Stockholm 27/2-1/3

Okej här kommer de som ni alla har väntat på. Sammanfattningen av vår helg i Stockholm.

Fredag: Jag och Devin åkte och hämta upp Anna och Micke och sen åkte vi vidare mot Sandviken. Där släppte vi av Devvan och tog med oss Roger istället. Sen va de full fart neråt. Med en nervös Droger framför ratten så hitta vi äntligen fram till Scandic Continental. Jag drog ett skämt om att de va hemskt dåligt att de inte va någon som kom och körde ner bilen i garaget åt oss. Men efter att Mikal varit och checkat in oss så blev de ju så att de kom någon och körde ner bilen åt oss ändå.
Väl upp i rummen konstaterades det att vi bodde högst upp. Väldigt fin utsikt lär jag erkänna.
Vi åkte sedan ner till hotellbaren och tog oss en varsin drink. Eller jag och Anna drack drinkar, och de andra drack som vanligt några öl.

Sen hade ju Mikal en överaskning åt hela gänget som vi spänt väntade på. Men först vart de mat och billig öl på "den gröne jägaren" på Södermalm. När vi väl satt där och efter några öl så fick vi äntligen fram att de va RAW vi skulle gå och se på Göta Lejon.
Och det va tamme fan de roligaste jag sett någon gång. Herregud va rolig dom var. Jag skratta så jag fick ont i huvudet. Det satt en gravid kvinna alldeles bredvid mig som inte riktigt orka hålla ögonen öppna under hela föreställningen. hahah. De tyckte jag va minst lika roligt :)
Kom hem runt 03 tiden.

Lördagen: Upp i ottan (kändes det som) och käka frukost. Sen skulle jag och Anna shoppa och killarna skulle på nå kakel tjaffs. Vi handla och vi handla och vi handla. Tillslut lära vi ringa Roger och Micke så dom fick komma och ta våra påsar. Då, när dom kom så kunna Roger lägga till ännu en sak på sin meritlista. Han va därmed även en fotokakel plattsättare. Hmm, hur detta har gått till har vi inte en aning om.
Men efter drinkar och öl i gamla stan så va de dags att gå hem. Vilket vi såklart inte orkade, så vi tog en taxi tillbaka till hotellet istället.

Efter en timmes lugn och ro på rummen va de dags för drinkar i hotellbaren igen. Sen gick vi till Jensen´s Böfhus för att äta middag. God mat, gott vin och glassbuffé till efterätt.

Sen gick vi vidare till Casino Cosmopol och där spelade vi på maskiner och vid olika bord. Det va riktigt mycket folk där så man fick trängas. Jag och Roger spelade såklart bort pengar medans Mikal och Anna vann lite. Vi gick väl därifrån runt 02.30 snåret. Mycket lyckad kväll.

Söndag: Vi sov över och fick panik då jag hellre hugger av mig armen än att missa hotellfrukosten. Nu tog jag kanske i men, vi hann i vilket fall, och efter frukosten var de dags för oss att åka hem. Upp och packa ihop allt och sen körde någon tjomme fram vår bil. Jag och Anna hade såklart inte fått nog av all shopping utan vi vela in till Kista och shoppa mer. Vi satte karlarna på två stolar med en varsin kaffe och sen gick vi i affärer. Vi hittade dock ingeting så vi va inte kvar där så länge.
Sen åkte vi hem.


Tusen, tusen tack till Anna och Micke som ordnade en super trevlig helg åt oss. Ni är guld värda. Tack, tack och åter tack. Maxi kommer få två toppen föräldrar:)

Kommentarer
Postat av: Louise

Jaa, glassbuffén är suupergod :) Mmm..

2009-03-05 @ 09:38:34
Postat av: Den gravida kvinnan haha :)

Tack själv för en Jätte mysig helg!! Det måste vi göra om! :)

2009-03-05 @ 17:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0