En god och enkel förrätt

En god och enkel förrätt har ni här:

2 pers

1 smördegsplatta
tomatpesto
Lufttorkad skinka
fetaost
ruccola


  • Dela plattan på mitten
  • Bre på tomatpesto på plattorna
  • Skär fetaosten i bitar och lägg på vardera platta
  • Lägg på skinkan
  • In i ungnen, 200 grader, tills den har fått fin färg och smördegsplattan "fluffat" till sig lite.
  • Lägg på ruccolasallad och strö över lite fetaost och olivolja.





Kommentarer
Postat av: Fia

Smarrigt =)

2011-03-16 @ 06:20:19
URL: http://fiaf86.blogg.se/
Postat av: Robin

Läskigt gott!

2011-03-16 @ 21:37:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0