dom va så många iaf. Ett, två, tre, lyft hör jag och sen ser jag en gubbe som säger nu får du sova lite och sen sover jag. Då va kl ca 14.00.

14.10 föddes Devin. 3785g och 51cm.

Sen vakna jag upp kl 16 nere på operation att dom tog massa prover på mig. Dom tala om för mig att vi fått en son och att allt va bra.

En halvtimme senare kommer Roger ner med vår älskade Devin.

Den vackraste och absolut underbaraste bäbisen i hela världen.
 


Besök

I veckan har vi öppet hus hemma hos oss:) Hahah nej då, de är så roligt när de kommer folk.
Idag va Mamma, pappa och mormor här hela dagen. Trevligt  trevligt.

Imorgon ska jag till läkarn på morgonen för i onsdags typ när värkarna satt igång som värst fick jag gjordens lock i örat och de har inte släppt än. Snarare blivit värre, känner mig yr och har huvudvärk och hör nada på höger örat. Så 8.15 ska jag dit imorgon.
Sen så kommer henrik och Fia upp och hälsar på.

Så är de. Nu ska jag ta en alvedon mot huvudvärken sen ska jag ge Devin mat IGEN så kanske han sover en stund sen :)

Roger håller på och försöker ge han nappen nu. Men de är ju ett mysterium i sig de. Heeelt omöjligt.

Alltså dessa hormoner lever sitt eget lilla liv. Huur jobbigt som är de. Hoppas de går över snart annars vette fan va jag tar mig till.....

Heeej på er..

Gammelmormor och Devin Mormor, morfar och Devin   
 Älsklings Devin

Devin är äntligen här!

Äntligen, äntligen är våran älskade Devin här. Han föddes 070808 kl 14.10 och vägde 3785g , 51cm lång och heeelt underbart söt :)

Själva förlossningen gick ju inte som jag tänkt. Värkarna va ju absolut inte som jag föreställt mig. Folk säger ju att de känns som mensvärk. Inte en jävla chans. De ila nå så inåt hellvete i ryggen och ner i ljumskarna. Helt sjukt.
Iaf så sjönk Devins hjärtljud också låg han så högt upp så de vart lite kaos artad panik där inne på förlossningen, också hörde jag barnmorskorna och läkarn prata i att "antingen tar vi han fort med sugklocka eller så blir de akutsnitt". Och då sa jag att då får dom hellre snitta mig än att ta han med sugklocka så då vart de ett jävla springande genom alla korridorer, ner i hissen och in till operation.  Roger stackarn fick springa efter och sen de sista jag kommer ihåg är att dom säger till roger "här får du stanna" också fortsätter dom in med mig i ett rum med säkert 15st (kändes som de va så många) grönklädda människor. Dom lyfter över mig till nåt annat också säger en av dom "nu ska du få sova lite" också ser jag masken, och sen kommer jag inte ihåg nå mer försn jag vaknar upp 2 timmar senare av att jag fryser så jävligt.
Sen tog dom massa prover på mig och efter en halvtimme kommer min älskling ner med vår son och jordens flin på läpparna:)
De va sååå underbart.

Jag ska skiva en förslossningsberättelse senare när jag har tid så då berättar jag lite mer:)

Nu ska jag gå och lägga mig och sova nån timme innan Devin vaknar och är hungrig igen.

    
    

Väntan

Denna eviga väntan. Herregud va tiden går sakta nu. Bäbisen verkar inte vela komma ut som beräknat. Meen varken jag eller roger är så bra på och hålla tider vi heller så vi ska inte gnälla:P Hahah
5,5 timme kvar på den 7:e så än kan allt hända. Tsss...

Annars har jag bara tagit de lugnt idag. Vakna till liv efter halva dagen ungefär sen har jag bara legat och solat ute på altan. Skönt och ta de lugnt också. Imorgon ska jag INTE ta de lugnt, då ska jag ta mig till tvättstugan och tvätta och sen ska jag nog baka också tro ja.

Sover så jävla oroligt nu på nätterna. Skit drygt, blir så jävla slö på dagarna då..

Så ligger de till.

Hej på er...

image14 Kom ut nuu :) Snälla...

Dan före dan ...

Imorgon är BF dagen här. De är sååå spännande och bara vänta och veta att de kan sätta igång när som hellst:) Gud va roligt.

Städat lägenheten och uteplatsen idag. Lär ju roa mig med nånting. Går ju knappt och va ute för de är så förbannat varmt. Jag brukar ju älska värme men idag vette fan om jag gör de :)

Igår va vi till Sara och fredrik och åt. Och prata...

Nu: duschen
Sen: BM


Blivande Papi Rogero 

 Skit och busungen Agnes :)

Baksidan hos oss  och


Poker

Igår vart de lite poker. Roger åkte ur ganska tidigt men själv åkte jag ur en jävla plats från finalbordet. Ganska då surt..

Ikväll ska vi nog ut till Sara och Fredrik och äta plankstek :) Fi fan va gott.

Annars är de inte så mkt som händer. Vi går mest och väntar här hemma på att nåt ska hända. Meeen göken verkar inte vela komma ut nå tidigare:( Roger ber till gud att den vill komma idag eller natten till imorgon för då slipper han åka och jobba imorgon :) Haha. Och jag blir själv här hemma hela dagarna nu till veckan. Usch vilken panik jag kommer få om de skulle sätta igång när man är själv. Fy fan. Då blir de taxi till Hudik så får roger komma efter sen :) Hahah

Lite bilder från allt möjligt. Metallica, Furuvik och nåt från igår..

   

Själv är man bara för snygg ibland :)

 

Bilder

Tänkte försöka mig på de här med bilder också. En på Nilla och en på Emma. Världens sötaste ungar (För tillfälligt :P )

image1


Välkommen till min nya blogg!

Jaa, då va jag här också då. Hahah. De ser ju så roligt ut och ha en blogg.

Tror jag skriver mer imorgon eller nå. Har så dålig fantasi nu...

RSS 2.0