Morden i Midsomer

Men va är "Morden i Midsomer" för jävla serie egentligen? Roger sitter som klistrad varje tisdag hela sommaren bara för att titta på den där skit serien. Han har väntat och väntat sedan augusti förra året på att det skulle börja igen, och så började de äntligen förra tisdagen och nu går det inte att få kontakt med honom under tisdagkvällar.
Det håller ju på så förbannat länge varje avsnitt också. Från 21.00 - 22.35. KUL!!!!!!!?????
Det enda som är bra är ju intro-låten. Den är skön!

Nu jävlar håller jag på att packar så hjärnan brinner på mig. Det är inte lätt att packa åt sig själv, och då kan ni tänka hur det är att packa åt tre stycken. Ja, ni läste rätt, det känns fan som om jag packar åt Roger också..

Men men , nu ska vi åka på en skön semester en vecka och det ska bli så jävulskt underbart!!!!

Skriver nog mer imorgon, innan vi drar!

Ciao

Frank Dandy

Idag är Devin hos sin farmor för att jag skulle hinna uträtta alla ärenden som var nödvändiga inför imorgon. När farmorn kom och hämtade Devin imorse hade hon med sig detta från Frank Dandy...

 
 


......men visst va dom fin? :)


Michael reser sig igen!!

Men tamme fan, Michael Jackson reser sig upp!!

Se här!
 

















Hahahah


Gävle idag

God morgon!

Idag ska jag och Devin ta tåget ner till Gävle för att först luncha med pappa och sen ska vi träffa Louise som är hemma fråm Göteborg. Ska bli så kul för det va så längesen vi sågs :)
Sen ska jag försöka handla det sista innan vi drar på Onsdag också...

Tåget går efter kl 10 så jag ska börja göra mig klar nu.

Devin har suttit framför teven nu och tittat på Nicke nyfiken i en hel timme:) Skapligt de!

Heeeej

kvarglömda saker...

MIKAL!!!! Du har glömt din keps här! Hur fasiken har detta kunna skett?
Jag tror att du la all fokus på Max napp och att du i och med det glömde bort din bästa vän, kepsen :)


Ciao!

Tidig morgon

Jag vaknade ungefär för två timmar sen av att Devin vela komma över till oss. Självklart tog jag över honom men när han ligger och sparkar med benen i hundraåttio så är det inte så lätt för en annan att somna om. Dessutom har jag sån hvudvärk att ord inte kan beskriva. Så jag gick upp och har hunnit med en dusch, tagit mina (nuförtiden) dagliga dos av tabletter och nu sitter jag och dricker te.
Jag funderar på om jag ska gå och lägga mig men jag kan inte bestämma om jag ska slå mig ner i soffan eller sängen....

Bra väder verkar det bli även idag. Skönt..


Bihålsinflamation?

Jag har jobbat idag. Varmt som aldrig förr var det där inne kan jag tala om.

Sen har jag knaprat piller utav dess like idag också. Alvedon och bihåls-tabletter ca 10 000 gånger under dagens lopp. Jag har även överdoserat nässpray, men inte fasiken kan väl de va farligt eller?
Så om jag dör inatt så vet ni att jag har ätit en jävla massa alvedon, sinova och tagit en massa sprut av nezeril, och att det förmodligen är dödsorsaken...


Så mitt huvud håller på att sprängas nu tack vara mina bihålor! Kan man ta bort bihålorna på nå sätt? Eller hur fan gör man för att förebygga denna hemska sjukdom?

Nåväl, imorgon ska vi åka till Ockelbo och gå på marknad. Känns inte sååå lockande just nu pga av den stekande hetta som råder utanför. Men jag måste införskaffa Devin nya rockers tischor så han slipper skämmas över sina kläder när han börjar på ny förskola till hösten :) Hahah

Nu ska jag sova!

Ciao

1 vecka

Om mindre än en vecka åker vi till Alanya. Då får det tamme tusan inte va så här bra väder här hemma :) Då ska de regna och helst snöa hela veckan..

Nu ska jag sätta mig ute i solen och äta tacopaj.

