Overkligt

Det är så otroligt overkligt. Hur kan detta hända en 2årig flicka??? Hur kan hon bli påbackad, och mista sitt liv på 5 sekunder? Det här måste vara alla föräldrars värsta mardröm och det går nog inte att sätta sig in det Erika, Peter och Liam går igenom just nu.

Det finns inga ord...det är så hemskt...

Söta lilla ängeln, Aline...




Julsvacka

Fan, den här jävla julen tar kål på mig. Jag orkar fan inte med den! Det känns som om jag är i någon form av svacka just nu. Det mesta känns bara tugnt just nu och hellst av allt vill jag bara sova, sova över den här jävla julen.

Sen har jag sån ångest över tentan som ska in i januari också....

-25 i Söderhamn

Igår åkte jag och Devin upp till Söderhamn. Vi klev ut från tåget och trodde vi skulle dö. Helt allvarligt alltså. Det var -25 grader celsius i luften!!!
Ja de va så kallt, så kallt!

Idag är det bara -16 här...så idag vågar vi oss ner på stan för en fika med Jenny och kidsen.

Puss


Rom & Rum

Jag har tröttnat på att blogga. Iaf i denna blogg. Jag tycker inte att jag gör nå roligt alls på dagarna så därför har jag inget att skriva om.

Men jag vill fortfarande lägga upp bilder så jag kommer ha bloggen kvar. Jag kommer däremot börja blogga på min och Cicki´s nya inredning och mat blogg Rom&Rum , där vi kommer att skriva och ge tips på allt som har med inredning, mat, drinkar, bakverk och pyssel att göra.

Kolla gärna in den! Den är dock väldigt ny så vi har inte hunnit styla upp den så hemskt. Men lugn mina vänner.....det kommer!

Rom & Rum alltså

Det går mindra bra nu...

Usch va jag är less idag. Jag känner mig trött och förkyld och vill inget annat än att bara dra täcket över huvudet och sova tills imorgon. 
Jag vet att jag borde plugga men jag har ingen motivation, och sjuk jävla ångest så fort jag tänker på det. Jag får ont i magen varje gång jag öppnar upp det där jävla worddokumentet. Därför ger jag fan i att öppna upp det och skjuter upp det hela tiden....
Så jävla dålig man är... 

Sen har jag varit så jävla slö hela den här veckan också. Jag har inte motionerat en enda jävla gång. Bara för att jag skrev sådär i söndags att jag skulle köra en stenhård vecka så har det blivit totalt tvärtom. Jag har ingen självdisciplin för fem öre och det stör mig nå så fruktansvärt. 

Mamma var och hämta Devin alldeles nyss. Dom ska till Hedgrind och baka pepparkakshus med min moster som är hemma från Gotland. Jag ska väl försöka ta mig dit sen...

Sen har jag ju ingen bil heller så jag kan ju knappt ta mig nånstans.... Åh!!!



 

Det går bra nu...

Jag har nu bott 1 månad i min nya lägenhet och jag trivs så fruktansvärt bra. Helt sinnessjukt va skönt det är att bo själv. Éller själv är jag ju inte, utan Devin bor ju här tillsammans med mig men jag menar.....själv....och inte tillsammans med en annan vuxen människa :) haha

Det är så skönt och om jag vill ha sällskap åker jag bara ut till mamma eller går ner till Elin som bor snett under mig :) Kan tamme tusan inte bli bättre...


Just nu tittar jag och Devin på Rorri och äter bullar :) Devin kan sitta i hundra år och titta på tv. Skulle han få bestämma skulle han sitta framför tv:n hela dagen...

Nu ska jag vika lite tvätt. Puss hej



Dagens låt

...eller egentligen dagens video. Den här låten är riktigt bra men videon är helt fantastisk....

Lady Gaga - Bad Romance


Välkommen

Nu är den här! Min nya lilla bäbis :) En rosa lite mini-pc. Den är så fin! Hahah



Ja nu jävlar ska det fäjsbockas :) överallt!!!!! Hahaha

RSS 2.0