Is it for real?

GÄVLE

Emelie Hedlund har gått ned halva sin vikt.
Landstinget betalade för viktminskningsoperationen – men nu när hon fått stora besvär av överskottshuden blir det kalla handen. Hon får ingen hjälp.
– Jag förstår inte hur man kan säga ja till en operation och sedan vägra hjälpa till med biverkningarna.

http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.2839603-halva-emelie-forsvann


 Men är tjejen seriös? Menar hon på fullaste allvar att landstinget ska bekosta hennes skönhetsoperation? Hon har valt själv att göra en tjockisoperation, och måste väl då ha förstått att huden kommer att hänga om hon går ner i vikt!?

"Har landstinget inte råd med det ska man inte heller göra så många överviktsoperationer. Man måste se de båda ingreppen som en helhet" säger flickstackarn.

Helt otroligt hur slut i huvudet människor verkar bli av att göra sådana operationer. Storhetsvansinne är vad det är! Blir man erbjuden att göra en sådan operation ska man väl vara otroligt nöjd. De slipper tunga och jobbiga bantningsmetoder och når sitt mål mycket snabbare. Varför inte vara nöjd där? Nej, då ska det gnällas på att de inte kan äta, huden hänger, de mår psykiskt dåligt mm. Men vad fan räknade ni med när ni la er på operationsbordet???

Men om man mår så jävla dåligt som den här tjejen mår, varför inte bara betala 45 000:- ? För så jävla mycket pengar är det faktiskt inte.
De får ju normala människor, som gått ner i vikt av sig själv göra! De av några, är för fan värd att få hudoperationer betalda!

Ur Arbetarbladet:

"Ska man behöva betala 35 000 kronor för att få hjälp med komplikationer efter en operation som landstinget utfört?"

"Det är ingen komplikation av operationen, det har med det önskvärda resultatet att göra. När de närmar sig normal vikt får de dessa rester av sin sjukdom. Det kan vara besvärande men är inte livsfarligt" - Ulf Öhrvall, verksamhetschef för kirurgin i Gävleborg

UNDERBART UFFE!!

Kommentarer
Postat av: Fia

115 kilo är väl ingeting att få operation för. Hjälp dom som väger runt 200 kilo istället.

2011-03-14 @ 13:36:00
URL: http://fiaf86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0