Ciao

Sista dagen

Imorgon är det Devin´s sista dag på Nymåla förskola. Det är faktiskt sjukt tråkigt att han måste sluta. Tur att Devin inte är så gammal och hunnit skaffat några vänner oså, för då hade det varit betydligt mycket svårare att flytta på honom.

Så imorgon ska barnen på hans avdelning få glass :)

Nu ska jag lägga mig och titta på "so you think you can dance?". Det programmet är kanske världens bästa program. Yes it is!!!


Ciao

Gangstar barnkläder

Idag var jag, Josse och Matilde på Gangstars utförsäljning nere på stan. För er som inte vet så är Gangstar ett barnklädesmärke härifrån Söderhamn. Dom gör ascoola kläder som passar både pojkar och flickor.




Gå in här för att komma till Gangstars hemsida.


Titta bara så fin min älskling är i en gangstar-väst :)


Om ni undra va jag fynda idag på utförsäljningen så blev det bara ett stekar-linne åt Devvan. Dom hade mycket fint men ekonomin tillåter inte allt för mycket shopping såhär innan vår shopping/sol/mat/öl resa till Turkiet.
Josse köpte därimot mer till Matilde :)


I am drunk as hell...

"I am drunk as hell och Roger är nykter och irriterad" hade jag skrivit till Anna ungefär vid lunchtid på midsommarafton. Man skulle nog kunna sammanfatta den dagen precis så. Roger börja dock dricka på eftermiddagen men nådde aldrig mina höjder..
Herregud vilken dag. Men trevligt var det!

Midsommardagen var lugn som aldrig förr. Familjemiddag och fest hos Tobias. Jag var nykter och körde. Kors i taket!!

Nu är jag less och allmänt utråkad. Jag vet inte varför, kanske det är den vanliga söndagsångesten som sätter in. Bara att den är tusen gången större efter denna helg än vanligt??

Nu blir det nog något avsnitt av OTH innan jag lägger mig för kvällen...

Bilder från personalfesten

I lördags var de som sagt personalfest. Det var askalas roligt och jag blev askalas full.
Ja, herregud. Men kul som fan var de :) Tack till alla som var med.

Här kommer det lite bilder från i lördags...

  
  
  
  


Maximilian är nu född..


ÄNTLIGEN!!
Nu har Anna och Mickes efterlängtade son kommit till världen.
Grattis, grattis!!!!

Avundsjuka...

Ibland kan jag känna mig så jävla avundsjuk på folk.
Avundsjuk på allt dom har, hur dom lever, vad dom gör och så vidare. 

Är det fullt normalt att man känner sig avundsjuk på vissa ibland?  Eller?

Personalfest

Tjo!

Jag har nyss varit ner till Hagsta och lämnat Devin till mormor och morfar. Jag ska nämligen på personalfest ikväll, och Roger är på 40års-fest hela dagen.

Kameran följer med ikväll..

Nu är jag lite stressad. Håret ska lockas och kläder ska väljas. Sen ska jag nog försöka hinna ta en drink eller två innan Patrik kommer och hämtar mig...

Tjao

Big lips

Idag är jag less. Vi fick jooordens sluträkning på elen idag och den var inte nådig. Blir så trött...

Sen har jag ingen motivation till att åka och träna heller. Jag var ju och träna i måndags och tisdags, och skulle egentligen behöva dit idag också men jag känner verkligen inte för det.

Och inte blir det bättre av att jag har en bulltande smärta i mina läppar. Munsår from hell med andra ord. Det gör så förbannat ont. Men dom är iaf stora som fan och de är ju snyggt!

Imorgon ska jag jobba..

SNART ÅKER VI TILL TURKIET och SNART ÄR DET ROCKWEEKEND!!!!!!!!!


Det rullar på..

Dagarna rullar på. Sakta men säkert.

Idag ska vi titta på hus. Två stycken rättare sagt. Hoppas att något duger åt fru Gruvman nu då...





Ciao


Nationaldag + Fotboll = Sant

Gårdagen!
Jag och Devin började med en sväng på öppna fsk, sen åkte vi en vända till tandläkaren. Devin va så duktig under hela undersökningen och visa tänderna så glatt så. Sen fick han åka upp och ner i den där stolen ett antal gånger, och det tyckte han var super roligt :)
Efter de åkte vi tillbaka till öppna fsk för lite sångstund och för att Devin skulle få i sig lite pannkakor.
Sen hämta vi upp Johanna och åkte ner på stan. Devin somna i vagnen och vi fikade och skvallrade på Waynes tills det var dags för oss att åka till Devin förskola. Där var det sommarfest. Vi bjöds på sång, tårta och kaffe. Såå mysigt :)

Sen åkte vi hem och tog det lugnt...

Idag!
Så har Roger spelat någon fotbollscup i Mohed som vi var och titta på. Devin kommer bli fotbollsproffs när han blir stor. Det känner jag på mig. Antingen de, eller musikalartist...
Efter de åkte vi till Madde och Lilly och fikade. Barnen lekte och timmarna sprang iväg. Som vanligt när man är där :)
Sen var det kväll och dags för ännu mera fotboll, och vi alla vet ju hur det sluta...


Sommarfest på dagis


Devin, Leah, Tyra och Moa tittar när plattsättarna spelar fotboll


Devin och Vera..


Devin och Lilly äter korv och pussas. Hahah
  

********************

Såhär såg det ut förra helgen.
Golv och ka(c)kelteknik-fest och drinkafton i Sandviken..

 
 




  
 

*********************************

Devin fick en ny bubbelpistol och vela såklart skjuta på mamma...
  

Hej


Zlatan är överskattad..

Är det bara jag som tycker att Zlatan är jävligt överskattad? Det är så roligt, för varje gång den människan slår en felpassning, så är det alltid mottagaren som inte tar emot bollen rätt (enligt kommentatorerna). Det är liksom aldrig Zlatan som slår en dålig passning...


Men han har fina tatueringar och är jävligt het. Det är väl de enda!

Morsdag...

Det var ju morsdag i Söndags och jag hade ju såklart målat upp jordens bild vad jag skulle få av mina pojkar här hemma. Jag var ju nere i Sandviken på lördagen och tog tåget hem kl 12 på söndag. Roger och Devin kommer då och hämtar mig vid tåget.
När jag precis satt mig säger Roger att "Där, där har du en morsdag-present" också pekar han på en tuggummiask. "Jaha" tänkte jag och öppna den, och där i låg det en nerknölad femhundralapp. Men va fan, jag kände hur jag blev mer och mer svartöga och tillslut får jag fram "Skämtar du?", "Nej, jag tänkte att du skulle ha den tills vi åker till Turkiet" svarar karl jäveln då!
Alltså, jag höll på att storkna. Man ger väl inte en "mor" en femhundring nerknölad i en fusion-ask i morsdagpresent????? Men de är ju bara Roger som kan komma på nå så dumt.

Jag kastade femhundringen på honom och tjura till mig en blombukett, choklad och en tidning istället:) Hahah, men det är ju sånt man vill ha i morsdagpresent.

Igår va vi ju ut till Rogers föräldrar och då hade Rogers mamma köpt en morsdagpresent åt mig också. Hon kanske hade på känn att Roger inte är så hajj på presenter..

Men detta fick jag iaf av Rogers mamma...

En stooor tekopp som det står "till mor" på. Det är ju klockrent, precis sånt man vill ha ju :) Något litet och något som visar att de uppskattar en.
INTE EN FEMHUNDRING!!!!!

************************
I know, jag har föör mycket fritid just nu eftersom jag skriver sånt här. Hahaha
************************

Såhär ser det ut hos oss nu.

Lillgubben min...

mysdag idag...

Vilket skit väder de är idag alltså. Det var tänkt att jag och Devin skulle åka ut till Jessica, Signe och Olle idag men jag tappade sugen totalt när jag såg att regnet stod som spön i backen. Får se om de blir bättre väder senare, då kanske vi åker då istället.

Men nu ligger Devin i soffan i morgonrock och tittar på barnkanalen. Han ser lite pömsig ut faktiskt. Alla kanske blir trött och slö när det är dåligt väder ute?

Vi ska sätta igång och baka chokladbollar snart som vi ska fika efter lunch :) Sen ska vi nog titta på Emil eller Pippi.
Sen var det tänkt att Anna och Micke skulle komma hit och grilla ikväll, men vi får väl se hur det blir nu. Inte riktigt ett grillväder just nu kan jag säga...
Hej

Christian Ternstedt

Just nu finns det en människa som jag tycker är så jävla stört skön. Det är Christian Ternstedt ur årets upplaga av Robinson. Han verkar så jävla skön. Han kör verkligen sitt eget race och skiter fullständigt i vad folk tycker.
Hans blogg är för jävla rolig att läsa också. Herregud vilken lirare. I love Christian!!!!!

Sen att han har en dialekt som går till världshistorien i dryghet är ju en annan sak. Men det kan man ha överseende med när han är så skön i övrigt :)

Yeeey...


Testing testing!

Ska bara se hur bra de går att blogga från mobilen...

Byte av förskola för mitt hjärta..

Imorse va jag på utvecklingsamtal med en av Devin´s förskollärare. Hon talade om att han var så duktig och självständig. Han åt och sov bra. Han var snäll mot de andra barnen men också mot de andra pedagogerna.
Det är så roligt att höra sånt där om sitt lilla hjärta :) Jag kan liksom inte förstå hur han kan ha blivit så underbar. Självständigheten lär han ju ha fått av mig, garanterat! :) Hahah. Snällheten kanske inte lika mycket från mig utan det lär vara från Rogers sida :) Och sen det underbart vackra utseende min pojk har, det har han då fått från mig :) Och den långa slanka kroppen Devin har, den har han också fått från mamma ;) mohahahaha

Iaf, så talade jag nu om för dom på förskolan att Devin ska byta till Klossdammens förskola till hösten. Jag tycker det är så otroligt sorgligt att han ska byta men jag gör det för både Devie´s och vårat bästa. Köper vi liksom ett hus i klossdammen-området så blir det för långt att sitta och åka ut med Devin hit två gånger om dagen. Så de kommer inte funka. Sen kommer han att ha närmare till lekkamrater när han blir äldre också om han byter till Klossdammen.

Så nu får vi lita på Jenny J att avdelningen Blåbäret är bra :) Han komemr ju iaf att ha en kompis där redan och de är ju Viggo. Så dessa två hulliganer får man väl se upp med de kommande åren :) Hahah.

Men märker jag att Devin inte utvecklas som han ska i till exemepel motoriken och talet så byter jag tillbaka till Nymåla förskola:) Sådeså!

******************************
Efter samtalet åkte jag och tränade, och nu sitter jag här med en kopp kaffe och en riskaka och räknar minuterna tills det är lunch. Jag är så hungrig!!!!!!

Ska ut till trönö senare...


Regn och rusk

God morgon!

Jag var så sjukt trött imorse när Devin vakna, och inte blev det bättre när jag titta ut och såg att det regnar ute.

Det enda som är positivt är väl att jag nu har chans att sätta mig ner med en hemtenta som ska vara inne den 10e. Man skjuter upp det när det är fint väder ute, så idag tänkte jag passa på att göra den...

Får jag lite tid över lägger jag mig nog i soffan under filten och tittar på sex and the city:)

inget att göra...

Det har varit en jätte trevlig helg både här uppe i Söderhamn och nere i Sandviken. Två-dagars blev de för mig också och det har tamme fan inte hänt sen kyrkan brann. Roligt som fan har jag haft iaf och det är huvudsaken.

Idag har jag hunnit träna en timme, tvättat och solat ute på altanen. Va fan ska jag göra nu då? Solen har gått i "moln" bakom björken precis utanför så den kommer inte tillbaka förens runt 13 tiden. Hmm...

Jag ska äta lite yoghurt och frukt nu iaf. Sen ska jag hänga tvätt....

Lägger ut lite bilder från helgen lite senare...


RSS 2.0